Základní škola Václava Havla. Historie Škola byla založena v září 1989 pod názvem základní škola Na ValechŠkola byla založena v září 1989 pod názvem základní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ NEŠTĚMICE
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Pěvecká hlasová výchova.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Mgr. David Mánek Josefův Důl
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Vytvořila Nina Kravčenková 2014
Třebenice Okres Litoměřice.
ICT – 2 – 3 – 36 HV Dětský sbor Anotace: Prezentace slouží k procvičení poslechových dovedností dětí a zopakování pojmů z hudební výchovy. Prezentace.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
Třebenice Město Okres Litoměřice. Základní údaje 1992 obyvatel České Středohoří Dopravní dostupnost : autobus Starostka: Martina Patrovská PSČ:
Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.
Město Okres Litoměřice
Prezentaci vytvořili žáci 5. ročníku ZŠ Ostrava-Proskovice Říjen 2013.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
VÝSLEDKY SBĚRU PAPÍRU Který se uskutečnil –
ZŠ Václava Havla Poděbrady
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_531_Nástrojový doprovod říkadel AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová.
Naše město Vizovice a Základní škola
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Speciální základní škola a mateřská škola Litomyšl, 9. května 1181, Litomyšl Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název: Hudební slovník 1. část.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_539_Rytmika-nádobí AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová ROČNÍK, DATUM:
Kozt KOZTliveCZ prenatál aneb „Jak jsme se prezentovali v roce 2003“ (c) Honza Mareš.
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
ZŠ Školní náměstí 100/5.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Martina Durinová OSOBNOSTI NAŠÍ HISTORIE II.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Matematika a její aplikace, Matematika, Čísla a početní operace, Složené.
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Počátky hudebních dějin v Čechách
Staré Město zsstmesto.cz
Základní škola Valašské Klobouky
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Naše škola 1.
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
ZŠ Staré Město.
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Základní škola a Mateřská škola
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
VZPOMENEŠ SI ? ? ? ? ? Matematika 2.ročník opakování.
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Transkript prezentace:

Základní škola Václava Havla

Historie Škola byla založena v září 1989 pod názvem základní škola Na ValechŠkola byla založena v září 1989 pod názvem základní škola Na Valech 18. ledna 2012 byla přejmenována po18. ledna 2012 byla přejmenována po 1. porevolučním prezidentovi Václavu Havlovi 1. porevolučním prezidentovi Václavu Havlovi Byla pojmenována přesně měsíc po úmrtí prezidentaByla pojmenována přesně měsíc po úmrtí prezidenta

Vestibul

1. stupeň Na 1. stupni je 345 žáků

2. stupeň Na 2. stupni je 255 žáků. Dohromady nás je 600 žáků a 70 zaměstnanců

Hřiště Hřiště bylo zrenovováno v září 2011, dnes už se jen čeká na tělocvičnyHřiště bylo zrenovováno v září 2011, dnes už se jen čeká na tělocvičny

Jídelna a,,krámek‘‘ Máme dvě jídelny, jedna je převážně pro gymnázium a druhá pro naší školuMáme dvě jídelny, jedna je převážně pro gymnázium a druhá pro naší školu

Šatny Šatny jsou oddělené na 1. stupeň a 2. stupeň

Počítačové učebny Počítačové učebny máme dvěPočítačové učebny máme dvě Jsou rozděleny na 1. a 2. stupeňJsou rozděleny na 1. a 2. stupeň

Pěvecký sbor Pěvecký sbor je rozdělen na Kvítek a KvítečekPěvecký sbor je rozdělen na Kvítek a Kvíteček Do Kvítečku chodí děti od 1. do 3. třídy a poté se rozhodne, zda může nastoupit do KvítkuDo Kvítečku chodí děti od 1. do 3. třídy a poté se rozhodne, zda může nastoupit do Kvítku

Kvítek Navštěvuje ho 50 zpěváků z 3. až 9. tříd.Navštěvuje ho 50 zpěváků z 3. až 9. tříd. Mgr. Věra Froňková je hlavní sbormistriněMgr. Věra Froňková je hlavní sbormistrině Klavírní doprovod zajišťuje Anna FroňkováKlavírní doprovod zajišťuje Anna Froňková Hru na bicí nástroje Jiří Pletka, žák 7. třídyHru na bicí nástroje Jiří Pletka, žák 7. třídy Při větších akcích vypomáhá na elektrickou kytaru Daniel Černý (náš bývalý žák)Při větších akcích vypomáhá na elektrickou kytaru Daniel Černý (náš bývalý žák) Více zde:

Spolupráce s Elbkinderland Už 10 let spolupracujeme s Německými sbory a se známými osobnostmi jak z Čech tak z NěmeckaUž 10 let spolupracujeme s Německými sbory a se známými osobnostmi jak z Čech tak z Německa

Spolupráce Spolupracovali jsme s Magdou Raifovou, Dádou Patrasovou, Panchem, Rolfem Zukowským….Spolupracovali jsme s Magdou Raifovou, Dádou Patrasovou, Panchem, Rolfem Zukowským…. Nahrávali jsme v Barrandovském studiu písničku, která byla v seriálu Dějiny udatného národa českého, byli jsme ve Hřišti 7 a v německé televizi ZDFNahrávali jsme v Barrandovském studiu písničku, která byla v seriálu Dějiny udatného národa českého, byli jsme ve Hřišti 7 a v německé televizi ZDF

Vyhráli jsme v soutěži Nymburský Otík 2012 v kategorii Skupina rokuVyhráli jsme v soutěži Nymburský Otík 2012 v kategorii Skupina roku

Kvíteček Přípravný sbor Kvíteček vede Mgr. Martina Radoňová. S hlasovými začátky se zde seznamuje 40 dětí z 1. a 2. tříd. Hravou formou si osvojují základy hlasové výchovy.Přípravný sbor Kvíteček vede Mgr. Martina Radoňová. S hlasovými začátky se zde seznamuje 40 dětí z 1. a 2. tříd. Hravou formou si osvojují základy hlasové výchovy.