Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_15 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po L – opakování formou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Křížovky s VS po S IV. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Advertisements

Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_03 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po B Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Křížovky s VS po M II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školy
Křížovky s VS po P II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Křížovky s VS po L II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Křížovky s VS po B IV. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_07 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po L Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_14 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po L – význam vyjmenovaných.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_12 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po P – opakování formou.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_18 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_06 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – opakování formou.
Číslo v digitálním archivu školy
Křížovky s VS po S I. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_FY7_01 Sada DUM Fyzika 7 Předmět Fyzika Název materiálu Druhy pevných látek Anotace V prezentaci si žák procvičuje.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_14 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluPodstatná jména Anotace AutorMgr. Andrea.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Žáci procvičují znalosti o stavbě věty,souhlásek, samohlásek. Autor
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_04 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluJak se mluví v Evropě Anotace V prezentaci žák přesouváním.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_10 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po M Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_D8_13 Sada DUMDějepis 8 PředmětDějepis Název materiáluOd Bílé hory po národní obrození Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_16 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou.
Křížovky s VS po B II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školy
Vyjmenovaná slova L Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ9_16 Sada DUMČeský jazyk 9 Předmět Český jazyk 9. ročník Název materiálu Božena Němcová Anotace Materiál.
Číslo v digitálním archivu školy
Křížovky s VS po L III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_05 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – význam vyjmenovaných.
Vyjmenovaná slova po S Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Křížovky s VS po V I. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Křížovky s VS po B I. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_20 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po Z – význam vyjmenovaných.
Křížovky s VS po B V. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Křížovky s VS po B III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Vyjmenovaná slova po B Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Přesmyčky s VS po M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Vyjmenovaná slova po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_09 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS Excel – tabulkový editor, funkce AnotaceMS Excel.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_M6_12 Sada DUMMatematika 6 Předmět Matematika Název materiáluDělení v oboru do 100 – hra na krále, dělení.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_ICT_20 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluSvět internetu – cvičení MS PowerPoint – opakováníSvět.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_M6_05 Sada DUMMatematika 6 Předmět Matematika Název materiálu Sčítání a odčítání do bez přechodu desítek.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_M6_14 Sada DUMMatematika 6 Předmět Matematika Název materiáluNásobení a dělení v oboru do 100 Anotace Žáci.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_ICT_19 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluSvět internetu MS PowerPoint – opakováníSvět internetu.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_13 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS PowerPoint – tvorba prezentací cvičení AnotaceMS.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_ICT_12 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS PowerPoint – tvorba prezentací AnotaceMS PowerPoint.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_02 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS Word – vlastnosti písma - cvičení Anotace Vlastnosti.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_06 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS Word - opakování Anotace Velké opakování AutorMgr.
Číslo v digitálním archivu školy VY_52_INOVACE_VZ_01 Sada DUMVýchova ke zdraví PředmětVýchova ke zdraví Název materiáluZdraví a jeho podmínky Anotace Žák.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Vyjmenovaná slova L Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
LIDSKÉ TĚLO VY_32_INOVACE_5A_09 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Transkript prezentace:

Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_15 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po L – opakování formou křížovky. Anotace V prezentaci si žáci procvičí a upevní vyjmenovaná slova po L formou křížovky. Pomůcky: pracovní list AutorMgr. Kateřina Fiedlerová JazykČeský jazyk Datum vytvoření Očekávaný výstup Znalost - odůvodňování správného psaní: i/í a y/ý po tvrdých, měkkých i obojetných souhláskách. Stupeň a typ vzděláníZákladní vzdělání - lehké mentální postižení Klíčová slovaVyjmenovaná slova po L, význam vyjmenovaných slov po L Druh učebního materiáluPrezentace Cílová skupinaŽák 2. stupně speciální školy Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/

Mgr. Kateřina Fiedlerová Vyjmenovaná slova po L - opakování formou křížovky. 6. ročník

Dobrý den, milí žáci, již máme zopakovaná vyjmenovaná slova po L. Dnes si je tedy procvičíme v tajence :o)

Každý z Vás teď obdrží jeden pracovní list s křížovkou, kterou si společně vyplníme. Na dalším snímku uvidíte otázky. U každé otázky je příklad. Vypočítej ho a odpověď zapiš velkými tiskacími písmeny ke správnému výsledku (do pracovního listu). Nejrychlejší z vás  může jít zapsat odpověď na PC. Tabulka je na dalším snímku.

Tkanina s delším vlasem Zadní svalová část bérce na noze Silně aromatická bylina hořké chuti s šedozelenými listy a žlutými kvítky Jsoucí bez porostu Sportovní náčiní připevněné na nohy a určené k pohybu na sněhu, na vodě Marnotratně vydávat něco, utrácet, mrhat.

Tajenka:

S L Y Š E T = vnímat sluchem Sluch je schopnost vnímat zvuky smyslovým orgánem – uchem. A teď se podíváme na to, jaký máte sluch vy, žáci. Klikejte postupně na otazník (4 x). Poznáte, co je to za zvuky? H Á D A N K A ? 

Je konec hodiny. Přeji vám hezký den :o) Loučím se s vámi. Čauky mňauky... Vaše kočička Mája

risady/pelynek.jpg