Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková 64875.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Doporučení pro přípravu žádosti;
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A.
Stipendia. 2 Legislativní rámec Zákon o vysokých školách (§ 91) Stipendijní řád Směrnice Upa č. 6/2013 Pravidla pro přiznávání a výplatu stipendií.
Setkání účastníků neformální konsorcia Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha Brno
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
PERSONALISTIKA PRAKTICKY
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Finanční možností svépomocných skupin
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
EHP a Norské Fondy Suzana Jovaševićová Ministerstvo financí ČR – Národní kontaktní místo.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Závěry konference „F armářské trhy - m ódní výstřelek nebo vzkříšená tradice?“ Národní zemědělské muzeum, Praha Záštita: ministr zemědělství.
Bratrská jednota baptistů
Ústřední knihovna FSS MU Bibliotheca Academica, Brno Irena Šléglová Masarykova univerzita a její knihovny.
Prezentace Centra MU pro klinicky orientovaný výzkum kvality života (CEQOL) Marek Blatný PSU AV ČR & PSU FF MU Tomáš Kepák KDO FN Brno & LF MU Brno, 21.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
Podpora informačního vzdělávání na ČZU v Praze: výsledky grantu PhDr. Hana Landová SIC ČZU v Praze IVIG 2005, Praha, 22.září.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Zhodnocení tvůrčích aktivit studentů Podklady pro jednání předsednictva Rady VŠ PaedDr. Monika Žumárová, Ph.D.
Dana Sigmundová Jak najít plný text článku nebo kompletní číslo odborného časopisu aneb článkové databáze a jak v nich vyhledávat ÚK FSS MU,
Ivana Svěráková Knihovní služby de luxe ÚK FSS MU, čtvrtek Ústřední knihovna FSS MU.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
Dana Sigmundová Databáze Wiley ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SCICOM – BASIC RNDr. Anna Matoušková, Ph. D.
Týmový web chovatelského klubu MALÁ OBHAJOBA - 2OP484 ZDEŇKA VESELKOVÁ.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Fakulta sociálních studií Stipendijní systém
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Stipendijní programy FSpS Ladislav Bedřich. … kteří se podílí na přípravě projektů, grantů a jiných podkladů, vyžadující tvůrčí přístup a nebo za dosažení.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Natáčení videa jako jeden ze způsobů propagace služeb Informačního centra MZLU v Brně Zuzana Streichsbierová Informační den ÚVIS,
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
Studentský spolek Studenti FHS UK o. s.. Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy Vznik spolku – Mladá fakulta Liberální forma studia.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P H D R. R OMAN V IDO, P H.D. Den otevřených dveří 22. – 23. ledna 2016 Fakulta.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Osvětová kampaň zaměřená na práva dětí v náhradní rodinné péči
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Pedagogická fakulta UK
Ostravská univerzita (1991 → )
V (DE)INSTITUCIONALIZACI
Online portál, dostupnost odkudkoliv, možnost stahování
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Transkript prezentace:

Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková

Nadační čáp – naše logo a symbol

Historie - První forma nadace vznikla již po roce V jistých modifikacích existuje dodnes - Pod názvem NFS FF a FSS MU vystupuje od V těchto dnech probíhá další transformace a změna vedení - K dnešnímu datu máme 17 členů

K čemu nadace je Podporujeme studentské aktivity vědecké, kulturní i publikační Pořádáme kulturní akce pro studenty a širokou veřejnost (Semestrstart, Semestrend, lampionový průvod, divadelní festival…) Každoročně vypisujeme grantovou soutěž, kdy studenti mohou zpracovat projekt a požádat o finance na jeho uskutečnění

Aktuální dění V současnosti usilovně pracujeme na přípravě reprezentačního plesu FF Vytváříme nové webové stránky nadace Slavíme Vánoce

Reprezentační ples filozofické fakulty

Semestrstart + Semestrend

Víkendová seznamovací akce pro studenty prvních ročníků

Příklad podpořeného projektu Bohemistické setkání na Cikháji Pořadatelé získali finanční podporu od nadace a mohli díky ní uspořádat další ročník tohoto víkendového tematicky zaměřeného workshopu

Děkuji za pozornost Dotazy?