Pákové svěrky GH Objednací číslo Rozpětí mm Vyložení mm Průřez vodící tyče mm GH2020010022,5x8,5 GH2525012024,5x9,5 GH3030014028x11 GH4040012028x11 GH5050012028x11.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Otvory v nosných stěnách
Advertisements

Tecnomagnete Magnetické upínání nástroje - nový rozměr pro budoucnost
Systém kování s originálními vlastnostmi
Accado dodává obvodové okenní kování od roku 2009.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Kontrola TDI – laminátové podlahy
DRUHY NÁŘADÍ METR ROZKLÁDACÍ měří s přesností na 1mm METR SVINOVACÍ
Charakteristika produktu a inovací
Sady nožů Fiskars Blok na nože – s pěti noži Avanti Souprava na ostření nožů FF – nůž a ostřič Kuchařská souprava FF – sada dvou nožů.
Smyková odolnost na protlačení
Vrtání a vyvrtávání.
strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky ST52
Tato prezentace byla vytvořena
2. Vývojový koncept – systémové vlastnosti
Strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky (ST52)
Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru … pojezdová kolejnice MX – vodící díl MX – excentr – tlačný díl.. naším systémem pružného a stavitelného.
Strojírenská technologie
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
SÁDROKARTONY Použití:- příčky - podhledy - suché podlahy
Produktová prezentace
NOVINKY - únor MOTOROVÉ PILY A STIGA P46 + ZAHRADNÍ POMOCNÍCI
Frézování2 VY_32_INOVACE_22_428
Tato prezentace byla vytvořena
Řezání na kotoučových pilách
STROJNÍ OBRÁBĚNÍ FRÉZOVÁNÍ II. Ing. Iveta Mičíková
Otvory v nosných stěnách
Tato prezentace byla vytvořena
Výroba dveří Dveře se skládají z nosné nebo vodící zárubně a otočného nebo posuvného dveřního křídla. Hlavní funkcí dveří je komunikační a vizuální propojení.
SOUSTRUHY A OKRUŽOVAČKY
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Frézování – tvarové Slouží k výrobě drážek, žlábků a profilů i pro zhotovování dřevěných spojů. Obrábějí přímé i zakřivené díly ze dřeva, dřevěných materiálů.
TDI – Sádrokartonové příčky
Stropní konstrukce typu BSK
Tato prezentace byla vytvořena
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Tato prezentace byla vytvořena
konektory z nerezové oceli úhel 50X50X38
Vaší jeřábovou dráhu uvedeme do správného směru … pojezdová kolejnice nosník MX – vodící díl MX – excentr – tlačný díl.. naším systémem pružného a stavitelného.
Upínání nástrojů a obrobků na frézkách
Tato prezentace byla vytvořena
Tato prezentace byla vytvořena
Confidential Modernizace 1 › Řada ROBUST › Nízký vývin tepla › Vysoké rychlosti › Materiály › Použití speciálních ocelí (SHX, EP) a keramických materiálů.
Senzory pro EZS. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Montážní systémy. Framo – nesvařované ocelové konstrukce výhody systému Framo - možnosti použití - technické parametry - možnosti připojení – komponenty.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
STŘÍHÁNÍ STŘÍHÁNÍ OB21-OP-EL-OD-JEŘ-U Ondřej Jeřábek STŘÍHÁNÍ.
ZÁZNAMOVÁ MÉDIA. Podle principu čtení se datové nosiče dělí na : Magnetická média, tzn. disketa, pevný disk, magnetická páska (audiokazeta, videokazeta,
Ozubené převody Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 30 Anotace.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie zateplování staveb a povrchových.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ PRO LEDEN A ÚNOR 2017
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Upínání nástrojů a obrobků na frézkách
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Výroba špalíku na broušení
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Zvedáky VY_32_INOVACE_21_412
Zpracování plechu I Podstavec pod hrnec
Zpracování plechu I Podstavec pod hrnec
Zpracování plechu II Podstavec pod hrnec
Ruční obrábění plastu I
Multifunkční pracoviště HCW 4 S s virtuálním modelem a VNCK simulací
Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště
Transkript prezentace:

Pákové svěrky GH Objednací číslo Rozpětí mm Vyložení mm Průřez vodící tyče mm GH ,5x8,5 GH ,5x9,5 GH x11 GH x11 GH x11 GH x11 1 Bezpečný rastrový mechanismus zabezpečuje úměrné a rychlé upínání bez vibrací. Excentr odolný vůči opotřebení zaručuje dlouhou životnost 2 Optimalizovaný profil vodící tyče a pevného ramene s větší silovou rezervou umožňuje rovnoměrný nárůst upínací síly, zejména při plném rozpětí. Pevné rameno a přítlačná deska jsou vyrobeny z jednoho kusu, zušlechtěny a tím odolné vůči zkřivení 3 Kluzné rameno s ozubením je výkovkem ze zušlechtěné oceli a odolává i největšímu zatížení. 4 Upínací páka s nanesenou práškovou vrstvou je speciálně ergonomicky tvarovaná. Uvolňovací páka s plastovým opláštěním a ochranou proti sklouznutí umožňuje bezpečné zadržení svěrky Jednoruční svěrky - EZS 1 Silná technika - "Vypilovaná" technika umožňuje jednoruční upínání a rozpírání až silou N. 2 Inteligentní uvolňovací mechanismus - Díky konstrukci svěrky lze horní rameno, bez dalšího nářadí, přestavit z upínání na rozpírání. 3 Rukojeť za vodicí tyčí - Ergonomicky tvarovaná dvoukomponentní rukojeť z plastu se zvedací pákou se nachází za vodící tyčí a umožňuje pohodlné a razantní uchopení. 4 Ochranné krytky zaručují bezpečné a vůči svíranému materiálu šetrné upnutí. Objednací číslo Rozpětí mm Vyložení mm Průřez vodící tyče mm EZS x6 EZS x6 EZS x6 EZS x6 EZS x6 Výběr z katalogu Bessey

Objednací číslo Rozpětí mm TMS ■ Šetrně a přesně zafixuje a rozepře dveřní zárubeň při vypěňování spár ve zdivu ■ Teleskopická eloxovaná hliníková čtyřhranná vodicí lišta se stupnicí v mm a zajišťovacím šroubem pro přesnou práci ■ Tlačný kříž s přestrojitelnými upínacími díly pro hloubky zárubně od 6 do 13 cm, resp. 13 do 30 cm ■ Tlačné plochy s plstěnou ochranou zabraňující poškození zárubně ■ Křídlové šrouby pro vyztužení stěn Montážní výztuha TU pro dveřní zárubně Montážní výztuha TMS pro dveřní zárubně ■ Šetrně a přesně zafixuje a rozepře dveřní zárubeň při vypěňování spár ve zdivu ■ Hliníková, teleskopická vodicí lišta se zajišťovacím šroubem pro přesnou práci ■ Se svěracími díly na upínacích plochách pro zajištění vzpěry v zárubni a její udržení v přesné poloze ■ V balení pro samoobslužný prodej Váš prodejce: Objednací číslo Rozpětí mm TU TU - TRAGESada 6ti ks

Objednací číslo Nastavitelné do mm Vyložení mm TFM3570 Vyrovnávací svěrka TFM pro dveřní zárubně  Pro rychlé a přesné vyrovnání a připevnění dveřních zárubní  Smysluplný doplněk k rozpěře dveřní zárubně BESSEY TU a TMS Objednací číslo Rozpětí mm Vyložení mm Průřez vodící tyče mm GZ 16-2K ,5x6,5 GZ 20-2K x8,5 GZ 25-2K ,5x9,5 GZ 30-2K x11 GZ 40-2K x11 GZ 50-2K x11 GZ 60-2K x11  O 20 % vyšší upínací síla díky optimalizovanému profilu vodicí tyče  Nejvyšší bezpečnost díky lineárnímu přenosu síly u kluzného ramene  Upínací síla až N  Zušlechtěné kluzné rameno a zušlechtěná vodící tyč s pevným ramenem zaručují pružné upínání  Kvalitní dvoukomponentní plastová rukojeť  Přítlačné destičky lze vyměnit bez použití nářadí (od vyložení 80 mm) Originální celoocelová šroubová svěrka GZ s dvoukomponentní rukojetí

■ Pro čistě upevněné a stabilizované rohy zárubní ■ Přesná montáž v úhlu 90° Úhlová vyrovnávací svěrka WTR pro dveřní zárubně Objednací číslo Síla zárubně mm Nastavitelné do mm WTR Výhody na první pohled:  Extrémně kompaktní hlava nůžek Kompaktní a skvěle navržená hlava nůžek propůjčuje nůžkám mimořádnou "obratnost" a umožňuje stříhání oblouků s malým poloměrem stříhání i na nesnadno přístupných místech.  Praktický transportní uzávěr se zajištěním Umožňuje rychle, pohodlně a pouze jednou rukou zajistit nůžky v zavřeném stavu. Tím je zaručeno skladné uložení nůžek a vylučuje se riziko zranění od ostří.  Dvojnásobný pákový převod Díky dvojnásobnému pákovému převodu se Vámi vynaložená síla citelně snižuje. Současně se tím zřetelně zvyšuje střihací výkon.  Ergonomická rukojeť Vložka z měkkého materiálu a ochranný povlak z plastické hmoty zajišťují, že ergonomicky tvarovaná rukojeť vynikajícím způsobem padne do ruky a je zvláště příjemná na omak. Nůžky na plech Ideál, malé a pohotové Objednací číslo Rozpětí mm Délka břitu mm Max. síla plechu mm D15A180201,0 D15AL180201,0 D15SET180201,0 D15A – nůžky pravé D15AL – nůžky levé D15SET- nůžky sada