6. krajské setkání metodiků ELEKTROTECHNIKA 8. 12. 2014 V prostorách Střední průmyslové školy elektrotechnické a informačních technologií Brno, Purkyňova.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Advertisements

PROJEKT „Okna technickým oborům dokořán“ registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty OP VK a jejich využití pro popularizaci technických oborů a zlepšení kvality vzdělávání v technických oborech.
5. krajské setkání metodiků, vedoucích předmětových komisí a pedagogických pracovníků, kteří jsou aktivní v oblasti přírodovědného a technického vzdělávání.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Projekty OP VK realizované pro elektrotechnické obory
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Prosinec A-2-3 Kroužek přírodovědných předmětů I.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Institut experimentálních.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A 29. DUBNA 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
10. krajské setkání metodiků Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ (KAP)
Miroslav Nečas Tomáš Vybíhal
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Střední škola dopravy, obchodu a služeb.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Ing. Vítězslav Prokop – vedoucí praktik Střední škola strojírenská.
Projektový záměr Podpora technického a přírodovědného vzdělávání MŠMT Červenec 2011.
Regionální inovační strategie Centrum odborného vzdělávání pro strojírenství.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách Seznámení s projektem Milan Podpera.
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI Leoš Křeček.
N ÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU „Nebezpečí číhá všude“ workshop Brno 2011.
Krajský Akční Plán rozvoje vzdělávání 11. prosince 2015.
Představujeme Vám projekt TechIN - Propojení studia a praxe, TEMPO TRAINING & CONSULTING s.r.o. Okresní hospodářskou komorou Karviná. který realizuje společnost.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
Škola jako poskytovatel DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Soulad vzdělávací nabídky a požadavků trhu práce (?) Ing. Miloš Rathouský, sekce zaměstnavatelská,
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Aktuální informace o přípravě KAP 22. března
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
Monitorování projektu „Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Olomouckém kraji“, reg. č. CZ.1.07/1.1.00/
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k
„Okna technickým oborům dokořán“
Individuální projekt OP VVV
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
Šablony OP VVV a podpora nadání
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
10. ZÁVĚREČNÉ KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ
Podpora škol v rámci realizace dalšího vzdělávání v JMK
Setkání KAP a MAP JMK 7. prosince 2016
4. schůzka TS odborné vzdělávání včetně spolupráce škol a zaměstnavatelů
Metodika a koordinace kariérového poradenství v JMK
Informace k plánovanému workshopu s řediteli/zástupci škol
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Krajský metodický kabinet Informačních a komunikačních technologií
Představení projektu Implementace KAP
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Informace o projektu IKAP
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Kariérové poradenství a podnikavost
Pracovní setkání středních škol
Transkript prezentace:

6. krajské setkání metodiků ELEKTROTECHNIKA V prostorách Střední průmyslové školy elektrotechnické a informačních technologií Brno, Purkyňova 97

Program setkání Představení souvisejících projektů OP VK realizovaných na různých školách JmK (SPŠEIT Purkyňova Brno, ISŠ Sokolnice) Možnosti uplatnění absolventů elektrotechnických oborů z pohledu zaměstnavatelů (AŽD Praha a.s., AK signal a.s., Dcom s.r.o., Moravia Propag s.r.o., Unilog s.r.o.)

Program setkání Mimoškolní aktivity pro žáky ZŠ i SŠ k popularizaci technického a přírodovědného vzdělávání (Technické muzeum Brno, MSCB Vida park, JE Dukovany) Představení výstupů projektu a zařízení pořízených v projektu za partnera 21

Přínosy setkání Zúčastnilo se 50 zástupců z řad pedagogických pracovníků středních škol JmK a zástupců firem Přínosné byly zejména diskuze k jednotlivým tématům Porovnání výuky a možností škol s požadavky a očekáváními zaměstnavatelů Možnost vzájemného porovnání vybavení škol pro výuku elektrotechnických oborů

Přínosy setkání Seznámení se s dostupnými produkty vzniklými v rámci projektů OP VK přímo pro podporu výuky elektrotechnických oborů Seznámení se s možnostmi podpory technického vzdělávání mimoškolní formou pro žáky SŠ i ZŠ