SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci… SrnaNEWS Upoutávka na třetí číslo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kroužek informatiky.
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
NIH-live Přehlednost Dostupnost v elektronické podobě Bez vulgárních slov Možnost publikování vašich příspěvků Příjemný design novin Zákaz kopírování článků.
Web of Science – Journal Citation Reports Mgr. Libuše Simandlová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu.
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
Úvod Naše stránky jsou zaměřeny na alternativní medicínu Naleznete zde základní informace o tomto tématu, různé její metody Množství článků, obrázky,
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
Tvorba www stránek ODKAZY ICT 4.ročník. Vložení odkazu ODKAZY K propojení jednotlivých souborů K propojení jednotlivých souborů K přechodu na jiný web.
J a v a Začínáme programovat Lucie Žoltá Mat.metody příklady.
Tomáš Doseděl, Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Sdružení Klfree.net1 INFORMAČNÍ SCHŮZKA. Sdružení Klfree.net2 Co je sdružení KLFREE.NET Jsme neziskové zájmové sdružení. Naším zájmem je umožnit členům.
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ ANEŽČINY NAUČNÉ EKOSTEZKY PROJEKT REGION spolufinancovaný evropským sociálním fondem a rozpočtem ČR.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ. Internetové zpravodajství – např Úkol : prohlédněte.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
 Plánování  Rozpočet  Představení (video)  Hlasování  Propagace  Oslovení DreamTeamu  Odpracování  Rozdělení počtu hodin  Tabulka prací  Dokumentace.
Jak propagovat web? Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Houby Stránky pro houbaře. Proč hledat houby na netu aneb o čem to bude jsem houbař – amatér, rady hledám hlavně v oblasti určování nálezů a tipech –
WORshop 2008 Týdenní seminář Klára Otavová. Cíle projektu: Chcete, aby se vaše děti bavily? Chcete aby měly cíle? Chcete, aby se zapojily?
Podpora kvality farmářských trhů a potravin z pohledu médií Lenka Krbcová.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Sf.zcu.cz Fakulta pedagogická, Západočeská univerzita v Plzni.
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
Co je MS TechNet? TechNet Flash zpravodaj TechNet Blog TechNet Web TechNet Webcasty – MSTV.cz TechNet Zkušební centrum TechNet Subscription TechNet Konference.
Foto: El Calafate, Argentina Automatická zvuková Slide Show.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Židovské Velikonoce neboli Pesach
Anotace: Popisují kamaráda podle zadaných bodů.
©Fanservis Brno 2009 TABLO 1 …těžké bylo poznat kdo je kdo …některé jsme museli oželet již navždy.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Ivana Boudová. Člověk v tísni vznikl v roce 1992 Humanitární pomoc v krizových oblastech a podpora dodržování práv ve světě „Postavme školu v Africe trvá.
LUKÁŠ KRINCVAJ Prezentace a popularizace našich výsledků na webové stránce Lukáš Krincvaj13.6.ATLAS seminář.
SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…. SrnaNEWS Co a o.
Webové stránky AVL Webové stránky AVL www. avlcr.ic.cz www. avlcr.ic.cz.
Školní časopis ZŠ a MŠ Kpt. O. Jaroše Louny. Měli jsme na čem stavět Do roku 2011 pár článků na internetu - název 2012/13 papírová podoba v režii školy.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
FunWorld Váš svět zábavy. Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Vítejte na dnešní přednášce.
Č ESKÁ SOCIOLOGIE Mgr. Vladimír Velešík. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy ANOTACE 1.Kód DUMu: VY_32_INOVACE_6.SV.02.
Radioaktivní záření, jeho druhy, detekce a základní vlastnosti Týden vědy na FJFI 2016 Matyáš Vohralík (Gymnázium Dr. Emila Holuba, Holice) Dominik Horák.
[ 1 ] MUDr. Tomáš Boráň Seminář oddělení klinického hodnocení, SÚKL, a © 2011 Státní ústav kontrolu léčiv Webové stránky SÚKL pro potřeby.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Jak se přihlásit do…. Nejprve Vám přijde odkaz na webové stránky.
František Kroutil, starosta obce Telnice porotce – kategorie Dění v obci, komunikace Kategorie „obce“ …při hodnocení… …je třeba rozlišovat… …velikost.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
MAPY VY_32_INOVACE_20 Sada 6 ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ INFORMACÍ
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI ČASOPISY
INFORMATIKA 9. ročník.
VY_32_INOVACE_pszczolka_ Registry – paralelní, sériový
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Přehled o esperantu v českých médiích
Rozložení nadpisu podnadpis.
Ringoturnaj 2019.
world of graffity and hip hop
Transkript prezentace:

SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci…

SrnaNEWS Upoutávka na třetí číslo

Seznam sekcí Úvod Hot on Spot Organizace Web a komunita Závěr

1.1 - Úvod Vítejte v sériově druhé prezentaci SrnaPRESENTER(u)! Tentokrát vám nabídneme kompletní popis třetího řísla časopisu SrnaNEWS Tato prezentace je výhradně pro web srnanews.webnode.cz!

2.1 – Hot on Spot Číslo SN3 má název ROZhejbej se alias hudební číslo! Věnuje se především hudbě,ale také televizi Zde se dozvíte hlavní a jiné zajímavé články z tohoto čísla

2.2 – Hot on Spot – Hl.č. Hlavní článek… Autor : Sára Michalcová Název : Ze světa hudby Popis : Hlavní článek ze světa hudby je o všem,co se zrovna teď děje v této branži navíc od naší nové redaktorky!

2.3 – Hot on Spot - Ostatní Ostatní zajímavé články SN3 : Interwiev s Tomášem Kaplanem a Adamem Brandou! Žlutá mořská houba – Spungebob Drby o Daividu Guettovi Papa a hudba?

3.1 – Organizace Číslo SN3 vychází v osm hodin ve třídě 2.C na gymnáziu dr. Emila Holuba v Holicích Bude opět stát 2Kč POZOR! K číslu také vyjde dodatek časopisu S-style!ZDARMA!

4.1 – Web a komunita Na webu najdete Plán do budoucna,Souhrn před vydáním a také později Recenzi tohoto čísla a to v sekci Archiv a Recenze Odkaz na stránky : Odkaz na archiv : http//srnanews.webnode.cz/archiv-a-recenze/

4.2 – Komunita na FCB Zde najdete : Diskuze Novinky Profily členů Odkazy Videoupoutávky Odkaz na komunitu : om/group.php?gid= om/group.php?gid= Potřebujete být přijmuti do skupiny!

5.1 - Závěr Děkujeme za sledování naší videoprezentace! Více informací v Komunitě,nebo na Webu

SrnaPRESENTER Uvedl prezentaci SN3…