Řím - Ristorante Trinità de Monti Benátky – La Zucca Pisa – La Mescita Neapol – Pizzeria Brandi San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mladé choroše šupinaté jsou šťavnaté a chutné…
Advertisements

Podzimní houbová směs Místo pro snímek směsi hub….
ITALSKÁ KUCHYNĚ Markéta Rejmanová.
Projektový den - vaření
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Pokrmy z těstovin.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Evropské rekordy Oborové dny 2013/2014 Evropsk é rekordy.
ROZDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH A KRAJOVÝCH KUCHYNÍ
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Pizzerie AUSSIG Popis podnikatelského záměru
Mexická kuchyně.
ZAHRANIČNÍ KUCHYNĚ.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Guláše z jatečného masa
Strava při zánětu jater
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Odborný výcvik Ročník:2.
Lasaně zapečené se zeleninou
Omáčky Základy omáček Zahuštění omáček Ochucení omáček
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1. ročník
GASTRONOMIE V EVROPSKÉM KONTEXTU
Omáčky.
BE soup 1 Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Hrachová 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
BE soup 1 Zeleninový vývar se smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s klobásou 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Zeleninový vývar se zeleninou a mušličkami 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Boršč 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a játrovou rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Cibulový krém s pórkem 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Ryby Složení rybího masa
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
HKATENKWAN (Mustafa) 04/05/15 | Recept | GhanaGhana
ČTVRTEK Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
Dietní Normování. Dietní systém Historie jednotného dietního systému sahá do padesátých let minulého století byl publikován v Praze: Nový dietní.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s drůbky a těstovinou 20,- Kč Polévka Rybí polévka 25,- Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Hovězí vývar s játrovou zavářkou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,-Kč.
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 18 Název školy: Střední průmyslová.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
Kuřecí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
Příprava pokrmů ze skopového masa
května PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
DUM - Digitální Učební Materiál
Technologie 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Zeleninový vývar s hvězdičkami
Kuřecí vývar se zeleninou a rýží
26. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
BE soup 1 BE soup 2 Toskánská Bramborová s paprikou 10,60 Kč / 16,- Kč
Zeleninový vývar s hvězdičkami
OMÁČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Eva Pospíšilová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
23.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Houbový vývar s drobením
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Příprava drůbeže vařením, dušením
7. – 11. listopadu 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
BE – Rajčatová polévka a bazalkou a česnekem Hráškový krém s krutony
  Název školy: Střední škola dopravy, obchodu a služeb Klášterní nám. 127 Moravský Krumlov Bc. Luisa Milková Název projektu: Zlepšení podmínek výuky.
Prezentace výlet do Beskyd
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

Řím - Ristorante Trinità de Monti Benátky – La Zucca Pisa – La Mescita Neapol – Pizzeria Brandi San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea & C. SAS

 Benátky – La Zucca  Těstoviny lasagne Boloňská omáčka: Olej, cibule, česnek, maso, rajčata, rajčatový protlak, víno, bazalka, sůl a pepř. Sýrová omáčka: máslo, mouka, mléko, muškátový oříšek, sýr.

 San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea & C. SAS  Buvolí mozzarelly, zralá rajčata, olivový olej nejvyšší kvality a výborné chuti, bazalkové listy podle chuti, sůl na rajčata, případně může být i pepř.

 Pisa – La Mescita  Rýže, cibule, mrkev, celer, vývar, víno zelenina, maso, houby, mořské plody, máslo, sýr Parmezán nebo Grana Padano.

 Řím - Ristorante Trinità de Monti  Česnek, cibule, mrkev, mleté maso, kuřecí játra, parmská šunka (prosciutto), víno marsala, nakrájená rajčata, bazalka a rajčatový protlak.

 Neapol – Pizzeria Brandi  Droždí, voda, hladká mouka, olivový olej, špetka soli, rajčata, cukr, mozzarella, lístky bazalky, filátka ančoviček.

   rajcata rajcata  Napoletana Napoletana   content/uploads/2014/01/Vegan_Spaghetti_Bolognese_Reci pe_001.jpg content/uploads/2014/01/Vegan_Spaghetti_Bolognese_Reci pe_001.jpg  /recepty-tradi-n-italsk-lasagne.jpg /recepty-tradi-n-italsk-lasagne.jpg