9.A.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Advertisements

Radost pod modrou oblohou I.kategorie(3.,4.,5.roč.)
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
TŘÍDNÍ SCHŮZE Pohled zpět • 1. MÍSTO V CELOŠKOLNÍ SOUTĚŽI Kč • Matematika – Klokan, Pythagoriáda • Angličtina – The Harry Potter’s Day.
DEN ZDRAVÍ Projektového dne se zúčastnilo 75 žáků (100% účast 2. a 8. třída) Konal se
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Osoby ,které studovaly naše gymnázium
Vysoké mýto.
Základní škola a mateřská škola Kosmonautů 15, příspěvková organizace.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Základní škola Praha 5 – Košíře
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2014
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Projektový den – „Den dětí“ Čtvrtek „Setkání s netradičními sporty“ ČERVINKA Vladimír 9.A KAŇKOVSKÝ David 8.A DANĚK Daniel 8.A KONVALINKA Dominik.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Školka.
9.A.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Vrchlického Lom u Mostu IČO
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Devátá třída …už vás opouští….
Naše třída 9.A.
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
EVROPA VE ŠKOLE 2015 Český Krumlov
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Veronika Miklášová
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
MATEŘSKÁ ŠKOLA KOUNICE třída – BROUČCI Bázlíková Michaela Máchová Veronika Bukeš Matěj Novák Hynek Čížek Matyáš Novák Matěj Čížek Tadeáš.
PROJEKT ŠABLONY CZ.1.07/1.5.00/ Zpracovala: RNDr. Dagmar Fialová SŠP, Brno, Jílová 36g
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
Třídní schůzka Třídy IX.B 2016/2017. Třídní učitelka: Mgr. Silvie Szymurdová mobil: Zastupující třídní.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 4. ročníku praktické školy jako prezentace.
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Třídní schůzky T4
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
Městská knihovna Orlová
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Pracovní týmy a zúčastněné třídy
ZŠ Staré Město.
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
ZŠ TGM Ivančice Naše škola.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Zš tgm IVANčice Daniel Binko.
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
Školní vzdělávací program
Co je to zdravá výživa ?
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

9.A

Kristýna Bejdáková Daniel Fridrich Alžběta Fridrichová Klára Jandásková Miroslav Jegla Tomáš Kočička Kristýna Lukšíková Vojtěch Marek Eliška Niklová Nikola Palánková Veronika Somrová Martin Synek Kateřina Šafářová Tereza Valentová Jan Valko Michaela Vávrová Jarmila Keszeli

Třídní samospráva Zástupce třídy: Katka Šafářová a Klárka Jandásková Pokladník: Vojta Marek a Kristy Bejdáková Sportovní referent: Bětka Fridrichová a Tomáš Kočička Nástěnkář: Mirek Jegla a Niky Palánková  

Kdo nás učí Český jazyk p. uč. Miroslava Glacová Německý jazyk p. uč. Snášelová, Strmisková Anglický jazyk p. uč. Michal Horňák Dějepis p. uč. Michal Horňák Výchova k občanství p. uč. Zdeněk Hlavsa Zeměpis p. uč. Silvie Strmisková Matematika p. uč. Zdena Sýkorová Přírodopis p. uč. Jaroslava Popelková Fyzika p. uč. Vojtěch Valihrach Chemie p. uč. Jaroslava Popelková Hudební výchova p. uč. Zdena Sýkorová Výtvarná výchova p. uč. Pavla Jelínková Tělesná výchova p. uč. Jelínková, Strmisková Konverzace AJ p. uč. Michal Horňák Seminář z ČJ p. uč. Miroslava Glacová Seminář z M p. uč. Zdena Sýkorová Programování p. uč. Eva Srkalová

Třída 9. A se nachází ve druhém patře staré budovy naší školy Třída 9. A se nachází ve druhém patře staré budovy naší školy. Je nás 17, z toho 11 děvčat a 6 chlapců. Do kolektivu třídy určitě zapadli všichni žáci, jak ti, kteří k nám přišli v průběhu let, tak my, kteří jsme spolu už od první třídy.

Naší třídní učitelkou je už od šestky Mirka Glacová Naší třídní učitelkou je už od šestky Mirka Glacová. Náš prospěch je průměrný, zúčastňujeme se různých vědomostních i sportovních soutěží a zapojujeme se do dění školy.

Vloni jsme se úspěšně zúčastnili televizní soutěže Bludiště Vloni jsme se úspěšně zúčastnili televizní soutěže Bludiště. V letošním školním roce nás ještě čekají povinnosti deváťáků – Mikuláš ve škole, nácvik polonézy na školní ples, poslední společný školní výlet a absolventské práce.

Víme, že tento rok je poslední na naší škole, v naší třídě a proto si užíváme každou chvíli, kterou spolu prožíváme. Za krátkou dobu si každý z nás půjde svou vlastní vysněnou cestou, ale všichni věříme, že se budeme stále vídat a přátelit.

Zúčastnili jsme se: 3.10. 9.10. 13.10. 10.11. 11.11. 12.11. 21.11. 5.12. 7.12. Sportovní den Veletrh vzdělávání Návštěva městské knihovny Městské divadlo Zlín – muzikál Divotvorný hrnec Návštěva Městského úřadu Vracov – Výstava "Vracovjané ve válce" Listování – Život k sežrání Zdravá výživa Mikuláš ve škole Vánoční dílny