SOCIÁLNÍ SÍTĚ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Rezervační systém AK Kladno
PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Média a propagace Co můžu udělat, aby se o akci vědělo.
Sociální sítě.
Název: Bezpečné chování na internetu DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_19
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
výběr jazyka, ve kterém budeme registrovat.
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
Práce se soubory a OchraNA OSOBNÍCH DAT
INTERNETOVÁ BEZPEČNOST
JanHekele Bezpečnost na internetu. Nesmíme si na facebook nikoho přidávat do přátel. Nesmíme si na facebook nikoho přidávat do přátel.
!NÁSTRAHY INTERNETU! Kyberšikana sociální sítě
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_385_Odeslání u AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
Představení portálu Čeknito / přední pozice na slovenském a českém internetu více jak registrovaných uživatelů rychle rostoucí komunita.
Jakub Hanslík můžeme si psát s kamarády můžeme navázat nové kontakty můžeme sdílet své pocity, příhody … můžeme si tam zahrát i hry. máme.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Helena Vorlová Kamasová silvie.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Chcete-li vydělávat prostřednictvím síťového marketingu, potřebujete síť spolupracovníků.
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
VY_I/2_INOVACE_71_Bezpečnost na internetu Bezpečnost na internetu Miroslav Kaňok.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
ALI A IVI Sociální sítě. Typy sociálních sítí Facebook- nejvíce používaný Lidé Spolužáci Twitter My space Bebo Jaiku.
Virus Objevil se nový virus známý pod jménem „Práce“. Když dostaneš „Práci od některého z kolegů, nadřízeného anebo em, v žádném případě se ji nedotýkej!
Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,
KM svaz stolního tenisu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
V YUŽÍVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Loučková, Hrabinová, Jurášková.
Josef Bělehrádek, DiS Možnosti usnadnění a efektivnější práce v aplikaci Acta Publica.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
Bezpečnost na Internetu. Jsi digitální domorodec? Digital natives – digitální domorodci – věková skupina lidí, kteří se v digitálním, internetovém, světě.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
Kyberšikana – co s tím?. Zamyslete se, co všechno se o vás může někdo cizí dozvědět z internetu?  Jméno?  Věk?  ?  Telefonní číslo?  Adresu.
Co je to skype ? je peer-to-peer program, umožňuje provozovat Instant messaging, internetovou telefonii(VoIP), videohovory a přenos souborů instalace.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Tenisový klub Písečná – závazná přihláška do tenisové školy
VY_32_INOVACE_22_Sociální_sítě
Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
Socialní síť.
Závazná přihláška do Tenis & Padel školy Písečná:
Jak lze využívat internet
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-09
Tenis
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

WWW.FACEBOOK.COM Facebook je socíální síť, která umožňuje komunikaci s přáteli, spolupracovníky, spolužáky a lidmi z okolí. Na Facebooku můžete kontaktovat přátele, přidávat fotky a videa z různých akcí. Facebook je přeložen do více než 70 světových jazyků a je tam již registrováno kolem 650 miliónů lidí z celého světa, ale toto číslo stoupá každou minutou.

Registrace Registrace je velice jednoduchá. Stačí zadat: Jméno, příjmení, e-mail, heslo , pohlaví a datum narození. Poté stačí jen potvrdit registraci, která přijde na mail.

Pak už se stačí jen přihlásit. A můžete začít: přidávat si kamarády, vkládat si fotky, upravovat si profil.