ESCape English Students’ Club. Trocha historie ESCape byl založen v roce 2005 studenty anglistiky. Jeho hlavní úloha byla (a stále je) umožnit studentům.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Proč: ◦ Vývoj algoritmů spjatých s medicínskými daty  Členové: ◦ Doktorandi – 4 ◦ Studenti – 7.
Advertisements

Dejte slova do věty II Put the words between slash marks into the appropriate case. Vzor: Se /sestra/ je vždycky problém. Se sestrou je vždycky problém.
Harris Manchester College Oxford odborná praxe, září - prosinec 2009.
Lenka Zouhar Ludvíková UP Olomouc
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Pozdravy Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace Greetings VY_22_INOVACE_07 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
PR KLUB Jsme tu pro vás?! Media relations…pojďme si to vyříkat.
Digitální publikace a e-knihy v Ústavu pro českou literaturu AV ČR Pavel Janáček, Michal Kosák, Praha,
3. A dál… Účast na 13. konferenci Forum 2000 Založení Fyzikální klubu při SPŠE Pardubice.
IES Menéndez Pidal, Avilés, Spain Gymnázium V. Mýto, Czech Rep. St Brigid´s College, Derry, Northern Ireland.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
V ÍTEJTE NA MÍCH STRÁNKÁCH Snad se líbí
Setkání členů SPIS 13. června 2007 Sahara Café.
Zdarma pro Vás aneb nabídka MFF UK, ČEZu a Eduforu školám
International Students Club. ISC VUT Struktura ISC a spolupráce s univerzitou Činnost International Students Club Realizované akce Studentské prezentace.
Europe is Singing! Koordinátor projektu: Turecko, základní škola: Zafertepecalkoy Ilkogretim Okulu, Ms. Mehtap Kilic Koordinátor projektu: Turecko, základní.
ELearning na FIM UHK Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové.
Zpráva o činnosti předsednictva 8. zasedání předsednictva RVŠ, Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Olomouc Simona Rýcová.
Základy psaní pro studenty aneb Jak se k psaní „dokopat“ Kurz právnických dovedností II JUDr. Veronika Tomoszková, Ph.D.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jan Kočnar.
Zhodnocení tvůrčích aktivit studentů Podklady pro jednání předsednictva Rady VŠ PaedDr. Monika Žumárová, Ph.D.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_03
Apollo Bridge Architect: Ing. Miroslav Maťaščík - Alfa 04 a.s., Bratislava Design: DOPRAVOPROJEKT a.s., Bratislava Nemetschek Engineering User Contest.
Článek 120 – 150 slov.
PUR Qt projekt Bc. Jan Cupal. Návrh  Cílová skupina – technicky zdatní senioři  Prvotní návrh - 7 obrazovek  Návrhové vzory – Escape hatch, Hub and.
JAK BUDE PROBÍHAT ZPRACOVÁNÍ BP V JARNÍM SEMESTRU BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ BPH_BAS2.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
1 Činnost komise IVIG v roce 2006 CPVŠK 2006, Olomouc,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Soňa Jarošová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Jsme kreativní knihovna? Míla Linc. Kreativita Tvořivost neboli kreativita (z lat. creo = tvořím), či invence, je zvláštní soubor schopností, které umožňují.
„Je to hezký umět česky!“ Čeština v německých projektech
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 1. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.
Autrýč a komunikace v částicové fyzice Máme se tím zabývat? Jak to dělají jinde (ve VB) Jak to (ne)děláme my Jak bychom to měli dělat Jak to organizačně.
During Baking Christmas cookies Cleaning house Eating supper Decorating Christmas tree Opening Christmas presents At school Christmas party.
VY_32_INOVACE_Spo_III_07 Christmas in Britain Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Velká Británie – Londýn Irsko – Dublin Popis mobilit Mgr. Hana Menšíková (Ringlová) Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání.
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
Galerie umění Karlovy Vary PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE – květen 2016 Edukátorem snadno a rychle? Mgr. Lenka Tóthová.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Charles University International Club IC CUNI Veronika Martinovská, Šárka Kumperová.
Gymnázium, Brno, Elgartova 3 GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Téma: English Grammar.
 Pedagogická činnost Bakalářský studijní program Zabezpečení výuky angličtiny na UTB  Tvůrčí činnost Vlastní výzkumná témata Spolupráce - jazykové poradenství.
ENGLISH … ano, angličtina. Naši studenti se účastní soutěží.
 Anotace: Žák se dozví informace o spisovateli a jeho dílech. Převypráví pohádku Kráska a zvíře.  Ročník: 5.  Vzdělávací oblast: Český jazyk – čtení.
Trpný rod (The passive) Angličtina neskloňuje a nečasuje, podle koncovek tedy nepoznáme, zda se jedná o podmět, či předmět věty. Poznáme to podle slovosledu:
MATEMATIKA Radost z uvažování a z chápání je nejkrásnějším darem přírody. Albert Einstein.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
Mezinárodní důkaz Vaší jazykové úrovně
Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti
Úvod do odborného stylu pro studenty s poruchami učení
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organ.
učitelská mobilita Univerzita v Groningenu, Nizozemí
Získávání zaměstnanců se zaměřením na online marketing
Education B 1 Tematická oblast
Online portál, dostupnost odkudkoliv, možnost stahování
Obecné informace o kurzu
JOINME (Journal of Interactive Media)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
ACM ICPC Programming contest CTU Open soutěž v programování
Aktuální stav Orsoft RADNICE Open
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Science talent Ostrava
Schools Překlad Slovíčka 2.pol..
VÝKLAD základní útvar výkladového postupu
náhradní rodinné péče II setkání zástupců KÚ OSPOD a NNO
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

ESCape English Students’ Club

Trocha historie ESCape byl založen v roce 2005 studenty anglistiky. Jeho hlavní úloha byla (a stále je) umožnit studentům setkávat se, poznávat nové lidi, bavit se a zažít chvíle, na které nezapomenou.

Co děláme? Setkání pro studenty prvního ročníku Semináře plné poznatků o: ELF & IS SAC Writer/Word, Impress/Power Point Psaní esejí Analýza poezie MLA.

Konference

Magazín

Filmový klub Každé úterý 18:20 G03

Creative Writing Contest Soutěž v kreativním psaní

BookFest Prodej knih

Párty Halloween Party Christmas Party Spring Party and…

Creativity Night