HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Advertisements

Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
PRAŽSKÁ ENERGETIKA, a.s. PRE v nové situaci 11. září 2003 Ing. Drahomír Ruta.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
TRH S ELEKTŘINOU TRH S ELEKTŘINOU E URO E NERGIE CZ, spol.s r.o. E URO E NERGIE CZ Pokyny pro ovládání prezentace: Pokyny pro ovládání prezentace: Prezentace.
Požadavky ERÚ a povinnosti českého účastníka při účasti na německém trhu Blahoslav Němeček Místopředseda a ředitel sekce regulace ERÚ.
Význam informací v podnikání
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
8. března 2007AEM, SVSE - PRAHA 1 Návrhy ERÚ na novelu energetického zákona Blahoslav Němeček místopředseda a ředitel sekce regulace.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
PLYNÁRENSTVÍ zákon č. 458/2000 Sb., z hlediska kontrolní činnosti SEI Ing. Otta Hofman vedoucí oddělení plynárenství.
PDS - způsob předávání dat Operátorovi trhu Jednání s provozovateli LDS Miroslav Řehoř.
Registrovaný oprávněný zákazník nutné úvahy pro přestup do vyšší kategorie důvody proč a proti Ing. Jaroslav Kučera, vedoucí odboru energetiky Dopravní.
Smluvní vztahy a registrace u Operátora trhu s elektřinou, a. s
NABÍDKA PROJEKTU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 1. Projekty energetických úspor – metoda Energy Performance Contracting (dále EPC) EPC – „energetické služby se zárukou,“
Pravidla trhu s elektřinou – novela vyhlášky
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
První zkušenosti s aplikací novely energetických zákonů a vyhlášek Role ERÚ v novelizované energetické legislativě seminář AEM , Brno Josef.
Hromadná kampaň (např.DUHA, aukce) Kontinuální obchodování
Zákon o podpoře výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů Ing. František Plecháč Státní energetická inspekce.
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Otevírání trhu s elektřinou základní pravidla a informace
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Využití Smart Meteringu při řízení spotřeby energie
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Liberalizace energetiky a její vliv na PRE
Špička v každém směru IT 3 Podpora obchodování s elektrickou energií SOAP komunikace Seminář AEM 30. května 2006.
AEM 20. Listopadu 2003 Operátor trhu s elektřinou - činnosti, přeshraniční přenosy, burza.
1 Zabezpečení dlouhodobé spolehlivosti přenosu v podmínkách mezinárodního trhu s energií Poděbrady 18. a 19. března 2003.
Lokální distribuční soustavy – nejdůležitější zásady
Stav otevření trhu a energetické legislativy v ČR z pohledu spotřebitelů a nezávislých výrobců Ing. Bohuslav Bernátek - ENERGETIKA TŘINEC, a. s. Ostrava.
Asociace energetických manažerů a Sdružení velkých spotřebitelů Ing. Aleš Valla Obchodní ředitel MORAVIA ENERGO, a.s. Nová pravidla vyhodnocování odchylek,
Obchodování s elektřinou v ČR a vývoj po vstupu do EU Miroslav Marvan Konference AEM Česká energetika po vstupu do EU 8. září 2004.
SUBJEKT ZÚČTOVÁNÍ A OBCHODNÍK
Praktické poznatky ze spolupráce mezi SEI a ETT. Smlouva o připojení DOTAZ: Je nutno uzavřít novou smlouvu o připojení po změně odběratele na OM? ODPOVĚĎ:
10.listopadu 2003ČEA, Ing.Josef Bubeník Zákon o podpoře výroby elektřiny a tepelné energie z obnovitelných zdrojů energie.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
1 Cenová úroveň roku 2003, vývoj cen pro OZ 1. a 2. etapy otevírání trhu, problematika LDS – stručné shrnutí a úvod dalšího bloku Asociace Energetických.
Řešení dodavatelských vztahů při dodávkách zemního plynu Jaroslav Horych 1.vicepresident; národní prodej VEMEX s.r.o. AEM,
Novela energetického zákona z pohledu ERÚ Ing. Blahoslav Němeček místopředseda a ředitel sekce regulace.
Lokální distribuční soustavy – nejdůležitější zásady
Lokální distribuční soustavy – nejdůležitější zásady z pohledu roku 2005 Martin Kašák Energetický regulační úřad 7. října 2004.
Asociace energetických manažerů Brno, 20. září 2004 Energetický zákon ELEKTROENERGETIKA A TEPLÁRENSTVÍ Ladislav Havel © 2004 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Smluvní vztahy a registrace- držitelé licence na distribuci Jaroslav Žákovčík Praha
Legislativa a cenová rozhodnutí z pohledu roku 2005
Pozice provozovatele LDS a obchodníka s energií při uplatnění na tuzemském a na evropském trhu Ing. Bohuslav Bernátek Praha
Novela Energetického zákona změny a zkušenosti v oblasti elektroenergetiky a teplárenství Brno Ing. Josef Snítilý © 2005 Ministerstvo průmyslu.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Pohled nezávislého výrobce na trh s elektřinou v ČR a EU Ing. Petr Matuszek Poděbrady
Model strategie marketingového mixu
Fungování energetických trhů v EU a ČR Dopady chystaných změn energetických koncepcí na energetiku a její zákazníky 1. listopadu 2012 Ing. Jiří Bis.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Ochrana práv spotřebitelů v energetických odvětvích JUDr. Petr Scholz, Ph.D. ředitel sekce legislativně správní Praha, květen 2013.
LOGO KVALITY CTI září 2015 Jiří Tesák Známka – (KGC)
Pražská energetika, a. s. Fungování energetických trhů Ohrožení a příležitosti z pohledu PRE Žofín
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
DOMOVNÍ ROZVODY * přípojky nn *
Marketingový plán podniku
Webové portály LDS/MDS
Výrobny a mikrozdroje Ing. Martin Kříž
Kontroly a revize elektrických zařízení v DS a PS elektroenergetiky
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Finanční podpora pro provozovatele LDS v rámci V. Výzvy Smart grids
Transkript prezentace:

HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií jak v komunální tak i podnikové sféře. Společnost má holdingovou strukturu a všechny aktivity jsou podnikány v našich dceřiných společnostech. CÍL Naším cílem je v první řadě spokojený zákazník, a proto klademe velký důraz na efektivitu, spolehlivost a profesionalitu v oblasti péče o zákazníky. Díky zkušenému týmu našich pracovníků jsme schopni zákazníkům poskytnout zajímavé produkty, kvalitní služby a odbornou péči na vysoké úrovni. CENTROPOL HOLDING, a.s. CENTROPOL CZ, a.s CENTROPOL ENERGY, a.s. VIZE Naší vizí je stát se stabilním dodavatelem elektrické energie podnikatelům i velkoodběratelům a zařadit se mezi významné hráče na trhu s elektřinou v České republice. PROFIL SPOLEČNOSTI

ZÁKLADNÍ INFORMACE O PRODEJI ELEKTŘINY ČEZ Distribuce, a.s. PREdistribuce, a.s. E.ON Distribuce, a.s. PROVOZOVATELÉ DISTRIBUČNÍCH SOUSTAV Dále jen distributor je ze zákona povinen zajišťovat dodávky elektřiny. Je vlastníkem rozvodných sítí a veškerého technického vybavení až po připojovací bod u zákazníka a tím je elektroměr u zákazníků na nízkém napětí a trafostanice u zákazníků na vysokém napětí. Ve vztahu k koncovému zákazníkovi je smluvně vázán Smlouvou o připojení. DODAVATELÉ ELEKTŘINY Dále jen dodavatel je subjekt jež je držitelem licence na obchod s elektřinou a ze zákona má právo uzavírat se zákazníkem smlouvu o dodávkách elektřiny a zajišťovat tak dodávky elektřiny každému zákazníkovi. Dodavatele je možné rozdělit na dominantní jež působí na území shodně jako distributoři ČEZ prodej s.r.o., E.ON Energie, a.s., Pražská energetika, a.s. a alternativní mezi které patří i naše společnost. Alternativní dodavatele je možné rozdělit v závislosti na cílení prodejních aktivit do určité skupiny zákazníků a místa působení. dodavatelKategorie zákazníkaTypické pokrytí Lumen Energy a.s.velkoodběrateléJižní Čechy Bicorn s.r.o.podnikatelé /domácnostiMorava Bohemia Energy s.r.o.Domácnosti/podnikateléČR Centropol energy, a.s.podnikateléČR

č. 458/2000 Sb., energetický zákon č. 540/2005 Sb., vyhláška o kvalitě dodávek elektřiny ENERGETICKÝ REGULAČNÍ ÚŘAD OPERÁTOR TRHU S ELEKTŘINOU

ODBORNOST a OSOBNÍ PŘÍSTUP Každý zákazník má možnost mít vlastního obchodního zástupce. Je to komfort, který mu stávající dodavatel nemůže nabídnout. Osobní přístup a profesionální vystupování je zárukou dobrého obchodu. SNÍŽENÍ NÁKLADŮ optimalizací distribuční sazby Pří výpočtu úspory se zároveň provádí kontrola správného nastavení distribuční sazby. Tato kontrola se následně provádí vždy při ročním vyúčtování. Tímto opatřením jsme schopni v mnoha případech zákazníkovi snížit jeho náklady až o desítky procent a následně zajistit vždy optimální distribuční sazbu. SNÍŽENÍ NÁKLADŮ za dodávku elektřiny Zákazníkovi nabízíme garanci nejnižší ceny, která je definována v obchodních podmínkách smlouvy. Podstatou této garance je jistota pro zákazníka, že budeme po dobu trvání smlouvy zajišťovat vždy nižší cenu, než kterou by mu nabídnul dominantní poskytovat. Cena elektřiny se každý rok mění. Náš zákazník však bude platit vždy méně. VÝHODY PŘIDANÝCH SLUŽEB Možnost zvolit způsob vyúčtování / měsíční, kvartální, kalendářní rok. Upravit zálohové platby, dle potřeby zákazníka. Sloučit více odběrných míst do jedné faktury. BEZPROBLÉMOVÝ PŘECHOD Veškeré potřebné kroky za zákazníka vyřídíme. Od zákazníka potřebujeme pouze podpis na smlouvě.

CENTROPOL ENERGY, a.s. Vaníčkova 1594/1, Ústí nad Labem KONTATNÍ ÚDAJE Kontakt Sales manager : Karel Suchomel