Řím - Ristorante Trinità de Monti Benátky – La Zucca Pisa – La Mescita Neapol – Pizzeria Brandi San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea & C. SAS
Benátky – La Zucca Těstoviny lasagne Boloňská omáčka: Olej, cibule, česnek, maso, rajčata, rajčatový protlak, víno, bazalka, sůl a pepř. Sýrová omáčka: máslo, mouka, mléko, muškátový oříšek, sýr.
San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea & C. SAS Buvolí mozzarelly, zralá rajčata, olivový olej nejvyšší kvality a výborné chuti, bazalkové listy podle chuti, sůl na rajčata, případně může být i pepř.
Pisa – La Mescita Rýže, cibule, mrkev, celer, vývar, víno zelenina, maso, houby, mořské plody, máslo, sýr Parmezán nebo Grana Padano.
Řím - Ristorante Trinità de Monti Česnek, cibule, mrkev, mleté maso, kuřecí játra, parmská šunka (prosciutto), víno marsala, nakrájená rajčata, bazalka a rajčatový protlak.
Neapol – Pizzeria Brandi Droždí, voda, hladká mouka, olivový olej, špetka soli, rajčata, cukr, mozzarella, lístky bazalky, filátka ančoviček.
rajcata rajcata Napoletana Napoletana content/uploads/2014/01/Vegan_Spaghetti_Bolognese_Reci pe_001.jpg content/uploads/2014/01/Vegan_Spaghetti_Bolognese_Reci pe_001.jpg /recepty-tradi-n-italsk-lasagne.jpg /recepty-tradi-n-italsk-lasagne.jpg