ŘÍKÁ TO KOMIK, ALE K SMÍCHU TO NENÍ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naučil jsem se....
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
menu S čím se hraje tenis Raketa Hůl Pálka
VTÍPKY nad * 18.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Muslimové pro Evropu. My jsme rasisté… !???
Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
HLAVNÍ OHNISKA NAPĚTÍ VE SVĚTĚ
GEOGRAFIE ŽENY. Mezi 15 – 18 rokem. Je jako Čína nebo Irán. Vyvíjí se rychle, má velký potenciál, ale není všem otevřená a přístupná.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
Aneb jak ho vnímají různé státy, náboženství, historie trestu smrti a jak je vnímán dnes.
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
Jihozápadní Asie.
Islám Arabská říše.
Mohamen Jasenovský Jaroslav.
ISLÁMSKÝ NÁBOŽENSKÝ SYSTÉM
LETEM SVĚTEM Psaní velkých písmen.
MUŽSKÝ MANIFEST (JEDNOU PRO VŽDY).
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
Účetní systémy ve světě.. Účetní systémy se navzájem odlišují: Vymezením okruhu uživatelů účetních výkazů Mírou regulace účetnictví Vztahem mezi účetnictvím.
Rozšíření náboženství ve světě
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Psí Svět.
aneb problém téměř neřešitelný !
ARABOVÉ A jejich výboje.
Kouřimská, Hríbiková, Havlovicová, Matějková
Rozšíření Islámu v dnešní době
Petr Machala. nejdůležitější prostředek uplatňování suverenity státu legální a legitimní způsob jak se podílet na moci Napište co nejvíce důvodů proč.
Šíření reformace v Evropě
Západní náboženství.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Islámské umění.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Muslimové Adaptace II. Muslim x muslim Identita na základě příslušnosti k náboženské skupině Celosvětové náboženství = etnická identita různá 5 subcivilizací.
MIGRACE.
 Terorismus je hrubé zastrašování politických odpůrců hrozbou síly a užití různých forem násilí. Vedle individuálního terorismu existuje terorismus.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Terorismus. Co je to terorismus? Útočný čin nebo jeho hrozba k dosažení politických cílů Hlavní rysy terorismu: Strach Panika Upoutání pozornosti.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
EU peníze středním školám
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Vztah Čechů k charitě Ondřej Tomas, GfK Czech.
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Zdá se,že to není možné ! IT SEEMS IMPOSIBLE !
Žákovský parlament 1.stupeň
ŘÍKÁ TO KOMIK, ALE K SMÍCHU TO NENÍ
Naučil jsem se....
Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl.
Rozhovor s Bohem.
Konflikty ve světě Význam ozbrojených sil Příčiny a důsledky konfliktů
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
ŘÍKÁ TO KOMIK, ALE K SMÍCHU TO NENÍ
Dotazník a výzkumná šetření
1. Ve kterém roce vypukla 1. světová válka
Co začíná tam, kde končí naše země?
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

ŘÍKÁ TO KOMIK, ALE K SMÍCHU TO NENÍ ŘÍKÁ TO KOMIK, ALE K SMÍCHU TO NENÍ! Oxworthy je americký komik,televizní a rozhlasový bavič a také autor,který se pozastavuje nad tím, že (citace): "Je to zvláštní - můžete dělat vtipy na katolíky, papeže, židy, křesťany, Irčany, Italy, Poláky a bůhví na koho ještě, ale je (prý) necitlivé, když vtipkujete o muslimech. Jsem přesvědčen, že čím dřív budeme mít všichni stejné měřítko a pravidla pro všechny, tím bude lépe".  A nabízí své desatero:

Jestli se živíte rafinováním heroinu, přitom ale máte morální námitky vůči alkoholu, asi jste muslim.

2. Pokud máte samopal za 3 tisíce dolarů a odpalovací zařízení raket za 5 tisíc, a přitom si nemůžete dovolit koupit boty, asi jste muslim.

3. Jestli máte víc manželek než zubů, asi jste muslim.

4. Jestli si utíráte zadek holou rukou, ale vepřové považujete za nečisté, asi jste muslim.

5. Jestli si myslíte, že vesty existují jen ve dvou provedeních - neprůstřelné a sebevražedné našlapané výbušninami s hřebíky a ložiskovými kuličkami, asi jste muslim.

6. Pokud si nemůžete vzpomenout na nikoho, komu jste ještě nevyhlásil džihád, asi jste muslim.

7. Jestli se domníváte, že televize je nebezpečná a přitom běžně v šatech nosíte výbušniny, asi jste muslim.

8. Pokud jste ohromen odhalením, že mobilní telefon může sloužit i k jinému účelu, než k odpálení bomb u silnic, asi jste muslim.

9. Jestliže nemáte nic proti ženám a myslíte si, že každý muž by měl vlastnit alespoň čtyři, asi jste muslim.

10. Jestliže shledáte, že toto vše, co tady říkám, je urážlivé či rasistické, a nepošlete to dál, asi jste muslim.

Muslimské záhady Každý se diví, proč jsou muslimští teroristé schopni tak rychle spáchat sebevraždu.

- žádné Vánoce - žádná televize - žádné nahé ženy - žádný fotbal - žádné jídlo z vepřového masa - žádné hot-dogy - žádné burgry - žádné pivo

- hadry jako šaty - ručníky jako klobouky - stále kvílící idiot na věži - víc než jedna žena - víc než jedna tchyně - nesmíte se holit - vaše žena se nesmí holit - nesmíte smýt smrad osla - vaříte na velbloudím trusu - vaši ženu vám vybere někdo jiný - vaše žena smrdí hůř než váš osel

Na to jim řeknou, že až zemřou, všechno se zlepší Na to jim řeknou, že až zemřou, všechno se zlepší. Není to dobré a může to být i o hodně horší.

MUSLIMOVÉ NEJSOU ŠŤASTNÍ. Nejsou šťastní v Gaze MUSLIMOVÉ NEJSOU ŠŤASTNÍ! Nejsou šťastní v Gaze. Nejsou šťastní v Egyptě. Nejsou šťastní v Libyi. Nejsou šťastní v Maroku. Nejsou šťastní v Íránu. Nejsou šťastní v Iráku. Nejsou šťastní v Jemenu. Nejsou šťastní v Afghánistánu. Nejsou šťastní v Pákistánu. Nejsou šťastní v Sýrii. Nejsou šťastní v Libanonu

TAK, KDE VLASTNĚ JSOU ŠŤASTNÍ? Jsou šťastní v USA Jsou šťastní v Austrálii ... Jsou šťastní v Kanadě ... Jsou šťastní v Anglii ... Jsou šťastní ve Francii ... Jsou šťastní v Itálii .... Jsou šťastní v Německu ... Jsou šťastní ve Švédsku ... Jsou šťastní v Norsku ...

V zásadě jsou šťastní v každé zemi, která není muslimská a nešťastní v každé zemi, která muslimská je!

A KOHO Z TOHO VINÍ? Islám ne. Nikoho z jeho vůdců. Ani sami sebe. VINÍ Z TOHO ZEMĚ, KDE JSOU ŠŤASTNÍ! Chtějí měnit ty země tak, aby byli jako  země, Z KTERÝCH PŘIŠLI, A KDE BYLI NEŠŤASTNÍ!

Tady nelze vyjít z údivu. Jak, k čertu, mohou být tak pitomí Tady nelze vyjít z údivu... Jak, k čertu, mohou být tak pitomí? A my jim to, aby naše země přetvořili na islámské, dovolujeme. Jsme demokrati anebo blbci? Ano, politicky korektní blbci.

Dost pravdy, ale nic nového a co s tím Dost pravdy, ale nic nového a co s tím ? Austrálie, Francie, Anglie už ví co s tím, ale praktické provedení je obtížné. Ve Varech požadují zrekonstruovat hasičárnu u Thermálu na jejich modlitebnu a město se tím vážně zabývá !!!! V Barceloně přestavují zápasiště na největší mešitu v Evropě!!!!

A to je ten začátek konce. Našeho konce ...