Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Schools Překlad Slovíčka 2.pol..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Schools Překlad Slovíčka 2.pol.."— Transkript prezentace:

1 Schools Překlad Slovíčka 2.pol.

2 Podváděl u zkoušky, propadl.
Dosáhl plný počet bodů. Složil maturitu a udělal přijímací zkoušku na univerzitu. Udělal tento rok pokrok. Zúčastnil se praxe v nemocnici. Jedeme v květnu na školní výlet. Je líný, pasívní a nedělá domácí úkoly. Je pracovitá, puntičkářská, nedělá chyby. Učitel je přísný, ale připraví studenty na zkoušku. Slibuji, že budu pilně studovat, dělat prezentace, učit se a nebudu chodit za školu

3 Podváděl u zkoušky, propadl.
He cheated at the exam and failed. Dosáhl plný počet bodů. He reached/ got/ scored full marks. Složil maturitu a udělal přijímací zkoušku na univerzitu. He passed maturita/ GCSE and did/ took a University entrance exam. Udělal tento rok pokrok. He has made progress this year. Zúčastnil se praxe v nemocnici. He took part/ participated in a hospital training.

4 Jedeme v květnu na školní výlet.
We´re going on a trip in May. Je líný, pasívní a nedělá domácí úkoly. He´s lazy, passive and he doesn´t do homework. Je pracovitá, puntičkářská, nedělá chyby. She´s hard-working, punctual, she doesn´t make mistakes. Učitel je přísný, ale připraví studenty na zkoušku. The teacher is strict, but he prepares students well for the exam. Slibuji, že budu pilně studovat, dělat prezentace, učit se a nebudu chodit za školu. I promise I will study hard, make presentations, learn and I will not play truant.


Stáhnout ppt "Schools Překlad Slovíčka 2.pol.."

Podobné prezentace


Reklamy Google