Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/70.00042, je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Praha a fondy EU Programové období 2007 – 2013 Markéta Reedová náměstkyně primátora HMP.
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
Možnosti monitoringu pracovního trhu v systému práce ÚP ČR: Současný stav a výhledové možnosti Josef Pitner, ÚP JmK Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Evropský sociální fond v Karlovarském kraji „ESF – rovné příležitosti pro všechny“ Úřad práce v Karlových Varech Mgr. Martina Hronková oddělení správy.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
Ing. Dominika Prchlíková
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Pomůžeme Vám kvalifikovat potřebné profese Vypracovala Mgr. Věra Moderová Krajský koordinátor poradenství a rekvalifikačních kurzů VDTP.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
UKONČENÍ ADMINISTRACE Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Tisková konference
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Lenka Herčíková,
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
Výzva k předkládání žádostí
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Projekty META o.s. zaměřené na komunitní tlumočení
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. RODIČOVSTVÍ A PRÁCE VE STŘEDOČESKÉM KRAJI Vítáme vás všechny na krajské konferenci.

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. ÚDAJE O PROJEKTU: -Objednatel: UP ČR, krajská pobočka v Příbrami -Manažer projektu: Jan Burian -Finanční manažerka projektu: Drahomíra Jašková -Dodavatel: S-COMP Centre CZ s.r.o. -Doba trvání: 17 měsíců (březen 2014 – červenec 2015) -Realizace na území Středočeského kraje -Financování prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR -Celkem 3 běhy

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. CÍLOVÁ SKUPINA Uchazeči o zaměstnání po rodičovské dovolené, až do 1 roku po jejím ukončení Zájemci o zaměstnání na rodičovské dovolené nebo do 1 roku po jejím ukončení, bydlištěm na území Středočeského kraje Společné parametry: -Evidence na ÚP ČR ve Středočeském kraji -Realita: 1 muž a 514 žen

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. CÍL PROJEKTU Nalezení trvalého zaměstnání pro účastníka projektu během nebo krátce po jeho účasti v projektu, případně zvýšení jeho zaměstnatelnosti Dílčí cíle: Zdůraznění individuálního přístupu ke klientům projektu Zvýšení všeobecné kvalifikační znalosti a dovednosti klientů projektu Monitorování skutečné poptávky po profesích a dalších profesních požadavcích – poskytnutí rekvalifikace

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. KDO JE - BYL VHODNÝM ÚČASTNÍKEM?

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. OKRESNÍ STŘEDISKA + TÝM -v rámci projektu vznikla OS ve všech okresních městech Středočeského kraje - manažerský tým z ÚP ČR a pracovníci KoP -vedení společností – SERVODATA a S-COMP Centre CZ -vedoucí projektu a účetní projektu -okresní koordinátoři + individuální poradci -ostatní kolegové a lektoři

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. HLAVNÍ AKTIVITY PROJEKTU 1.Výběr účastníků 2.Úvodní modul 3.Minimum pro život 4.Motivační klub 5.Dovednosti IT 6.Rekvalifikace 7.Individuální podpora a poradenství 8.Doprovodná opatření – přímá podpora 9.Dotované zaměstnání

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. VÝBĚR ÚČASTNÍKŮ Kdy: květen 2014, září 2014 a leden 2015 Vybráno z 1175 potencionálních účastníků - předvýběr 515 účastníků projektu 1 muž a 514 žen Splnění indikátoru na 100%.

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. ÚVODNÍ MODUL – informační blok povinná aktivita projektu Kdy: květen 2014, září 2014 a leden účastníků absolvovalo Splnění indikátoru na 100%.

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 2. Úvodní modul – Bilanční diagnostika a individuální poradenství povinná aktivita projektu 6 dní – bilanční diagnostika - Individuální poradenství Termín: květen 2014, září 2014 a leden 2015 Individuální poradenství absolvovalo: 512 osob Bilanční diagnostiku absolvovalo: 350 osob – 100% Splnění obou indikátoru na 104%.

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 3. Minimum pro život 3 školící dny – povinná aktivita projektu 2 dny – právní prostředí – základní informace pro vstup na trh práce 1 den – udržitelný rozvoj – ekonomická, sociální a environmentální rovina Termín – květen 2014, září 2014 a leden účastníků úspěšně absolvovalo. Splnění indikátoru na 128,8%.

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 4. Motivační klub - 5 pracovních dnů Aktivita je založena na pozitivní motivaci a vede účastníky k samostatnému jednání v souvislosti s trhem práce Termín: květen 2014, září 2014 a leden účastníků úspěšně absolvovalo. Splnění indikátoru na 127,3%.

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 5. Dovednosti IT – 7 pracovních dnů Aktivita je založena na praktických znalostech a dovednostech, které vytváření nutnou kompetenci k používání IT technologii na trhu práce Termín: květen, červen 2014, září, říjen 2014 a leden, únor účastníků úspěšně absolvovalo. Splnění indikátoru na 130,5%.

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 6. REKVALIFIKAČNÍ KURZY Byly realizovány tyto rekvalifikační kurzy: Číšnické práce, florista, holičské a kadeřnické práce, obsluha PC se zaměřením, pečovatelka o děti, pracovník v soc. službách, příprava teplých pokrmů, realitní makléř, účetnictví, základy podnikání -Termín realizace: červen 2014 – září 2015, říjen – prosinec 2014, únor 2015 – květen účastnice projektu úspěšně absolvovala rekvalifikační kurz. Splnění indikátoru na 102%.

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Rekvalifikační kurzy Počet osob - žen, které úspěšně ukončily Celkem za projekt PC se zaměřením…pracovník grafického studia, www stránky Číšnické práce Florista Holičské a kadeřnické práce Pečovatelka Pracovník v sociálních službách Účetnictví a daňová evidence s využitím PC Realitní makléř Příprava teplých pokrmů Základy podnikání

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 7. NVPM - dotované zaměstnání + NVPM bez dotace Forma – NVPM – refundace přes dodavatele Udržitelnost 6 měsíců = doba dotace 27 předložených a schválených žádostí o NVPM s dotací V přepočtu indikátorů 24,938 osoby Vyčerpáno ,- Kč Nedotovaná NVPM dosud 15, celkem 40 osob - 80% Zaměstnaných osob bez dotace 79 na pracovní smlouvu - 158% Zaměstnaných osob na DPP nebo DPČ - 12 Celkem 131 osob / 1 muž žen / dosud 25%

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 8. INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ kontrola a aktualizace osobní složky pomoc při vyhledávání vhodného zaměstnání (přístup k počítači, tiskárně, telefonu) – metodická pomoc motivace klienta k práci, po dobu do skončení povinných aktivit, ev. do doby ukončení jeho účasti v projektu

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9. Přímá podpora V čem spočívala přímá podpora účastníkům projektu? Účastníkům projektu je možné dle pravidel projektu poskytnout příspěvek na cestovné na péči o děti a jiné závislé osoby na zdravotní prohlídku k rekvalifikaci V rámci aktivity bylo vyplaceno cca ,- Kč.

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. PUBLICITA A PROPAGACE Realizace, průběh a náplň projektových aktivit, počty lidí zúčastněných v projektu, informace a propagace ve vztahu k potencionálním zaměstnavatelům, zveřejnění úspěšnosti a postřehů jednotlivých účastníků, fotodokumentace z projektu, články z tisku o projektu, atd., to vše se průběžně zveřejňovalo a ještě zveřejňovat bude na webových stránkách

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Poděkování patří všem těm, kteří, byť jedinkrát v životě, vyslovili nebo přečetli název projektu… „RODIČOVSTVÍ A PRÁCE VE STŘEDOČESKÉM KRAJI “ …od těch, kteří měli nápad, projekt takto zrealizovat, až po ty, kteří budou jednou dokumenty uklízet do archivů…

Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. DĚKUJEME ZA POZORNOST