David PETR, Kateřina VOISOVÁ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Enterprise řešení pro elektronický podpis VerisignIT
Advertisements

Elektronický podpis.
EGovernement a projekt Datové schránky Registry orgánů státní moci CzechPoint Projekt Datové schránky Další komponenty Portál veřejné správy Elektronický.
Nové funkcionality systému Ing. Michal Pajr IZIP 2005.
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP
Dopady spuštění základních registrů na subjekty územní samosprávy
Novela zákona o elektronickém podpisu Předmět úpravy novely zákona Obsah prezentace  Dosažení kompatibility se Směrnicí 1999/93/ES:  uznávání.
Technické řešení PostSignum QCA
Webová aplikace MS PRAHA.
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování Portál IS KP14+ MŠ z území MAS Kyjovské Slovácko v pohybu Mgr. Jiří Hrubý.
Vyplňování projektových žádostí v systému MS AKCE SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ING. ROMANA CELÉHO, DiS.
Podání projektové žádosti v MS2014+ Ing. Kateřina Procházková
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková
zelená linka: Dočerpání OPŽP & představení nového OPŽP Seminář OPŽP pro potenciální žadatele.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
V. Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Mgr. Helena Hořáková.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Dominika Mikulášová Centrum pro regionální rozvoj České republiky 9. února 2016.
INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE IS KP Cheb, Olga Blašková MAS 21, o. p. s. Tel.: 608.
Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Petr Šústal, MPA 20. října 2015.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 27. října 2015.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Praha Ing. Petr Šústal, MPA.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
6. června 2016 Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík.
Portál IS KP14+ (Informační systém konečného příjemce) Mgr. Jaroslav Křivánek Prostějov venkov o.p.s.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
MS2014+ Podání projektové žádosti v IS KP a 47. výzva IROP
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 9. listopadu 2016.
Ing. Martin Kořínek eGoncentrum ORP Nový Bydžov
Seminář pro žadatele/příjemce
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Podání projektové žádosti v MS2014+
Praha, Mgr. Ljubomir Džingozov
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Nikola Knopová, DiS
Aplikace Monitorovací systém
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Brno, Ing. Lenka Skopalíková
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Praha, Mgr. Martina Brandejsová
Základní informace o aplikaci MS2014+
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
6. Výzva MAS Hustopečsko IROP Podpora hasičů
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS PODHOSTÝNSKA Z.S. – IROP - CYKLISTICKÁ A PĚŠÍ DOPRAVA Vazba.
Elektronický (digitální) podpis
Základní informace o aplikaci MS2014+
Základní informace o aplikaci MS2014+
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

David PETR, Kateřina VOISOVÁ MS2014+ IS KP14+ David PETR, Kateřina VOISOVÁ

Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP14+ - https://mseu.mssf.cz pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat systémové požadavky, které naleznete na úvodní stránce aplikace pod záložkou HW a SW požadavky. Doporučené prohlížeče; Důvěryhodné webové stránky; Instalační balíčky

Aplikace IS KP14+ Kvalifikovaný certifikát (elektronický podpis) všechny formuláře v aplikaci jsou vždy podepsány kvalifikovaným certifikátem (žádost o podporu, zpráva o realizaci, žádost o platbu,…); přehled poskytovatelů uveden na stránkách Ministerstva vnitra http://www.mvcr.cz/clanek/prehled-udelenych-akreditaci.aspx. Testovací verze aplikace IS KP14+ - https://mseu-sandbox.mssf.cz - lze vyzkoušet aplikaci el. podpisu Vlastnosti certifikátu: Kvalifikovaný certifikát. Certifikát musí být určen pro elektronické podepisování dokumentů. Certifiákt obsahuje privátním klíč. Aktuální platnost. Výše uvedení vlastnosti garantuje certifikační autorita. Systém nepodporuje Apple; Certifkát musí být uložený na disku PC: v Systémovém uložišti Windows či Soubory, nejsou podporovány certifikáty na čipové kartě či tokenu (USB)

Aplikace IS KP14+ Kvalifikovaný certifikát (elektronický podpis) Chybně vydaný certifikát:

Aplikace IS KP14+ Plné moci Elektronické či listinné ( v systému označené jako papírové ) Listinná ( papírová) plná moc – úředně ověřená; vkládá zmocněnec a potvrzuje svým el. podpisem Elektronická plná moc – zmocnitel i zmocněnec musí být registrováni v aplikaci a musí mít el. podpis – nelze použít ve výzvě KAP

Aplikace IS KP14+ Validace subjektu – Registr osob - ROS http://www.szrcr.cz/co-jsou-to-zakladni-registry; komunální příspěvkové organizace v registru chybí; editorem do ROS je příslušný orgán, který vede evidenci osoby nebo jí uděluje oprávnění k činnosti; chyba při validaci ROS, tzn. neexistující záznam ROS na žádosti o podporu způsobuje zdržení na straně žadatele o podporu a vznik dodatečných chyb v aplikaci. Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 111/2009 Sb., o základních registrech, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony (viz příloha) – případná účinnost 1. 7. 2016

Aplikace IS KP14+ Komunikace žadatele/příjemce s ŘO Veškerá komunikace probíhá prostřednictvím aplikace; Depeše – komunikace v rámci týmu, komunikace s poskytovatelem podpory, technickou podporou; Upozornění – informace pro všechny uživatele – odstávky, změny v aplikaci; Notifikace – zasílání upozornění na e-mail či SMS, např. při schválení formálních náležitostí – nastavuje uživatel; Zobrazení stavů projektu v procesu schvalování Podání žádosti o přezkum hodnocení

Aplikace IS KP14+ Příručky ŘO – podání žádosti o podporu v IS KP14+ bude vydaná v okamžiku zpřístupnění formuláře výzvy OP VVV v systému IS KP14+. Vč. Dokumentu Principy a práce s certifikáty v MS14+. Portál ESIF – edukační videa http://dotaceeu.cz/cs/Jak-na-projekt/Elektronicka-zadost/Edukacni-videa