Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak se slušn ě chovat v kin ě a divadle? Vypněte si prosím své mobilní telefony!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak se slušn ě chovat v kin ě a divadle? Vypněte si prosím své mobilní telefony!"— Transkript prezentace:

1 Jak se slušn ě chovat v kin ě a divadle? Vypněte si prosím své mobilní telefony!

2 Jak se připravit do kina či divadla Musíme se slušně obléci: šaty, sukně s halenkou, sako či oblek. Je povinnost si vypnout mobilní telefony.

3 Příchod do divadla a odkládání věcí v šatně Do divadla či kina chodíme vždy s 10ti minutovou rezervou. Při vstupu si necháváme své kabáty a saka v šatně. Do divadla jde vždy první dáma, pán za ní. Je slušnost říct „S dovolením‘‘ když si chceme sednout. Chodíme k divákům čelem a ne zády.

4 Chování před začátkem představení Před začátkem představení si zajdeme na WC, abychom nemuseli chodit v průběhu. Jestliže máme pokrývku hlavy máme povinnost si ji sundat, abychom nebránili výhled ostatním lidem v sále. Když zazní signál o začátku představení musíme se ztišit.

5 Chování v průběhu představení Při začátku představení nevyrušujeme a nežducháme do lidí okolo sebe. Pokud nás představení nebaví, nepovídáme si se svým partnerem vedle sebe.

6 Konec představení Po skončení představení či filmu je slušnost zatleskat vystupujícím. V klidu si stoupneme a postupně odejdeme ze sálu. Počkáme až se na nás v šatně dostane řada a nebudeme se tlačit do předu. KONEC


Stáhnout ppt "Jak se slušn ě chovat v kin ě a divadle? Vypněte si prosím své mobilní telefony!"

Podobné prezentace


Reklamy Google