Charakteristika pokrmů ze zvěřiny. Rozdělení. . VY_32_INOVACE_TPP_558

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pokrmy ze zvěřiny Bc. Daniel Vančura.
Advertisements

Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Projekt: E/02 Práce ve stravování
ROVNOVÁHA V PŘÍRODĚ.
ROZMANITOST EKOSYSTÉMU LES
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_PŘ.5.03-Lesní zvířata-PREZENTACE
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
ZVĚŘINA říjen 2012 VY_32_INOVACE_ZBN_150309
Ptáci 3.ročník VY_32_ZAZNAM_Prv.I.3.D.04 Autor: Mgr. Anna Emingerová.
Chránění živočichové a rostliny podřipska
Živočichové J - K.
VY_32_INOVACE_Př.5.04-Bažant obecný-prezentace název šablony:
Trénink v určování savců ČR
Podkmen: OBRATLOVCI Třída: SAVCI.
ZŠ Grünwaldova, Č. Budějovice Mgr. Zuzana Šimečková
Poznávání lesních zvířátek
Živočichové v lese.
Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.107/1.5.00/ AutorMgr. Alena Marková Název šablonyIII/2 – Inovace.
Který živočich do řady nepatří
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: listopad 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Zvirata.v.okoli.obce.

SAMOSTUDIUM TEST IMPALA NEPŘEŽVÝKAVÍ: ANTILOPA DERBYHO PRASE DIVOKÉ
Živočichové J - K.
POZNÁVAČKA Živočichové EKOSYSTÉM LES 4. třída.
Savci.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Autorem je PaedDr. Štěpánka Vondrášková
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_281 Ročník: 2.
Charakteristika pokrmů z drůbežího masa.
Předmět: Potravina a výživa Ročník: druhý
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_506 Ročník: 2.
EKOSYSTÉMY (s důrazem na učebnicové e. ČR).
Zvěřina Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
LESNÍ SAVCI Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ projekt.
Srnec obecný roksčítáníplánlov
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Poznávačka – ptáci II Číslo vzdělávacího materiálu: ICT 7/10 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O4.1K.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV41 Název školy.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 23 Název školy: Střední průmyslová.
Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, příspěvková organizace
POZNÁVAČKA TEST Živočichové EKOSYSTÉM LES 4. třída.
VY_32_INOVACE_06_Rozmanitost přírody-živočichové v lese
Zvěřina – charakteristika masa
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potravní vazby Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ZVĚŘINA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Lesní zvířata.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Ptáci Poznávačka 7.ročník
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_07
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
19 savci v lese VY_32_INOVACE_19
Předběžná příprava zvěřiny
Autor: Mgr. Eva Procházková
Poznáváme ptáky Autor: Mgr.Diana Mücksteinová
Autor: Mgr. Aranka Kopišová Datum: Název: VY_32_INOVACE_18_PŘÍRODOPIS
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
ŽIVOČICHOVÉ Člověk a jeho svět (Prvouka pro 3. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Transkript prezentace:

Charakteristika pokrmů ze zvěřiny. Rozdělení. . VY_32_INOVACE_TPP_558 Hotelová škola , Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Charakteristika pokrmů ze zvěřiny. Rozdělení. . VY_32_INOVACE_TPP_558

Rozdělení zvěřiny. 1. Nízká srstnatá – zajíc, divoký králík 2. Vysoká srstnatá – jelen, laň, kolouch, srna, srnec, daněk 3. Černá – divočák, bachyně, podsvinče 4. Červená – medvěd, kamzík, muflon 5. Pernatá a. Lesní – tetřev, tetřívek b. Polní – bažant, koroptev, křepelka c. Vodní – divoká husa a kachna, lyska

Nízká srstnatá zvěřina Zajíc polní Divoký králík

Vysoká srstnatá zvěřina srnka laň kolouch srnec daněk Jelen

Zvěřina - černá divočák bachyně podsvinče

Zvěřina - červená Kamzík Medvěd Muflon

Zvěřina pernatá - a) lesní Tetřev Tetřívek

Zvěřina pernatá - b) polní bažant koroptev křepelka

Zvěřina pernatá – c) vodní divoká husa divoká kachna lyska

VY_32_INOVACE_TPP_558_PRACOVNÍ_LIST Doplň obrázky zvěřiny: Jelen srnka laň kolouch srnec daněk

VY_32_INOVACE_TPP_558_PRACOVNÍ_LIST_ŘEŠENÍ Doplň obrázky zvěřiny: Jelen srnka laň kolouch srnec daněk

Použité zdroje. http://cs.wikipedia.org/wiki/Zv%C4%9B%C5%99ina_(maso) Obrázky k tématu -https://www.google.cz/search?q=obr%C3%A1zek+liska&hl=cs&rlz=1T4ADFA_csCZ483CZ488&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=KXKrUb_4IsHQ7Aa51IGIDg&ved=0CCwQsAQ&biw=1366&bih=540#hl=cs&rlz=1T4ADFA_csCZ483CZ488&tbm=isch&sa=1&q=obr%C3%A1zek+ZV%C4%9A%C5%98INY&oq=obr%C3%A1zek+ZV%C4%9A%C5%98INY&gs_l=img.12...541484.549390.2.551843.12.12.0.0.0.0.266.1953.1j6j5.12.0...0.0...1c.1.15.img.ouu4zekrqNI&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.47244034,d.ZWU&fp=e021164c1cd2814&biw=1366&bih=540 Staženo dne – 30.08.2012