Zdeněk Pytlíček Hodnocení dodavatelů - rating. RWE Česká republika a.s. | 18.3.2015 | Page 2  Strategii poskytování produktů ve vysoké kvalitě a s maximální.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference e-biz forum
Advertisements

Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Možnosti kontroly veřejných zakázek Oživení, o. s.
ODPOVĚDNÉ DODAVATELSKO – ODBĚRATELSKÉ VZTAHY? ANO JUDr. Michaela Chaloupková, MBA Členka představenstva a ředitelka Divize nákup, Skupina ČEZ.
STRANA 1RWE Transgas ENERGIE BUDOUCNOSTI MÁ JEN JEDNO JMÉNO V Praze
Bankovní služby pro malé a střední podniky Autor:Ladislav Mach Vedoucí práce:Ing. Olga Šeflová Oponent práce: Eva Faměrová.
Certifikace ISO 9001 v terénních službách z pohledu certifikované organizace Mgr. Lucie Brožková.
1 Zajištěné investice - jistota má svoji cenu Dámský investiční klub Petr Valenta ředitel odboru řízení produktů finančních trhů ČS.
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
Faktory ovlivňující výsledky zadávacích řízení - komparace veřejných zakázek zadaných obcemi a centrální státní správou Jan Pavel Listopad 2012 Názory.
Zavádění a údržba informačních systémů
Plynárenství v evropském kontextu Situace na trhu s plynem ČR Možnosti odběratelů při výběru dodavatele Ing. Vladimír Štěpán, ENA s.r.o. 8. březen 2007.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
Atestace Fáres Shima ředitel odboru atestací Konference ISSS, 24. – 25. březen 2003, KC Aldis Hradec Králové.
Řízení finančních rizik
Pohled dodavatelů na výběrová řízení POHLED „z druhé strany“ Ing. Dušan Číčel ředitel FBE Praha a FBE Bratislava.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový plán hotelu Ročník / obor studia:III.
1/209 RIZIKA IMPLEMENTACE ESF MU Přednášející : SKORKOVSKÝ.
MARKETINGOVÝ MIX.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Vnitrodenní přeshraniční přenosy a možnosti mezinárodního trhu s regulační energií Zuzana Šolcová ČEPS, a.s. AEM Naše cesta vede k Vám.
Řízení finančních rizik Jan Vlachý Vlachý, J.: Řízení finančních rizik; Eupress, Praha, 2006.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Česká exportní banka Spolehlivý finanční partner exportu Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
RWE na trhu s plynem v ČR a Evropě
Úkol na příští seminář: Poziční mapa služeb nabízených „vaší organizací“ Poziční mapa služeb nabízených „vaší organizací“ Zamyslete se nad možným.
Aspe® systém pro řízení stavebně investičních projektů.
Co jsou opce? Datum: 9. únor 2016 Lektor: Gabriel Jurčák Kontakt:
Stav eGovernmentu v ČR a aktuální výzvy Praha, JUDr. Jaroslav Strouhal náměstek ministra vnitra pro informační a komunikační technologie.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Administrace veřejných zakázek elektronicky.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
Úřad vlády České republiky Oddělení veřejných zakázek Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Úřadem vlády ČR Mgr. Zuzana Profousová.
J&T LIFE 2025 / 2030 / 2035 Fondy životního cyklu 1.
Ing. Daniel Trnka, Oddělení kvality regulace Úřad vlády ČR Zvyšování kvality regulace 9. mezinárodní konference o informatické podpoře personálních procesů.
STABILIZACE A REFORMA ČESKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Priority ministra zdravotnictví Tomáše Julínka pro funkční období Praha,
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
PODPORA ČESKÉHO EXPORTU – INDONÉSIE Monika Vilhelmová ředitelka Trade & Export finance Srpen 2016.
1 | Financování exportu do Běloruska Monika Vilhelmová ředitelka oddělení Trade & Export Finance září 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Realizace EPC projektů ve veřejném sektoru
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Marketingový plán podniku
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
STORE B2B je nový efektivní nástroj mezi B2B partnery
Rozhodování funkce managementu. Rozhodování funkce managementu.
2016.
Příprava prezentace podnikatelského plánu pro investora
Příprava prezentace podnikatelského plánu pro investora
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Vládní program na podporu exportu
“Investiční a údržbářské práce na čerpacích stanicích “
„Koncept“ – Koncepce dalšího vzdělávání
Prezentace emisí GHG u 50 nejvýznamnějších podniků českého byznysu
Transkript prezentace:

Zdeněk Pytlíček Hodnocení dodavatelů - rating

RWE Česká republika a.s. | | Page 2  Strategii poskytování produktů ve vysoké kvalitě a s maximální spolehlivostí lze naplnit pouze za předpokladu kvality a spolehlivosti celého dodavatelského řetězce  Dodavatelé s vysokou kvalitou dodávek získají výhodu oproti konkurenci  V konečném důsledku se zvýhodnění pozitivně odrazí ve výnosech těch dodavatelů, pro které je kvalita dodávek prioritou Nyní  Hodnocení kvality dodávek se promítá pouze do procesu schvalování dodavatelů, kteří jsou vyzýváni k účasti ve výběrových řízeních Nově  Budeme navíc kvalitu oceňovat, tj. rozhodli jsme se kvalitu zahrnout do hodnocení nabídek ve výběrových řízeních  Jinými slovy, kvalitní dodavatel může zvítězit ve výběrovém řízení přesto, že jeho nabídková cena bude vyšší než cena méně kvalitního konkurenta Kvalita je jednou z našich priorit

RWE Česká republika a.s. | | Page 3 Za kvalitu dodavatele odměníme  Segment pro pilotní ověření – investiční výstavba plynárenských zařízení  Vytipované oblasti pro další rozvoj – projekční činnost, správa nemovitého majetku, měření  Pro pilotní ověření v roce 2015 bylo schváleno: I.Aktualizovat hodnocení s periodou – měsíčně II.Hodnocené období: posledních 6 měsíců v případě absence hodnocení, bude hodnoceno posledních 12 měsíců III.Doba, po kterou bude uchazeč vyřazen z portfolia, pokud dosáhne hodnocení „Nevhodný“ – 3 měsíce s tím, že po této době bude vrácen do portfolia s ratingem 1,1

RWE Česká republika a.s. | | Page 4 Komunikovat své cíle, pravidla a výsledky je nezbytnost Riziko:  ruční administrace koeficientů v aplikaci pro podporu VŘ

RWE Česká republika a.s. | | Page 5 Děkuji za pozornost