Jak se učíme s eTwinningem Osmáci předávají štafetu páté třídě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ukončení 1.etapy výuky cizího jazyka
Advertisements

Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_106.
Číslo: VY_32_INOVACE_15_07 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Present.
Číslo: VY_32_INOVACE_15_08 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Present.
ZÁKLADNÍ PŘEDLOŽKOVÉ VAZBY MÍSTNÍ
IES Menéndez Pidal, Avilés, Spain Gymnázium V. Mýto, Czech Rep. St Brigid´s College, Derry, Northern Ireland.
Obchodní akademie Naše škola se nachází v Českém Těšíně na ulici Sokola - Tůmy. Our school is situated in Český Těšín in Sokola - Tůmy S treet.
Order Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Business Communications/Confirmation of Orders 06C13 AutorLadislava Pechová.
A wish clause I wish + past simple. Put the verbs in the correct form I wish I …………… French. (speak) I wish I …………… a house in the country. (have) I wish.
Hello, my name is Michal. And this is my friend Bara. We are from 9B and we are going to show you round our school.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_26.
Naše škola v krabici - Klima školy Our school in box - School climate.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_14
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_02
Téma:Předpřítomný čas – cvičení
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
GYMNÁZIUM J. A. KOMENSKÉHO A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY UHERSKÝ BROD.
Dejte slovo do věty II Translate the words in parentheses into Czech. Use the appropriate form of the word. Vzor: My žijeme v dvacátem (apartment). My.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Smart board Tomáš Plaček, Jan Kovařík, Daniel Šulc.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_19_AJ1G Ročník: IV. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:VY_32_INOVACE_AJK444 Jméno autora:Mgr.Soňa Nekvindová Třída/ročník4. ročník Datum.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
WILL / MIGHT GOING TO. Naše planeta bude přelidněná. Na Zemi bude 8.2 miliard lidí. Indie bude mít větší počet obyvatel než Čína. Možná budeme bydlet.
Oprava automobilů Under the Bonnet III – Revision By Dagmar Machů Škola: SOU Val. Klobouky Ročník: třetí Obor: Automechanik,Opravář zemědělských strojů.
Číslo: VY_32_INOVACE_15_09 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Present.
FUTURE ARRANGEMENTS. Sejdeme se na náměstí. V pondělí jede Jana do Vídně. Oni budou obědvat v restauraci. Zítra navštívíme národní park. O víkendu Tom.
Myšáková 2011 Nationalities Flags Countries Russian.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka Projekty SIPVZ Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Šablona klíčové aktivityIII/2 SadaAnglický jazyk NázevSubject.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Vendula Steidlová Název : VY_32_INOVACE_11_MY.
Jméno autora:Mgr. Jiří Kala Škola:ZŠ Náklo Datum vytvoření (období): září 2013 Ročník:9. Tematická oblast: Témata do hodin angličtiny na 2. stupeň základních.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
ICT ve výuce jazyků Petr Caloň Masarykovo gymnázium Příbor.
Den zemí – projektový den. 6.A - Finština,Maďarština 6.B - Španělština,Portugalština 6.C - Balkánský pol. 7.A - Angličtina 7.B - Polština 7.C - Ruština.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Konstantinovy Lázně, okres Tachov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_School TEMA: School.
Základní škola a Mateřská škola při lázních, Klimkovice, p. o.
Předmět: English language Ročník: ročník střední škola
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
A Rainbow of culture ( ) Projekt Comenius A Rainbow of culture ( )
Practicing of to be and possessives
Vítejte v účetním nebi Welcome to accounting heaven
Jméno autora: Mgr. Jiří Kala Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období):
PRESENT CONTINUOUS aneb přítomný čas průběhový
CLIL in the Czech Republic and ZŠ a MŠ Kladno, Doberská 323
Mother's Day On the second Sunday in May
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
VY_32_Inovace_ Sloveso „to be“- opakování
Stupňování nepravidelných přídavných jmen
VY_32_INOVACE_Kup_III_01 VOLNÝ ČAS
Téma hodiny: The Czech Republic – Easter Předmět: English language
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Revison of the 2nd semester
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková
Future tenses Překlad Handout.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marcela Götzová Číslo
EASTER.
OBSAH: The names of the months
Anglický jazyk VY_32_INOVACE_019_EASTER Mgr. Ivana Veselá
Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou.
Transkript prezentace:

Jak se učíme s eTwinningem Osmáci předávají štafetu páté třídě

Vloni jsme byli eTwinningoví začátečníci. Zapojili jsme se do projektu „Let´s exchange Easter cards“. Velikonoční přání jsme posílali do Itálie a Polska.

We have received the letters

Bez eTwinningu bychom neměli zmíněný projekt, neznali bychom spolužáky z Itálie a Polska.

Víme, že angličtinu využijme. Víme, že anglicky komunikujeme i mimo školu. Víme, že angličtina přesahuje rámec vyučovací hodiny. Víme, že angličtina nás baví. Víme, že anglicky najdeme nové kamarády. Víme, že angličtinu se učí i ostatní spolužáci v evropských zemích. Víme, že angličtinu využijme. Víme, že anglicky komunikujeme i mimo školu. Víme, že angličtina přesahuje rámec vyučovací hodiny. Víme, že angličtina nás baví. Víme, že anglicky najdeme nové kamarády. Víme, že angličtinu se učí i ostatní spolužáci v evropských zemích.

The Italian class – our new friends

Víme, že nás angličtina může bavit. Víme, že už teď se s angličtinou dorozumíme. Víme, že nás angličtina může bavit. Víme, že už teď se s angličtinou dorozumíme.

Our best English lesson!!!

My jsme eTwinning poznali a oblíbili, naše páťaky k činnosti přiměli a příští rok eTwinningovou němčinu naplánovali.

5.A – we are looking forward to taking part in eTwinning projects