Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ztratili odvahu. a úplně před syny Izraele vyrazilo jim to dech Jozue 5 a všichni kananejští králové u Středozemního moře uslyšeli, že Hospodin.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ztratili odvahu. a úplně před syny Izraele vyrazilo jim to dech Jozue 5 a všichni kananejští králové u Středozemního moře uslyšeli, že Hospodin."— Transkript prezentace:

1

2

3

4 ztratili odvahu. a úplně před syny Izraele vyrazilo jim to dech
Jozue 5 a všichni kananejští králové u Středozemního moře uslyšeli, že Hospodin před syny Izraele vysušil vody Jordánu, dokud nepřešli, vyrazilo jim to dech a úplně před syny Izraele ztratili odvahu.

5

6 se roztoužil po Hospodinu.
1 Samuelová 7:2 a celý dům izraelský se roztoužil po Hospodinu.

7 2 korintským 5:7 Žijeme totiž vírou, a ne viděním.

8

9

10 Lukáš 1:37 U Boha přece není nic nemožné

11 Velebit budu Hospodina v každém čase,
jeho chválu budu mít na rtech navěky! Hospodinem pochlubím se z celé své duše, ať to slyší ponížení a ať se radují! Se mnou Hospodina oslavujte, jeho jméno spolu vyvyšme! Hledal jsem Hospodina a odpověděl mi, ze všech mých obav mě vytáhl. Ti, kdo jej vyhlížejí, budou jen zářit, nebudou v hanbě skrývat tvář!


Stáhnout ppt "ztratili odvahu. a úplně před syny Izraele vyrazilo jim to dech Jozue 5 a všichni kananejští králové u Středozemního moře uslyšeli, že Hospodin."

Podobné prezentace


Reklamy Google