2.12.2005 1 Plán rozvoje Kamarádi Stochov. 2.12.2005 2 Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace výstupů z odborné stáže ve Zvoleně
Advertisements

Reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ od do
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Projekt FUTURA Kateřina Koutská. Cíle projektu  Projekt realizuje společnost Respekt institut, o.p.s. ve spolupráci s partnery:  Institut pro evropskou.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Vzdělávání finanční gramotnosti pro české občany každého věku Jak nejlépe vzdělávat děti ve FG? - vysvětlováním základních pojmů od 3 let - hrou - soutěžením.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Program PĚT P. Pět P je… Sociálně preventivní volnočasový program Sociálně preventivní volnočasový program Zaměřuje se na: Zaměřuje se na: Přátelství.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
DĚTSKÉ SKUPINY A KUDY DÁL?! Jak mohou profesní organizace pomoci v rozvoji předškolní péče Jan Schneider.
Blanka Tauberová Městská knihovna Sedlčany ( Městská knihovna v Praze,Knihovnická dílna )
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Komunitní a otevřená škola
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
Projekt Česko-slovenská výměna zkušeností
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
Olomouc 5. října 2006 Stojíme na začátku: ÚVODNÍ KONFERENCE k projektu „Střední školství v přechodu ČR na novou politiku EU pro zemědělství a venkov “
Prázdninová nabídka pro pražské děti a mládež Hlavní město Praha podpořilo v roce 2010 prázdninové aktivity pro děti a mládež částkou cca 6,5 milionu.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Květen Historie sociálního podniku Vznik v červenci 2005 v sekci sociálně podnikatelských aktivit Ligy 16 pracovních míst pro cílové skupiny osob.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Centrum pro všechny generace SRPDŠ při Základní škole a mateřské škole Červená Voda.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Město Velké Hamry – inkluzivní opatření v oblasti vzdělávání Mgr. Štěpán Bolf, lokální konzultant.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Místní akční skupina SVATOVÁCLAVSKO, z.s. Pracovní skupina MAP ORP Kladno Dům Kultury Stochov.
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
MAP – Místní akční plán ORP RK
Projekt: Podpora dalšího vzdělávání v Libereckém kraji
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
Jak na akční plán?.
Vazba na Operační programy
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Mabistrát hlavního města Prahy
Co je program Mládež v akci?
Při technické univerzitě v Liberci
Š A B L O N Y II.
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Dobrovolnické programy
Vítejte na třetí místní konferenci
Transkript prezentace:

Plán rozvoje Kamarádi Stochov

Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025

Cíle a záměry Budovat dále CENTRUM VOLNÉHO ČASU Rozšiřovat nabídku volnočasových aktivit Oslovit další věkové skupiny, přizvat ke spolupráci další zájemce

Současná situace (přehled aktivit) Mláďátka (oddíl mladších školních dětí) Klub Maminy (zájmové kroužky pro děti a dospělé) Mateřské centrum VENDELÍN Dětská herna Akce pro veřejnost

Kdo byli/jsou/budou KAMARÁDI ? „byli“ - Občanské sdružení založené spontánně v letech lidmi pracujícími po volný čas dětí a mládeže ve Stochově “jsou” rozšiřující svoji nabídku o další cílové skupiny a programy “budou” nové volnočasové centrum a centrum doplňkového vzdělávání

Krátkodobý plán (programy pro nejbližší budoucnost) Kroužek “Šikovné ručičky” (pro předškolní děti a děti ml.šk.věku) leden 2006 Kroužek andragogiky (pro dospělé) leden 2006 Kroužek cizích jazyků (pro děti ml.šk.věku) leden 2006 Programy určené seniorům září 2006 Programy pro školy září 2006 Odpolední kroužky pro děti a dospělé (další zájmové odpolední kroužky) září 2006 Program „Velký kamarád” leden 2007 Program “Nízkoprahový klub” leden 2007 Dětská herna (nejen 1x měsičně ale i během týdne) leden 2007

Střednědobý plán (do r.2010) V prostorách celého I.patra Mírového nám.262 zajišťují volnočasové aktivity našeho města pro cílové skupiny : Batolata (Mat.centrum Vendelín) Předškolní děti (zájmové kroužky) Školní děti (zájmové kroužky, oddíl) Mládež a dospívající (nízkoprahové centrum, Velký kamarád) Dospělí (zájmové kroužky) Senioři (zájmové kroužky)

Dlouhodobý plán (do r.2025) vlastní centrum – areál Vybudovat vlastní centrum – areál různých volnočasových aktivit s různými programy a pro různé cílové skupiny Zahrnout do svých aktivit i oblast doplňkového vzdělávání – umožňující kvalitní rekvalifikaci dospělých zvyšující šance uplatnění na trhu práce

Personální : profesionální pracovníci, dobrovolníci Finanční : z rozpočtu města, z fondů EU (fond ESF prostřednictvím projektů ve spolupráci s NÚOV Praha) Spolupráce : orgány města, školy, dobrovolníci, personální agentury,... Zdeněk Pokorný Zajištění