Celorepubliková soutěž cesta do Lucemburku a Belgie Proč téma Rusko vs Evropa? aktuální, zajímavé a týká se nás (EU, slovanský národ.....)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Advertisements

Kde najdete informace o volných pracovních místech?
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Praha, Vzájemně podpůrný spolek pro přípravu k nejvyšší certifikaci.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
motto: Ruština je v kurzu
Radniční listy bez cenzury
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
First Lego League v ČR 2005 – 2006 pilotní projekt MŠMT Garant projektu AMD ČR.
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Vlastní hodnocení školy ► evaluace = lat. valere – přeneseno do angličtiny= self-evaluation ► Scrivena, 1991 = „proces určování podstaty, hodnoty a ceny.
E-learning ve výuce na SŠ
Evropa: západní Evropa
Obec POZDEŇ finalista soutěže Zlatý erb místo v kategorii obce.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Vybrali jsme si problém letního kina v Rumburku, protože si myslíme že je ve špatném stavu. (Nepromítá se, rozbité sedačky, atd..)
Co mám dělat pokud chci pracovat v nadnárodní IT firmě?
Architektonická soutěž – transparentní způsob zadávání veřejných zakázek Milan Vácha , starosta obce Psáry 26. listopad 2014.
Příběh jedné úspěšné akciové investice. 2 ISČS Top Stocks - prezentace pro DIK 14. dubna 2015 Nejdříve trochu teorie...  %výnos = Δ% EPS + Δ% P/E + %
NOVÁ FIRMA Cafe Phenix, Je dointegrováno. V rekordně krátkém čase 10 týdnů Někde to i zabolelo, ale tak to už bývá Nezapomněli jsme na uživatele…
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Aktivity Centra EUROGUIDANCE Jitka Morčušová, Alice Müllerová Centrum Euroguidance Praha,
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA.
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L4 z webové stránky Napíšeme na tabuli!
Kampaň pro rovnost šancí CZ / /0216 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. realizátor:
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Člověk a příroda Zeměpis Zeměpis v praxi Hlavní města Evropy VY_32_INOVACE_19 Sada 7 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Důležitost digitalizace Červen 2009 / Ředitel společnosti: Jan Tuček / Client Service Manager: Petr Zvára / STEM/MARK, a.s.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Tisková konference 9.dubna 2015 Program  9.00 – 9.15 Představení Světového dne investičních fondů a dalších aktivit AKAT Jan D. Kabelka, předseda AKAT.
Týmový web chovatelského klubu MALÁ OBHAJOBA - 2OP484 ZDEŇKA VESELKOVÁ.
„náš školní časopis“ Gymnázium a Obchodní akademie, Orlová, p. o.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Aleš Čech Název DUM: VY_32_Inovace_ Evropa- Západní Evropa Název sady: Zeměpis 7. ročník Číslo projektu:
Komunikace Veřejná správa, Regionální rozvoj Litoměřice Jan Jůna
AKTUÁLNÍ INFORMACE INTERNÍ GRANTOVÉ AGENTURY MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („IGA MZ“) 2. ročník národní konference Biomedicínský výzkum s podporou evropských.
EXKURZE Organizace exkurze do firem pro žáky a studenty.
Komunikace evropských záležitostí Současná komunikační politika EK: konkrétní nástroje a projekty Michaela Kozlová.
Naše škola se do programu COMENIUS zařadila na podzim 2004, kdy jsme spolu s kolegy z Polska, Itálie a Španělska začali připravovat společný projekt pod.
EVROPA.  2. nejmenší světadíl (7% zemského povrchu)  Počet obyvatel cca (9,6%)  50 nezávislých států  Roztříštěnost, vysoká různorodost,
NAŠE WEBRANGERSKÁ CESTA A PROJEKT BUĎ NA NETU SAFE!!! MATEUSZ WOJNAROWICZ JAN LUKOVSKÝ.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Ing Věra Kubová Předmět: ZEMĚPIS Název: ZÁPADNÍ EVROPA Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_24_17_Z8_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Východní Evropa Základní škola Libina, příspěvková.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Kde jsme a kam jdeme na cestě k digitální ekonomice?
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Piráti do Parlamentu Připoj se Piráti na Vysočině
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_7_20 Obrazové technologie   Uveďte základní typy zobrazovacích technologii. V jakých jednotkách se uvádí velikost displeje?
Západní Evropa AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Letní škola EkoInkubátor
Úvodní hodina IKT IUVENTAS, s.r.o.
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Sociální sítě a multimédia v Hrádku nad Nisou
Design služeb aneb jak dělat skvělé služby Martin Krčál
Domov, obec, stát, světadíl
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Výsledky průzkumu trhu fitness 2017
Městská knihovna jevišovice
Evropa – obyvatelstvo AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Samostatná odborná práce H/02 Včelař
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jitka Havránková
Nová cesta k informacím o opravách
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Transkript prezentace:

Celorepubliková soutěž cesta do Lucemburku a Belgie Proč téma Rusko vs Evropa? aktuální, zajímavé a týká se nás (EU, slovanský národ.....)

-1. úkol – neustále dohady, podceňování se málem nestihnutí termínu velký úspěch – získali jsme plný počet bodů - mnoho témat (Gruzie, Kosovo, ropa, radar….. )

- 2. úkol – udělat rozhovor s osobou, která se v tomto problému vyzná - 2 osoby – Mgr. Milan Schweigstill a Ondřej Houska, zpravodaj Českého rozhlasu z Bruselu ( dva podhledy, „zevnitř“ a přímo z centra EU) -Nelehké otázky, na které odpovídali nezávisle na sobě. - výsledek? Plný počet bodů!! Mockrát Vám děkujeme!!!

- důvtip, fantazie, iniciativa… - dokumentace veškerých našich postupů 1)Nástěnka školy, internetové stránky školy 2)Webové stránky 3)Průzkum veřejného mínění ve městě 4)Diskuze