XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup Kongresové centrum Aldis Hradec Králové
Škola - její žáci a učitelé -vydatně pomáhala při organizaci celé akce – zajištění soutěží Chuť Česka (nejchutnější koprová omáčka) a v krájení zelí, obsluha komisařů jednotlivých kategorií a dohled nad exponáty.
Dvě žákyně třetího ročníku Andrea Kučerová a Markéta Čistecká se účastnily soutěže v kategorii Kuchař junior. Na soutěž se připravovaly pod odborným vedením učitelů odborného výcviku Heleny Houskové a Zdeňka Šlapáka. Soutěžní úkol: Slavnostní rautová mísa pro 8 osob, sestávající z min. 3 základních výrobků s odpovídajícími doplňky + min. dva druhy omáček + jeden vzorový talíř s 1 porcí Ráno jsme ještě nevěděli jak vše dopadne..
Výrobek – Andrea Kučerová (UOV Helena Housková) 1.místo – zlatá medaile Absolutní vítěz kategorie
Výrobek – Markéta Čistecká (UOV Zdeněk Šlapák) 3. místo – zlatá medaile
...profesionální hodnocení komisařů…
…už je rozhodnuto! Zprava : Markéta a Andrea
…společná radost
Převzetí ocenění pro školu, která nejlépe připravila soutěžícího (absolutního vítěze) – Cena Milana Burdy
Výsledková listina kategorie Kuchař Junior Dle pravidel profesionálního hodnocení komisařů - červená barva = „zlaté pásmo“ modrá barva = „stříbrné pásmo“ zelená barva = „bronzové pásmo“
Také paní ředitelka převzala od AKC čestné uznání a poděkování škole za dlouholetou podporu soutěže. Vlož foto čestn.uzn.
… a budeme se těšit na další ročník soutěže Kdo chcete o soutěži vědět více, navštivte