Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou."— Transkript prezentace:

1 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

2 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

3 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

4 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

5 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

6 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

7 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

8 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

9 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

10 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

11 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

12 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

13 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

14 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

15 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

16 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

17 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

18 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

19 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

20 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

21 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

22 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

23 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

24 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

25 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

26 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

27 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

28 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

29 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

30 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

31 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

32 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

33 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

34 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

35 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

36 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

37 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

38 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

39 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

40 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

41 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

42 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

43 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

44 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

45 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

46 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

47 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

48 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

49 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

50 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

51 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

52 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

53 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

54 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

55 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

56 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

57 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

58 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

59 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

60 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

61 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

62 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

63 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

64 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

65 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

66 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

67 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

68 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

69 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

70 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

71 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

72 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.

73 Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou jsem si včera dal. The pea soup that I had yesterday. Scrabble, který se hraje v mnoha jazycích, Scrabble, which is played in many languages, začal v USA. started in the USA. V Indii se mluví anglicky. English is spoken in India. Katka se těší, až uvidí Michaela. Katka is looking forward to seeing Michael. Jak se on má? How is he? Jaký on je? What is he like? Jak on vypadá? What does he look like? Michael , který miluje britskou kuchyni, Michael, who loves British cuisine, si objednal Yorkshirský pudink. ordered Yorkshire pudding.


Stáhnout ppt "Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou."

Podobné prezentace


Reklamy Google