1. na mazaní lyží potřebujeme: vosk, žehličku 2. pod lyži jsi vezmeme nějaký hadr aby jsme nezamazali stůl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
Advertisements

Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Jana Hanosová a Jan Palán
Název operačního programu:
Základy laboratorní techniky
PZORA pzora.wz.cz 2. přednáška. součet hodnot dělený jejich počtem "těžiště hodnot" součet odchylek od průměru je nulový Průměr.
LOUHOVANÉ PEČIVO kaštánek, rohlík, preclík
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.13 SOU Obořiště
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
LYŽOVÁNÍ BROUŠENÍ LYŽÍ
VYBAVENÍ PRO BĚH NA LYŽÍCH
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Ingredience: Recept :.  1 cuketa  Zakysaná smetana  Sůl  Pepř  Barevný pepř  Koření které vám chutná  Vodu na vaření  Chleba nebo  celozrnou.
JD Advantage Stripy.
OCELOTISK.
Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Klasická a sportovní masáž II
Elektronická učebnice - II
Žilní vstupy a péče o ně v porodnictví
Případová studie GLASS UNION Základní charakteristika výroby.
Encaustika pro začátečníky
Sněhové kokosy Z bílků ušleháme sníh, po částech do něj všleháme krupicový cukr, poté moučkový cukr a nádobu vložíme do horké vodní lázně a šleháme, až.
Ořechovo medové řezy Medovník.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
POMŮCKY PRO DEKORACI KERAMIKY A PORCELÁNU
Příprava humra červen 2013VY_32_INOVACE_TECH_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jiřina Moravcová a Mgr. Drahomíra.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Marie Jouglíčková Monika Placatová
Dětská ozdravovna Bílá voda Harrachov
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Vaření vepřového masa Vařením nejčastěji upravujeme hlavu, koleno a bůček.
Pečení na anglický způsob
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Medovník Připravte si: Na těsto 20 dkg cukru krupice,
Masarykova univerzita v Brně Pedagogická fakulta KATEDRA TECHNICKÉ A INFORMAČNÍ VÝCHOVY Cvičení z techniky a technického vzdělávání II. Žehlička Vypracoval:
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_513 Ročník: 2.
Mramorová bábovka Od babičky.
 Pekla jsem cukroví BYLY VÁNOCE  Chtěla jsem upéct dort  1. dort měl úspěch  2. dort měl úspěch  3. znovu měl úspěch  Mé největší dílo – fotky.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název DUMuCUT C.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
NÁZEV ŠKOLY: Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_4C_15_Vědomostní soutěž TÉMA.
Technika obsluhy – Servis sektu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
Recept – těstovinový salát VY_32_INOVACE_2C_18 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti Mateřská škola, Základní škola a Praktická.
NÁZEV ŠKOLY: Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_4C_11_Příprava a mazání lyží.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů maleb, nátěrů, jejich úpravy, nástřiky.
Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam
Instruktor lyžování II.třídy (150) jen pro vnitřní potřebu
Instruktor lyžování III.třídy (50) jen pro vnitřní potřebu
MISKA NA SLADKOSTI vy_32_Inovace_07MD-2
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Obrázky – vlastní tvorba
Čistota při montáži a manipulaci
Šlehačkový dort s ovocem
Náramek Shamballa Praktické činnosti
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Instruktor IV.třídy (Praktikant) jen pro vnitřní potřebu
EU_52_sada 1_19_ZPM_Enkaustika_Lich
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_14_předměty osobní hygieny
Izolace genomové DNA Základní kroky: Biologický materiál:
Když já se ráno probudím, tak jsem skoro k ničemu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název školy Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Nymburk, Soudní 20 IČO Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu.
Náramek Shamballa Praktické činnosti
Transkript prezentace:

1. na mazaní lyží potřebujeme: vosk, žehličku 2. pod lyži jsi vezmeme nějaký hadr aby jsme nezamazali stůl

1. vezmeme žehličku která je horka dáme tam vosk a s tím voskem si tu lyži pokapáme 2. vezmeme si žehličku a rozetřeme vosk který jsme si nanesli

Vyjmeme kostičku parafínu vhodné barvy z krabičky a krátkými tahy sem a tam ho nanášíme na lyž. Speciální péči pak věnujeme důkladné přípravě a namazání žlábku.

1. Jakmile jsme spokojeni s relativní rovnoměrností a množstvím,tak do ruky vezmeme čistou žehličku 2. Opět tahy od špičky k patě s vynecháním mazací komory vosk zažehlíme. Teplota tání bývá okolo 100°C – 130°C.

1. Poté necháme lyže vychladnout. Nejvhodnější, ale časově nejnáročnější je pozvolné vychladnutí. 2. Vezmeme do ruky plexisklovou stěrku a rovnoměrnými pohyby od špičky k patce stahujeme přebytečný vosk.