Třída: prima 1.A 30 žáků (16 chlapců a 14 dívek)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Advertisements

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
AUTOEVALUACE neboli VLASTNÍ HODNOCENÍ MŠ Martina Kupcová.
Nová podoba maturitní zkoušky Obchodní akademie, Vyšší odborná škola cestovního ruchu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, s. r. o. Dr. Eva.
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY z pohledu ČŠI "Cesta ke kvalitě"
setkání s rodiči 21.června 2006 audiovizuální učebna
Informační SCHŮZKA
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
Třídní schůzky 1.C a 1. D Třídní učitel:
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
Třída: prima A 33 žáků (15 chlapců a 18 dívek)
vlastní hodnocení školy
Maturita 2010 Společná část –2 zkoušky Profilová část –3 zkoušky.
Střední škola umělecká a řemeslná PROJEKT EVA. 10 oblastí hodnocení: 1.Cíle a jejich dosahování, ŠVP, základní dokumenty 2.Vnitřní pravidla života ve.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
NOVÁ MATURITA Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
Maturanti  Představení  Informace, formuláře, smlouvy  Stmelovací pobyt  1.9. – co nás čeká a nemine….  Harmonogram školního roku  Výuka jazyků.
NOVÁ MATURITA 2011 Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
PLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Maturita 2011 Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Financování regionálního školství
Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Schůzka prvních ročníků
Úvodní informace Třídní učitelka: Mgr. Jiří Krejčí, PhD. (1.A)
První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)
Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 EU - OP VK VY_12_INOVACE_INF34
Novelizace školského zákona Lucie Macků, Praha,
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
Třídní schůzka Třídy IX.B 2016/2017. Třídní učitelka: Mgr. Silvie Szymurdová mobil: Zastupující třídní.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Rámcová kritéria 1. kola Mgr. Jiří Fresser - zástupce ředitele Mgr. Ivan Váňa - výchovný poradce.
MATURITA 2010 změna modelu a novelizace zákona základní model nové maturity skladba zkoušek nové maturity maturita bez hendikepů průběh maturity organizace.
Zákon č. 561/2004 Sb. (školský zákon) vyjmenovává pravomoci zřizovatele, ředitele a školské rady Zřizovatel vydává zřizovací listinu školy; rozhoduje o.
Školský zákon ve vztahu k zákonným zástupcům (pro ředitele málotřídní školy) Zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném.
ZÁŠKOLÁCTVÍ.  Záškoláctví je jedním ze závažných problémů, které musí školství řešit.
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky 2012 Ing. Dana Štěpánová odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
Dokumentace školy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 12. prosince 2013 Mgr. Karel Bárta.
Školní řád 2016 – 2017 stručný výpisek. Povinnosti žáků bod 2 řádně docházet do školy a řádně se vzdělávat plnit pokyny pedagogických pracovníků nosit.
Přijímací řízení
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Průběh ZV RVP ZV.
Centrum odborné přípravy Sezimovo Ústí
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
Třídní schůzka 3.A
Liberecký inspektorát ČŠI
PHmax ve středním vzdělávání
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
Setkání kariérových poradců
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Školní vzdělávací program
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Třída: prima 1.A 30 žáků (16 chlapců a 14 dívek) První třídní schůzka Třída: prima 1.A 30 žáků (16 chlapců a 14 dívek)

Internetová stránka O škole www.gymrumburk.cz - údaje o historii, ŠVP „Na cestě“, klasifikace, změny rozvrhu, kontakty, časový plán školního roku, informace z akcí ……. Internetová stránka

Vedení školy Ředitelka školy Mgr. Lenka Laubrová tel: 412 332 491 Laubrova(zavináč)gymrumburk.cz tel: 412 332 491 Vedení školy

Vedení školy Zástupkyně ředitelky PaedDr. Jiřina Mahnelová mahnelova(zavináč)gymrumburk.cz tel: 412 332 491 Vedení školy

Vedení školy Výchovný poradce Mgr. Kamila Veselá vesela(zavináč)gymrumburk.cz RNDr. Libor Holubář holubar(zavináč)gymrumburk.cz Vedení školy

Metodik primární prevence Mgr. Lukáš Melichar melichar(zavináč)gymrumburk.cz Vedení školy

Vyučující Třídní učitelka Mgr. Jana Pokorná pokorna(zavináč)gymrumburk.cz pokoja(zavináč)gymrumburk.cz www.janapokorna.webnode.cz Mgr. Dita Hlaváčová zastupující třídní učitelka Vyučující

Školní akce Začátek školního roku 2. září 9:00 – slavnostní zahájení školního roku v aule školy (2. patro) 3. - 4. září – třídnické hodiny 5. září – začíná normální výuka podle rozvrhu 9. - 11. září – seznamovací pobyt v Doubici u Krásné Lípy Školní akce

Školní akce Seznamovací pobyt Místo: penzión Hubertus - Doubice Program: seznamovací hry, pěší turistika Sraz: 8:00 (9. 9. 2013) na nádraží v Rumburku Návrat: 10:43 (11. 9. 2013) příjezd na nádraží v Rumburku Nezapomenout: kartičku pojištěnce, menší kapesné, plastovou láhev na pití, vhodné oblečení a obutí na pěší turistiku, pláštěnku, hudební nástroj a dobrou náladu Záloha: do 30.8. 2013 poslat 900 Kč na účet školy 3994000237/0100, variabilním symbolem je rodné číslo žáka, do zprávy pro příjemce „seznamovací kurz“ Školní akce

Školní vzdělávací program název předmětu prima sekunda tercie Kvar ta celkem děleno Český jazyk a literatura 5 4 17 - Cizí jazyk 3 14 Další cizí jazyk 2 7 Občanská výchova 1 Poznáváme svět a naši republiku Matematika 18 Fyzika 8 Chemie 6 Přírodopis Informatika a výpočetní technika Hudební výchova Výtvarná výchova Tělesná výchova Technika administrativy Celkem hodin 29 31 122 44 Výuka

Výuka Učebnice a pomůcky Učebnice: zajišťuje škola – zápůjčením Výjimka: jazykové učebnice, pracovní sešity a listy (cca 500 Kč) Paušál na Vv (cca 100 Kč) Požadavky na sešity: budou upřesněny v červnu a září. Požadavky na Tv: nepořizujte cvičky, ale tenisky Výuka

Mimoškolní činnost a nepovinné předměty Dle poptávky žáků a rodičů Deutsches Sprachdiplom –DSD Školní pěvecký sbor N.T.C. Sportovní kroužky Výuka

Deutsches Sprachdiplom úroveň C1 - B2 Evropského referenčního rámce pro jazyky (B2 = úroveň společné MZ) dílčí části: poslech, čtení, psaní, rozhovor příprava v rozsahu 1200 hodin (i volitelný předmět) skládá se ve 4.ročníku (oktáva) a je zdarma garantem je rodilý mluvčí Po úspěšném složení zkoušky obdrží studenti certifikát a na vysvědčení doložku o zvláštním způsobu složení zkoušky z cizího jazyka ve společné (státní) části MZ. Jazyková výuka

Školská rada § 168 členové a kontakty na webu školy (1) Školská rada a) vyjadřuje se k návrhům školních vzdělávacích programů a k jejich následnému uskutečňování, b) schvaluje výroční zprávu o činnosti školy, c) schvaluje školní řád, ve středních a vyšších odborných školách stipendijní řád, a navrhuje jejich změny, d) schvaluje pravidla pro hodnocení výsledků vzdělávání žáků v základních a středních školách, e) podílí se na zpracování koncepčních záměrů rozvoje školy, f) projednává návrh rozpočtu právnické osoby na další rok, vyjadřuje se k rozboru hospodaření a navrhuje opatření ke zlepšení hospodaření, g) projednává inspekční zprávy České školní inspekce, h) podává podněty a oznámení řediteli školy, zřizovateli, orgánům vykonávajícím státní správu ve školství a dalším orgánům státní správy.

SRPŠ Volba zástupce třídy do širšího patnáctičlenného výboru Členský příspěvek: 350 Kč (v případě sourozenců platba pouze jednou) Roční rozpočet: 250 000 Kč - financování žákovských aktivit (exkurze, projekty, ….) Kontakty na webu školy

Co ještě nabízíme? Školní poradna: Mgr. Jiří Vít Školní výdejna: v provozu od 2. 9. (resp. 4.9.) Spolupráce se zahraničními školami (projekty, výměny) Soutěže a olympiády

Školní výdejna obědů čipový systém (záloha 120,- Kč za čip) objednávka stravy: www.strava.cz (kód zařízení 2196) terminál v jídelně přihláška – na webu školy výběr ze dvou jídel bezlepková dieta cena oběda 25 Kč možnost kontroly odebraných obědů na webu nápojové automaty v suterénu

Omlouvání absence Omlouvání absence Nepřítomnost omlouvá zákonný zástupce do omluvného listu Nepředvídatelnou absenci je nutné omluvit nejpozději do tří dnů Předčasné opuštění vyučování (např. odchod k lékaři) je žák povinen oznámit třídní učitelce a doložit žádostí o uvolnění V případě nevolnosti žáka v průběhu vyučování bude zákonný zástupce informován telefonicky Žák může být uvolněn z vyučování z jiných než zdravotních důvodů jen na základě písemné žádosti adresované třídní učitelce (do dvou dnů), na tři a více dnů ředitelce školy Omlouvání absence

Šatny dvojice žáků na jednu skříňku záloha 70 Kč na zámek (3 klíče) v prostoru šaten je nainstalován kamerový systém

a přejeme hezký zbytek dne. Děkujeme za pozornost a přejeme hezký zbytek dne.