Japonská studia pro Univerzitu Palackého v Olomouci se zaměřením na modularitu a uplatnění v praxi CZ 1.07/2.2.00/28.0160 ÚVOD DO NÁBOŽENSTVÍ V JAPONSKU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. Ing. Monika Špičáková
Advertisements

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
KAREL IV. ( ).
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. STAVBA A PROVOZ STROJŮ 2. OZUBENÉ PŘEVODY.
1 Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života – kraj Vysočina Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL Učebna Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Gymnázium, Havířov-Město, Komenského 2, p.o. Tato prezentace.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Gymnázium, Havířov-Město, Komenského 2, p.o. Tato prezentace.
Japonská studia pro Univerzitu Palackého v Olomouci se zaměřením na modularitu a uplatnění v praxi CZ 1.07/2.2.00/ ÚVOD DO NÁBOŽENSTVÍ V JAPONSKU.
Šíření buddhismu Čína - období pozdních Chanů ( AD)
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL Školení pedagogů Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
PŘEMYSLOVCI.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ Konstrukce.
Předmět: Základy společenských věd Ročník: III.
ANALYTICKÁ GEOMETRIE VZÁJEMNÁ POLOHA KUŽELOSEČKY A PŘÍMKY Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo.
CELOSVĚTOVÁ TĚŽBA Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
ČESKÝ STÁT - územní rozsah.
Japonská studia pro Univerzitu Palackého v Olomouci se zaměřením na modularitu a uplatnění v praxi CZ 1.07/2.2.00/ ÚVOD DO NÁBOŽENSTVÍ V JAPONSKU.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Gymnázium, Havířov-Město, Komenského 2, p.o. Tato prezentace.
VÝVOJ ČLOVĚKA ZBRANĚ.
TATO PREZENTACE BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU: Z AOSTŘENO NA PŘÍRODU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Inovace kurikula studijního programu Všeobecné lékařství. Reg.č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
„Výuka na gymnáziu podporovaná ICT“.
Polohové konstrukční úlohy I – průnik rovin konstrukce průsečnice Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 1.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
TVORBA STUDIJNÍCH TEXTŮ V DISTANČNÍM VZDĚLÁVÁNÍ Simona F e i t o v á Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci.
VELKÁ MORAVA.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Tiskárna 2.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Tiskárna 1.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Činnost na elektrických zařízeních.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Hromosvody.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Interkomunikační adresní systém.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Instrukční soubor 1.
Buddhismus Albert Procházka, Samuel Mann, Tadeáš Petrů, Slávek Rydval.
MOODLY KATEDRY ASIJSKÝCH STUDIÍ FF UP MGR. KATEŘINA SZOKALOVÁ ING. MILOSLAV KONOPÍK, PH.D.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Plošné spoje Obor:Elektrikář.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Skládání barev RGB Skládání barev.
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Číselná řada 1 – 5 ZAČÍT HRÁT
POČÍTÁME DO 3 BEZ ČÍSLIC ZAČÍT HRÁT
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
Buddhismus Michaela Hrušková.
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI KNIHAMI
Učení, praktické aplikace principů učení
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
E-learningový kurz e-learningu
Tato prezentace byla vytvořena
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Inovované podklady ke cvičením ze ZK1
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
VY_32_INOVACE_57 HINDUISMUS. VY_32_INOVACE_57 HINDUISMUS.
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
Buhismus David Lučný :D (budha).
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Espacenet Seminář Patentové databáze přístupné na internetu
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
V soustavě souřadnic zobrazíme bod A.
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Transkript prezentace:

Japonská studia pro Univerzitu Palackého v Olomouci se zaměřením na modularitu a uplatnění v praxi CZ 1.07/2.2.00/ ÚVOD DO NÁBOŽENSTVÍ V JAPONSKU Lotosová sútra Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

jeden z nejzásadnějších a nejrozšířenejších textů v celé Asii důvody rozšíření? jazyk původní verze následující překlady datace a původ jednotlivých částí osoby a obsazení jednotlivých kapitol sútry

buddhistické učení čtyři vznešené pravdy závislé vznikání koloběh znovuzrozování šest světů Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

mahájánové učení upája (jap. hóben 方便 ) ideál bódhisattvy univerzální buddhovství věčný buddha Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

venerace sútry theraváda uchovávání, čtení a výklad sútry mahájána uchovávání, čtení, recitace, rozšiřování, přepisování sútry Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Lotosová sútra v Japonsku princ Šótoku taiši komentáře k třem buddhistickým sútrám Saičó Kúkai Dógen Ničiren Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

inspirace pro světskou literaturu Hokke genki Nihon rjóiki Gendži monogatari Kondžaku monogatarišú Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Kudžó Kanezane kaligrafie Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

každý znak posazen na samostatném lotosu 12. st. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

každý znak v samostatné stúpě Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

33 podob bohyně Kannon Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

stúpa pokladů Šákjamuni a Prabhútaratna podobenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

stúpa pokladů – detail kázání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

stúpa pokladů – detail příběhu o dceři dračího krále Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.