1. nebo 2.-4. květen 2008. ubytování TZ Srub KČT Baník Ostrava – Ostravice pronájem za chatku 1200 Kč/den kapacita 20 míst www.banikostrava.kct.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pánu Bohu do oken… Jan Kondziolka.
Advertisements

BESKYDY.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
 Rozsáhlé pohoří na hranicích Česka, Rakouska a německého Bavorska.  Rozkládá se v nadmořské výšce mezi 600 m ( údolí Otavy u Rejštejna ) a 1378 m (
Prostřední Bečva Stručný průvodce jednou z nejhezčích obcí Valašska.
… správný cíl vaší cesty!
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
13. dubna 2013 KČT Nepomuk zajistil autobusový zájezd na toto setkání.
Bavorsko.
Zážitek a poznání přírody z jiné perspektivy První stezka korunami stromů v České republice nabízí návštěvníkům jedinečnou kombinaci zážitků. Stezka.
Krkonošský národní park
Sportovní vyžití v Karviné
OUTDOOROVÉ AKTIVITY.
Pozvánka na XXIX. dny dětské nefrologie 2008 Dolní Morava u Králík.
Naše město Zruč nad Sázavou.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Řeka Ostravice. Délka toku 65,1 km Plocha povodí 827,4 km² Řeka vzniká soutokem Černé a Bílé Ostravice u obce Staré Hamry v Moravskoslezských Beskydech.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Vizuální styl společnosti / regionu / destinace.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Název projektu: Vyrovnání handicapu žáků GVN J. Hradec při studiu přírodovědných disciplín praxí Žákovská prezentace z přírodovědných exkurzí Registrační.
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Moravskoslezský kraj - procvičování
Eurotunel Idea století 1957 studie; 1975 projekt; 1987 ratifikace Z Calais do Folkestone; 50 km ( 39 km); 35 min. 40 m pod mořským dnem 7 let stavba.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Klaster.Kladruby.
3 nejzajímavější hory Mgr. Michal Oblouk
KI ISVS MSK pilot spolupráce
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Co se staví? Co se staví v Ostravě?. Co se staví ve světě? Velká Británie Francie.
Denali národní park Alaska USA.
Moravskoslezské Beskydy, CHKO Beskydy
Lukáš jaroš a petr halačka
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Moravskoslezský kraj územní jednotka Moravskoslezsko Jedná se o nejlidnatější kraj v ČR, který vyplňuje sever Moravy. Na složení obyvatel se také podílejí-
Trojanovice Regionální návštěvnická karta Nově v Beskydech Prezentace regionů 2015
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Trigonometrie v praxi. 1) Vánoční strom Naším prvním úkolem bylo, zjistit výšku vánočního stromu v Kozlovicích před místním pivovarem.
Rozhledny na Slovácku. Rozhledna Travičná Rozhledna leží v nadmořské výšce 380 m.n.m. Vyhlídková plošina se nachází ve výšce 33,6m nad zemí. Z Tvarožné.
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
Turistická Oblast Těšínské Slezsko Petr Kolčárek.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Marie Polanská NÁZEV:VY_32_INOVACE_10_Pohoří ČR- Šumava TÉMATICKÝ.
Ostružno - Prachovské skály
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Naše škola.
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Moravskoslezský kraj.
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Czš Veselí nad Moravou Nikola Gajdoštíková 9.B
Frenštát pod Radhoštěm
Koněspřežná dráha České Budějovice - Linec (česká část)
VY_32_INOVACE_43_Ochrana přírodního bohatství
SOBOTA 7.ČERVNA DĚTSKÝ DEN od – dovednostní soutěže
Frenštát pod radhoštěm
Park Únor 2017.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Celoškolní projekt 2014/2015 „Učíme se od profíků“
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Marie Polanská NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_Pohoří ČR-Moravskoslezské.
Mapování přístupnosti a pražská Mapa přístupnosti
Zopakujeme si jednotky délky, které už znáš.
Převody jednotek délky
Zimní sportovní areály
Převody jednotek délky
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Poznávání měst Kalenská.
Transkript prezentace:

1. nebo květen 2008

ubytování TZ Srub KČT Baník Ostrava – Ostravice pronájem za chatku 1200 Kč/den kapacita 20 míst

Ivančena

ostatní program aquapark Frenštát pod Radhoštěmaquapark Frenštát pod Radhoštěm kaple sv. Cyrila a Metoděje v Čeladnékaple sv. Cyrila a Metoděje v Čeladné lanové centrum Tarzanie - Trojanovicelanové centrum Tarzanie - Trojanovice aquapark Frýdek - Místekaquapark Frýdek - Místek

aquapark Frenštát pod Radhoštěm plavecký bazén o hloubce 0,9 -1,9 m dětský bazén o hloubce 0,15 - 0,3 m 60 m dlouhý a 5,8 m vysoký tobogán vodní skluzavka o délce 13,1 metru vstupné: cca

kaple sv. Cyrila a Metoděje Kaple sv. Cyrila a Metoděje z roku 1936 a sousedící dřevěný altánek nad pramenem zvaným Cyrilka. Obě stavby pocházejí z roku Byly postaveny na náklady arcibiskupské správy lesů podle návrhu Ing. Rosky. Jejich architektura nápadně připomíná styl architekta Jurkoviče, v jakém jsou podle jeho návrhu postaveny i nedaleké turistické chaty na Pustevnách.

lanové centrum Tarzanie Horský lanový park - Tarzanie se nachází v Beskydech, 5 km od Frenštátu pod Radhoštěm v obci Trojanovice. Lanové překážky jsou zavěšeny na stromech ve výšce 4 – 12 m nad zemí. Ke zdolání trasy není zapotřebí zvláštní fyzické síly. Vstup na překážky není věkově omezen, pouze výška účastníka vysokých lanových překážek musí být minimálně 140 cm. Pro děti od 3 do 10 let je připraven dětský park Tarzánek zdarma. Vstupné: jedna dráha obě dráhy

aquapark a lanové centrum

© Grizzly 2008