Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obchodní akademie Naše škola se nachází v Českém Těšíně na ulici Sokola - Tůmy. Our school is situated in Český Těšín in Sokola - Tůmy S treet.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obchodní akademie Naše škola se nachází v Českém Těšíně na ulici Sokola - Tůmy. Our school is situated in Český Těšín in Sokola - Tůmy S treet."— Transkript prezentace:

1 Obchodní akademie Naše škola se nachází v Českém Těšíně na ulici Sokola - Tůmy. Our school is situated in Český Těšín in Sokola - Tůmy S treet.

2 Paní ředitelka Ing. Kristina Bončková organizuje čas…. Zástupce ředitele Ing. Milan Cz ontala bojuje s rozvrhy. Deputy headmaster Ing. Milan Cz ontala fight s with schedul es Headmistress Ing. Kristina Bončková organize s time…

3 1 Jsou zde i zaměstnanci, kteří se starají o to, aby vše správně fungovalo. Here are some employe e s who keep our school in a good function. Our secretary Ivona Třinecká Our school caretaker Jan Č i žm á r

4 Informace do života získáváme od našich velmi obětavých a moudrých učitelů… We get information from our very devoted and wise teachers.

5 Během vyučování je všude kolem dobrá atmosféra a studenti se učí s úsměvem… During the lessons everywhere is a very ple a sant atmospher e, and students learn with smile.

6 Naše škola je vybavena odbornými učebnami. Najdeme zde počítačové třídy,ty máme na škole čtyři, je zde taky třída na chemické a fyzi kální pokusy, cizími jazyky se dorozumíváme v jazykových učebnách a obchodovat se učíme ve třídě fiktivních firem. Our school is equip p ed with profes s ional classrooms. We can find four computer classrooms here, one classroom is intewded f or ph ysical and chemi cal experiments, foreign languages are t a ught in language labs and we learn busines s in virtual firm classrooms.

7 Školní rok si obohacujeme různými výlety, exkurzemi a kulturními programy We enrich our school year with different trips, excursions and cultural programs.

8

9 Naši studenti jsou taky hodně soutěživí… Každým rokem je naše škola pořadatelem Veletrhu fiktivních firem, k am přijíždějí také studenti ze zahraničních škol. Studenti se taky zapojují do EBG (European B usines s G ame) – výherci pak cestují na zajímavá místa, dokonce i daleko za hranice. Our students are also very compet i tive. Every year our school is the organi z er of the Virtual Firms Fair w hich is accompanied by the pa r ticipation of students from abroad. Students participate also in EBG (European B usines s G ame). The w inners travel to different places, even far abroad.

10 Studují zde jak čeští, tak polští žáci. Všichni si ale dobře rozumí a přátelská atmosféra se nese všude kolem… Both Czech and Polish students study here, but everybody respects each other and a friendly atmospher e can be seen everywhere.

11 Pro mlsné jazýčky zde máme školní bufet, ve kterém se vždycky najde nějaká dobrota For those who have a sweet tooth we have a school-bu f fet here where you can always find some specialities.

12 Nejvíce se studenti těší, když od bije hodina 11:25…To je totiž obědová přestávka a všichni pospíchají do školní jídelny The stu d ents look forward to 11:25, because it ´ s lunch-time and everybody hurries to the school cante e n

13 „Muset je nejlepší učitel“ A na závěr jedno moudré přísloví… And finally - one proverb … „To have to is the best teacher“


Stáhnout ppt "Obchodní akademie Naše škola se nachází v Českém Těšíně na ulici Sokola - Tůmy. Our school is situated in Český Těšín in Sokola - Tůmy S treet."

Podobné prezentace


Reklamy Google