- byla založena v r. 1989 jako družstevní tiskárna - tiskárna sídlila v Tůmově ulici až do roku 2004 - v listopadu roku 2004 se přestěhovala do nově postavené.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNĚ
Advertisements

[most Sv. Jana, Kłodzko] Polsko –
PRAHA.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_05.
NÁVŠTĚVA JIŽNÍ MORAVY 7. BŘEZNA 2012 ÚVOD Návštěvu JIŽNÍ MORAVY- obcí kde se pěstuje a vyrábí víno jsme provedli Navštívili jsme obce Vrbice.
Pohled do historie vydávání odborné literatury v Českých zemích
S námi máte informační předstih!
„K výzkumu dějin VŠE v Praze“ pracovní kolokvium v rámci mezifakultního studentského vědeckého projektu IGS „Ekonomické, politické a sociální okolnosti.
KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNA Foto grafie pořízeny v roce 2012 První část-střed města.
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
Počátky rozvíjení vlastenectví a češství v Jihlavě Jihlavský Sokol byl založen v roce 1892, jako odpověď na násilnosti proti Jihlavské.
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
VLADIMÍR JURJEVIČ VOLEGOV *
MÉDIA II Mediální trh. Tiskový trh Je regulován velmi volně, k vydávání je potřebná pouze registrace. Vývoj deníků směřoval k postupnému grafickému zpřehlednění,
Firemní komunikace Obsah 1.Pojem firemní komunikace 2.Tvorba podnikové komunikace 3.Komunikace formou marketingových aktivit 4.Podniková kultura 5.Otázky.
Příprava před schůzkou Získávání klientů a kontaktů Školení Market Express.
 spisovatel, novinář  otec alkoholik, zemřel brzy (matka se s dětmi často stěhovala)  nedokončil gymnázium, vyučil se drogistou a maturoval na obchodní.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
PAMÁTKY PRAHA.
Jak vzniká kniha?.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Mikoláš Aleš VY_III/2_INOVACE_90_Mikoláš Aleš Mgr. Jana Svobodová.
Opava.
Autoři: Filipovičová VeronikaKrálíková Iveta Hanečáková MarkétaNovák Martin Holub TomášValeš Roman.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Národní muzeum.
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
Most Martinka Brožová 5.B.
Cestovní kancelář.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Klaster.Kladruby.
Naše město Vizovice a Základní škola
Nela Ševčíková, 9.A.  Osada Vizovice byla založena v době pohanské, roku 864.  První písemná známka o Vizovicích je z roku  Roku 1570 byly Vizovice.
Ludvík Blažek Petra Kadlecová Petra Kačírková
Česká literatura 2. poloviny 20. století
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
Práce ZADÁNÍ SEMESTRÁLNÍ PRÁCE: Zpracujte návrh – koncept na vydávání periodika (podnikového či jiného časopisu, novin, občasníku, věstníku, webu) včetně.
ČLENSKÁ SCHŮZE ČSOL JEDNOTY MSK – Ostrava – Hotel Max.
spisovatel, překladatel, básník, tvůrce aforismů
Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 EU - OP VK VY_12_INOVACE_INF34
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
SÍDLO ROTHSCHILDŮ. Základní informace Empírový zámek Postaven v letech 1846 – 47 Nejstarší dochovaná budova ve Vítkovicích Postaven v klasicistním slohu.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Finanční stránka podniku. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
NÁZEV ŠKOLY: GYMNÁZIUM JOSEFA JUNGMANNA, LITOMĚŘICE, Svojsíkova 1, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_3A_02_Celetná.
Stopami dějin obce Rybníky a SDH Rybníky. Obec Rybníky.
Život pod okřídleným šípem (65 let se Škodovkou) PhDr. Vladislav Krátký *
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
MELODIE.
Socioekonomická geografie, hospodářské sektory
Obor podnikání, název a umístění firmy
20 let
Polygrafický seminář Tiskáren Havlíčkův Brod, a.s.
Projekt: Šance pro každého žáka
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Procházka po knihovnách
Kremnica.
Jméno autora Mgr. Jiří Kozák Datum vytvoření Leden 2012 Ročník 8
Průzkum trhu. Průzkum trhu Předpoklad úspěchu podniku = dobrá znalost trhu Význam Předpoklad úspěchu podniku = dobrá znalost trhu.
Svitavské památky – Ottendorferova knihovna
Martinovy Martinovy narozeniny narozeniny
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Administrativní budova
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Transkript prezentace:

- byla založena v r jako družstevní tiskárna - tiskárna sídlila v Tůmově ulici až do roku v listopadu roku 2004 se přestěhovala do nově postavené budovy v ulici Rudé armády, která tam sídlí až dodnes

- Tiskárna má asi 20 zaměstnanců - Tiskárna je polygrafický podnik - SLUŽBY - tisk knih novin časopisů produktů pro hotely a restaurace – (prostírání, rozetky, stojánky…) - V současné době má tiskárna 5 majitelů

- Jan Martinec - Luboš Šmída - Pavel Mervart - Vladimír Falta - Josef Knížek