Špionážní kamera v propisce. Nová Originální Špionážní kamera skrytá v propisce a flashdisk 4GB v jednom s 30 FPS ( obrázků za sekundu ) + webkamera Využití:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Multimédia Video a zvuk.
Advertisements

Webkamera A její využití.
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
na interaktivní tabuli
Využití vizualizeru ve výuce Základní škola Ostrava-Stará Bělá Ing. Radim Krejčíček Ing. Zdeňka Javorková.
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
Černé sportovní brýle s ukrytou kamerou a mikrofonem, 2GB, VGA (640x480), 39g, 170x160x40mm, FM tuner.
HTC X9500 SHIFT. S HTC Shift přichází nová éra mobilních počítačů. Tak malý a tak výkonný přístroj jinde nenajdete. Díky svému výkonu s jistotou nahradí.
Příklad možného řešení. Obsah  Procesor Procesor  Operační paměť Operační paměť  Harddisk Harddisk  Základní deska Základní deska  Zdroj Zdroj.
PC komponenty.
Multimédia ve vzdělávání VIDEO Litomyšl.
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU
MP5 přehrávač MP5 přehrávač s 3 palcovým QVGA displejem. Vychutnejte si videoklipy, filmy nebo hudbu kdekoliv se budete nacházet.
HARDWARE 2 KONEKTORY PC 7. ročník verze
Jak učit práci s videem.. Body učiva k práci s videem: 1. Co jsou videosoubory. 2. Typy videosouborů. 3. Kvalita videosouborů. 4. Jak přehrávat videosoubory.
BEZDRÁTOVÉ MYŠI VYPRACOVALA: Naděžda Pištěková AKADEMICKÝ ROK: 2008/2009.
Základy práce s tabletem na platformě Windows 8.1 Tomáš Šimko
Vizualizér Vizualizér je zařízení, které zachycuje obraz přímo z neprůhledné předlohy (trojrozměrné předměty, knihy, mapy apod.). Obraz zachycený pomocí.
INFORMATIKA 8 Videosekvence, webkamera III2 – I8- 20.
Jak dělat multimediální přednášku
 oblast informačních a komunikačních technologií  sloučení audiovizuálních technických prostředků s počítači či dalšími zařízeními  multimediální systém.
Ondřej Kostka 3IT.  Je technologie pro zachycování, zaznamenávání, přehrávání, přenos a obnovu pohyblivých obrázků používající elektronické signály nebo.
Multimédia Autor: Ivana Hampelová Třída: 4. B. Vytvořeno:
Universal Serial Bus - USB
HARDWARE II Periferie.
Pavel Dvořák Gymnázium Velké Meziříčí Počítačová sestava – rozšiřující karty Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Datum vytvoření:1. 11.
Pavel Dvořák Gymnázium Velké Meziříčí Počítačová sestava – porty
Rower Expert Weba Sport und Med Artikel Gmbh A – 1210 Wien.
HARDWARE 3. část.
Pavel Dvořák Gymnázium Velké Meziříčí Počítačová sestava – další vstup/výstupní zařízení Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Datum vytvoření:9.
NOKIA N93i. Hlavní funkce 3,2 megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss Nahrávání videa v DVD kvalitě rychlostí 30 snímků za sekundu Pomocí rozšiřitelné.
Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/
Scanner.
GRAFIKA úvod.
Standardy a trendy kancelářského HW a SW Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
MÉDIA.
Digitální Fotoaparát Kodak EasyShare C1013.
Záznamová média Informatika – 6. ročník
HARDWARE Co je to ?.
Multimédia.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Multimedia – Obrázky, Video a Hudba.
Multimédia Žlutířová Eva.
HARDWARE.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: USB zařízení Číslo DUM: III/2/VT/2/1/17 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
VERIA Průvodce produkty VERIA Digitální dveřní kukátka safety for life.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Mgr. Roman Nedorost STAVBA PC Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NOTEBOOK někdy také laptop, Anglicky na klíně (počítač, s kterým lze pracovat na klíně)) je označení pro přenosný počítač. Notebooky používáme na stejné.
Nejnovější kamera Panasonic HDC-HS700. Základní parametry Rozlišení :(1080x60) Pixel 14,2 megapixelové snímky, 13,3 kps (snímky za sekundu) fotografií.
GNSS Flight Recorder. Autoři Juraj Rojko (Software, Hardware) Jindřich Švorc (Hardware)
DVD-RAM technologická rešerše autor: Karel Podvolecký kontakt: web:
3.3 scanery.  zařízení, které slouží ke snímání grafických dat a k jejich ukládání do počítače v digitální podobě.  data ukládá ve formě obrázku i text.
Inf Formáty zvukových souborů a videosouborů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
PT – P750W Základní specifikace:
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
iFIS: Inventura majetku
CP-LNC-MC20-M Mpix IP mini kamera pro speciální účely
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Autor: Mgr. Václav Chvál
Transkript prezentace:

Špionážní kamera v propisce

Nová Originální Špionážní kamera skrytá v propisce a flashdisk 4GB v jednom s 30 FPS ( obrázků za sekundu ) + webkamera Využití: studium, business, ochranu/zabezpečení, média, vymáhání práva, turismus, zdravotnictví či jen zábavu cena:1 390,00 Kč

Podrobnosti vysoké rozlišení (640x480) - tudíž podstatně vyšší kvalita záznamu než u většiny podobných kamerek 30 FPS - NOVINKA na trhu, ještě plynulejší obraz než dříve slouží též jako flashdisk (bez potřeby instalovat ovladače) propiska samozřejmě i píše a má vyměňovací náplň zabudovaný mikrofon hezký čistý obraz malá velikost a nízká hmotnost hezké černo-zlaté provedení webkamera

Technické detaily Snímací rozsah: od 15 cm do 25 metrů Barevný CMOS senzor s vyrovnáváním světlosti Vestavěná paměť: 4 GB Specifikace snímaného obrazu: Do záznamu je zapisován čas a datum pořízení záznamu Formát pořízeného videa: AVI Snímkování obrazu: 30 fps Rozlišení pořízeného videozáznamu: 640x480 Audio: 128 kbps PCM Vestavěný mikrofon: Max dosah 10 metrů Napájení: vestavěná Li-Ion baterie, nabíjení přímo z PC přes USB nebo síťovou nabíječkou, výdrž baterie: min snadné a rychlé připojení k PC pomocí USB 2.0 portu, bez nutnosti ovladačů pod Windows XP a Vista Snadné USB nabíjení a přenos dat Rozměry: 140mm x 14mm průměr

Dodáváno včetně usb a nabíjecího kabelu nabíjecí adaptér + redukce na české zásuvky manuál v angličtině manuál v češtině zdarma software pro přehrávání a kodeky zdarma software pro změnu aktuálního času na videu záznamu z kamery dárková krabička

Funkce prvním stisknutím (přidržením) skrytého tlačítka kamera začne zaznamenávat, opětovným stisknutím se záznam uloží do.AVI souboru,který je možné přehrát v jakémkoliv počítači, každý další záznam je proveden do nového souboru, celkově je možno takto pořídit mnoho hodin záznamu.

Čerpala jsem z kamera-v-propisce-4gb-cerna-vysoke-rozliseni- 640x fps-/