EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje 26 460 01 Liberec 3 Telefon: +420 485 340 993

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační střediska Evropské unie v České republice
Advertisements

Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Komunitární program PROGRESS
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Finanční možností svépomocných skupin
Úvodní stránka.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
střední odborná škola služeb
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Odbor informování o evropských záležitostech (OEZ)
Evropský sociální fond v ČR
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
Šablona webových stránek Školení pro dobrovolné knihovníky Opava
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
Evropské příležitosti pro mladé lidi SYTYKIA Evropské příležitosti pro mladé lidi.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
RPS/CSF Komunikační akční plán RPS Plán aktivit na rok 2007.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
1 Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Centrum pro prezentaci kulturního dědictví Národní muzeum Informační portál eMuzeum.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
EUROCENTRUM LIBEREC Informace pro podnikatele Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI)
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Brno 25. listopadu 2008.
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
1 Základní poradenství pro zpracování projektových záměrů - Eurofon, Eurocentra Mgr. Eva Matulová Eurofon Specialistka MMR na fondy EU.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
1 Základní poradenství pro zpracování projektových záměrů - Eurofon, Eurocentra Mgr. Eva Matulová Eurofon Specialistka MMR na fondy EU.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
KNIHOVNA Jihomoravského muzea ve Znojmě se představuje - základní knihovna se specializovaným knihovním fondem, zapsaná podle zákona v evidenci knihoven.
Komunikace evropských záležitostí Současná komunikační politika EK: konkrétní nástroje a projekty Michaela Kozlová.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Informační zdroje české veřejné správy
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Informační síť EUROPE DIRECT
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s.
Komunitární program PROGRESS
Transkript prezentace:

EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:

Informační místo o Evropské unii Součástí integrovaného informačního systému, který spravuje Úřad vlády ČR Integrovaný informační systém –Eurocentra – v každém krajském městě –Eurofon – bezplatná telefonní linka –Euroskop.cz – internetový portál Cílem je zvyšovat informovanost českých občanů o Evropské unii a členství ČR v EU

Služby Eurocentra Poskytování informací o EU osobně v Eurocentru, prostřednictvím u nebo telefonu Přednášky o EU pro základní a střední školy Organizace seminářů a besed pro veřejnost Informační materiály o EU Odborná knihovna Internetové stránky

Zodpovídání dotazů Historie EU, instituce, politiky, rozšiřování, … Vstup ČR do EU Práce v EU Studium v EU Cestování po EU Podnikání v EU Možnosti čerpání prostředků ze strukturálních fondů EU a komunitárních programů – nasměrování na kompetentní instituce

Přednášky pro školy Pro základní školy, gymnázia, obchodní akademie, střední odborné školy i učiliště Přednášky o základech EU nebo na konkrétní téma dle domluvy V Eurocentru nebo ve škole Přednášky jsou zdarma

Akce pro veřejnost Akce pro žáky a studenty – diskuze se zástupci Evropské komise, soutěže Besedy pro veřejnost s europoslanci Semináře s evropskou tematikou (operační programy, vzdělávací programy, práce a podnikání v EU, atd.) Výstavy

Kontakt Ing. Martina Konvalinková Eurocentrum Liberec Třída 1. máje Liberec 3 Tel.: WWW: