1.ZŠ. Náš Projekt Technik začal úplně od nuly. Neměli ani ponětí, co se bude následující dnech/měsících dít. Poté co jsme zjistili, co a jak, tak jsme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
Advertisements

Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Planetky, měsíce planet
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
Slečna čekala na nástup do letadla na jednom velkém letišti.....
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
Výuka chemie na ZŠ ve spolupráci se SŠ Mgr. Klára Helanová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Adaptační kurz
Stokorcový les Časový rozsah: 17 hodin – 2 hodiny – sledování filmu na interaktivní tabuli 1 hodina – četba příběhu + prohlížení materiálů od žáků 4 hodiny.
Informační schůzka rodičů žáků 8. ročníků Vítám Vás!!! Mgr. Bc. Věra Václavíčková.
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ VÝTVARNÁ SOUTĚŽ K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2012.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Smíchovská střední průmyslová škola Soutěž ZŠ v IT schopnostech 2014.
„ Technika je zábava “ Projekt - zapojeno dvacet základních škol Karlovarského kraje včetně ZŠ a MŠ Pernink a cílem tohoto projektu je přiblížit žákům.
Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis.
Nebezpečí na internetu
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Pasování našich žáků na malé a na pokročilé čtenáře.
Hodina Prvouky- Rok, roční období
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
Modelování elektronového děla Matěj Petr, František Čech Gymnázium J. Seiferta Sexta Cesta k vědě Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
Exkurze Škoda Auto a Geopark Turnov Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Ivana Brabcová. ZŠ Ľudovíta Štúra, Modra (SK) Stanislava Bojkovská Šk.rok 2005/2006  Projekt probíhal v německém, českém, slovenském jazyce.  Naším.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 1. Ročník - hodiny Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
1. ZŠ.  Nové informace  Seznámení s novými lidmi  Konstruování (vrhací stroj)  Přednášky - učení do budoucna  Kolmý vrh  Svislý vrh  Elektrárna.
Minipodnik ZŠ Litovel, Vítězná Členové minipodniku Ředitel –Toby Náměstek ř.- Dave Ředitel výroby – Kuba Ředitel odbytu – Nicolas Investice – Rišan.
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Tematický celek: Microsoft Excel Kód a název materiálu:
Dělení se zbytkem 5. ročník
9 let na základní škole:.
Vánoční besídka v 1. B.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Birmingham Anna Kolářová
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Dluhy click S kterým tvrzením souhlasíš a proč? Žít na dluh.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_05 TÉMA: VYNÁLEZY.
Informatika a výpočetní technika. Výuka výpočetní techniky v nižším gymnáziu.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
GJVJ Nižší gymnázium Prima - kvarta Hodinová dotace 2 hodiny týdně Seznámení s fyzikou, její uplatnění a význam Úvod do měření veličin, zpracování.
Kovářství včera DNES MAS Sdružení Růže MAS Pomalší LEADER-Loucko.
Hrajeme si s eTwinningem PRAMEŇÁCI, ZŠ A MŠ PRAMENY, KARVINÁ.
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
ZAHRANIČNÍ PRAXE BIRMINGHAM Jakub Knittl 16. dubna 2016 – 14. května 2016 Číslo projektu: CZ01-KA
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Mapa oblohy Autor: Kamil Bujárek, Bc. Název materiálu:
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
FLL 2015/16 Hodkovice nad Mohelkou Medvíďata Nakládání s odpady ve městě Hodkovice nad Mohelkou.
REMINGTON VY_32_INOVACE_F09
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Projekt Mikroklima v okolí školy
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Radka Škulaviková
Jednotky hmotnosti 5. ročník
MICHELIN VY_32_INOVACE_F06
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Mikulášské počítání Mikulášské počítání
Při technické univerzitě v Liberci
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

1.ZŠ

Náš Projekt Technik začal úplně od nuly. Neměli ani ponětí, co se bude následující dnech/měsících dít. Poté co jsme zjistili, co a jak, tak jsme se vrhli do první části soutěže – PREZENTACE. Naše prezentace dopadla líp něž jsme čekali, skončili jsme na 2. místě ze 4. Naše prezentace dopadla líp něž jsme čekali, skončili jsme na 2. místě ze 4. Do června jsme chodili na přednášky z programování a modelování. A současně jsme měli do května odevzdat asi tu největší část soutěže, a to náš společný výrobek celé skupiny. Rozhodli jsme se pro výrobu katapultu ze stavebnice Merkur. Během celé naší soutěže probíhaly i různé prohlídky: Exkurze do elektrárny Tušimice, firmy MovemCar, navštívili jsme Olympiádu techniky v Hotelu Marriot, DOD na SPŠS, geometrické modelování.

Ačkoliv se nám někdy vůbec do práce nechtělo, tak jsme se s tím vždy porvali a dodělali. Naši práci hlavně motivovali internetové informace (obrázky, videa, informace) a vyučující z naší školy. Jako skupina jsme si vždy úkoly rozdělili, takže nevznikly žádné problémy.

Dalo nám to určitě velký přísun informací do budoucnosti. Mohli jsme naši skupinu srovnávat s ostatními. Sice nám to dalo dost práce navíc, ale my jsme se s tím vyrovnali a jsme za to rádi.

Patrik Mencl 8.A Jakub Hanus 8.A Matěj Kilberger 8.A Denis Linhart 8.B Matěj Havlíček 9.B Jan Kožnar 9.B