UOMO PÁNSKÁ ŘADA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM: Péče o vlasy
Produkty ILLUMINATING
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
ZESVĚTLENÍ AŽ O 7 TÓNŮ - NOVÉ SLOŽENÍ Maximálně přesný pro docílení neuvěřitelně jednotných výsledků Maximální flexibilita v poměru míchání Maximálně.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Profesionální barvy ALFAPARF MILANO jsou ideální podporou pro služby nejlepších kadeřníků a koloristů, poskytující nekonečný výběr odstínů a odlesků. Color.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
MÓDA ZAČÍNÁ U ZDRAVÝCH VLASŮ VLASY OSLABENÉ A CHEMICKY NAMÁHANÉ
Animace F5.
Čistění sanitárních zařízení
Novinky- péče o vlasy.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
Čistění interiéru JD Advantage.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Henna?. Co je henna? je keřík do výšky 2m (Lawsoniainermis) s malými, zelenými, vonnými lístky Lawsonia Inermis, Lawsonia Alba a Lawsonia Spinoza – známé.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
Základní přípravná péče
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MASAZ_POKOZKY_HLAVY_PREZEN TACE_1_12 Název školyStřední škola.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Ošetření pro lehké nohy 2017
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Regenerační přípravky II.
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Rowenta žehlička na vlasy Ultimate styler Ref. č. : SF6020D0
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Co je to zdravá výživa ?
Transkript prezentace:

UOMO PÁNSKÁ ŘADA

Exkluzivní zkrášlující a wellness nabídka pro muže, vyjádření vytříbenosti, elegance a italského stylu. Kompletní kolekce (barva, péče a styling) poskytuje kadeřníkům splnit všechna očekávání moderního muže. Cíl - muži, kteří chtějí vypadat elegantně, vytříbeně a svůdně, ale velmi přirozeně a uvolněně. Tito muži se chtějí cítit mladě a těšit se ze znovuobjeveného dobrého pocitu.

PRODUKTY: Profesionální barvy: 6 odstínů + 1 aktivátor Péče: 4 produkty Styling: 2 produkty celkem 13 produktů Rozlišení produktů – 3 linie: Červená – pro barvy Modrá – pro péči Zelená – pro styling

UOMO - BARVY NA VLASY Muži očekávají pokrokové výsledky, nikoli celkovou šedivost. Barvy pro ženy neumožní přírodní efekt na mužských vlasech, protože kryjí příliš velké procento šedých vlasů a zanechávají viditelný efekt odrostů. Barva na vlasy pro muže – PRO-AGE COLOR je gelové konzistence, bez obsahu amoniaku (6 přírodních odstínů). Po nanesení na šedé vlasy během 5 minut zamaskuje jejich šedivost s tím, že zanechá přirozený melange efekt.

UOMO - BARVY NA VLASY PRO-AGE COLOR Gelová barva, která po nanesení na šedé vlasy během 5 minut vytvoří na vlasech dokonale přirozený melange efekt. Barva se postupně vymývá, nezanechává dojem odrostlých vlasů. Nové a jemné složení působí jako kúra, dodává výživu a zanechává vlasy jemné, zdravé a zářící. Použití: Smíchejte 50 ml barvy Pro-Age Color s 50 ml Pro-Age Activator (míchací poměr 1:1) Naneste směs u mycího boxu rovnoměrně na suché vlasy pomocí speciální aplikační lahvičky (rychlá a snadná aplikace). Nechte působit 5 minut, potom opláchněte a vlasy umyjte šamponem MAN ENERGETIC SHAMPOO. Balení: 3 lahvičky po 50 ml PRO-AGE COLOR ACTIVATOR 9 vol. (2,7%) Balení: 1 000 ml

UOMO - PÉČE ENERGETIC SHAMPOO ENERGETIC SHAMPOO SILVER Energizující gelový šampon Čistí současně vlasy i pokožku a energizuje. Má osvěžující účinek. Vhodný ke každodennímu použití. Balení: 200 ml ENERGETIC SHAMPOO SILVER Reflexní šampon Odstraňuje nežádoucí žlutý nádech u šedých vlasů. Energizuje vlasy i pokožku. Má osvěžující účinek. Nechte působit 3-5 minut. Balení: 200 ml

UOMO - PÉČE ENERGETIC CONDITIONER ENERGETIC TONIC Energizující kondicionér Zvyšuje hebkost vlasů a posiluje vlasové vlákno. Zklidňuje vlasovou pokožku, má osvěžující účinek. Vhodný ke každodennímu použití. Naneste na mokré umyté vlasy, nechte působit 1 min. a opláchněte. Balení: 200 ml ENERGETIC TONIC Neoplachové energizující tonikum Osvěžuje a tonizuje vlasy a pokožku. Zesiluje strukturu vlasů a povzbuzuje mikro-cirkulaci. Pro každodenní použití. Aplikujte přímo do vlhkých nebo suchých vlasů na pokožku a masírujte. Neoplachujte. Balení: 125 ml UOMO CARE range

UOMO - STYLING MATTE PASTE WET GEL Silně tužící matující pasta Poskytuje vlasům texturu a strukturu. Vhodná pro vytváření proměnlivého designu. Naneste stejnoměrně na suché vlasy a přikročte ke stylingu. Balení: 70 g WET GEL Středně tužící gel s mokrým efektem Definuje styl účesu a dodává vlasům mírně mokrý efekt. Naneste do vlhkých nebo suchých vlasů a přikročte ke stylingu. Balení: 150 ml

SERVISY NA SALONU REVITALIZAČNÍ SERVIS BARVENÍ PRO-AGE Maskování šedých vlasů a revitalizace vlasového vlákna Cíl: muži, kteří požadují mladistvější vzhled a maskování šedých vlasů Výhody: rychlý a účinný servis Doba aplikace: 10 min. ENERGIZUJÍCÍ SERVIS Vitalita a energie pro vlasy a pokožku hlavy Cíl: pro muže, kteří potřebují dodání energie pro vlasy a pokožku hlavy Výhody: rychlý a příjemný servis