Www.uptoyou.cz CTY CE – Centrum pro talentované děti a mládež Jeanne Bočková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Advertisements

Podpora nadaných žáků - CTYOnline AŘG Staré Splavy
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
MEZINÁRODNÍ OBCHOD Žádná země nevyrábí vše, zboží si země mezi sebou směňují, vzniká zahraniční (mezinárodní) obchod.
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
GFPS-CZ Stipendiaten WS 2009/10 Paulina Bocheńska Zuzana Koutná Tim Zosel Organizace pro studentskou a kulturní vým ě nu ve st ř ední a východní Evrop.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
E-learning na vysokých školách ? Jaroslava Mikulecká Petra Poulová Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
Montérský dorost XI. Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Vyškov, Gabriela Vostřelová E.ON Česká republika, s.r.o.
Program celoživotního učení Ústí nad Labem
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Stupeň rozvoje států světa
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Filozofické fakulty a příprava budoucích učitelů Filozofická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci Jiří Lach – děkan.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Operační program Podnikání a inovace  USA: Silicon Valley Pilotní projekt 2010: Kde je CzechAccelerator?  USA: Silicon Valley  USA: Východní pobřeží.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Najdi na slepé mapě Asie státy podle zadání
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Dům zahraničních služeb. Dům zahraničních služeb (DZS)  Příspěvková organizace zřízená Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy České republiky.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
Central European Exchange Programme for University Studies
E-learningové aktivity na MU Luděk Matyska
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Doktorské studium na AF
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
1© Rödl & Partner Úspěch nezná hranic! Provázíme Vás po celém světě. Prezentace společnosti Rödl & Partner Zahájení semestru TopSeC Ekonomicko-správní.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Stáže a stipendia - další programy a možnosti I DZS – Dům zahraniční spolupráce (programy pro mobilitu jednotlivců: CEEPUS, AKTION, Norské fondy a fondy.
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Silvie Doubravská AIA AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA.
Projekt Tvůrčí psaní ve výuce humanitních předmětů reg. č. CZ.1.07/1.3.48/ Centrum pro kulturní a sociální studie, spolek.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
„Novinky CzechTrade pro exportéry“ Zuzana Synková ředitelka Odboru exportních služeb Zahraniční kanceláře CzechTrade.
MOŽNOSTI STUDIA V ČÍNĚ. Ing. Dana Brázdová Ing. Eva Zamrzlová Ing. Radka Vaváková ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ VŠE.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
BIBS - vysoká škola Název programu MBA Senior Executive Délka studia
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
The stem engagement europe project
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Veronika Poláčková Název materiálu:
E-learningový kurz e-learningu
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
václav havlíček uchazeč o volbu kandidáta na rektora čvut v praze
Technicky zaměřené aktivity na ZŠ Doctrina
Organizace OSN pro výchovu, vědu a kulturu (anglicky United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization, UNESCO) je jedna ze 14 mezistátních.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Statutární město Ostrava
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Univerzita Jana Amose Komenského Praha
MEZINÁRODNÍ OBCHOD Žádná země nevyrábí vše, zboží si země mezi sebou směňují, vzniká zahraniční (mezinárodní) obchod.
Anglické programy na LF UP
Transkript prezentace:

CTY CE – Centrum pro talentované děti a mládež Jeanne Bočková

Cíl projektu q Podporovat nadané děti a studenty q Připravit je ke studiu na špičkových světových univerzitách q Připravit je k samostatnému studiu zvolených oborů – efektivní individuální studium s využitím moderních technologií a vzdálených přístupů q Založit v České republice CTY Central Europe jako člena mezinárodní sítě CTY Johns Hopkins

Pilotní program

CTY Johns Hopkins, 1979, Baltimore, USA Johns Hopkins University, Mezinárodní síť CTY Center: USA, Irsko, Malajsie, Egypt, Kuvajt, Thajsko, Bermudy, Hong Kong, Řecko, Kazachstán, Saúdská Arábie Poradce ve Velké Británii, Německu, Číně, Jižní Koreji, Indii V přípravě: Brazílie, Makedonie, Singapur, Česká republika

AFCSLS – propagátor a sponzor pilotní fáze q 1948 – vznik AFCSLS Mise AFCLS: vytvářet příležitosti pro vzdělávání a profesionální rozvoj mladých, talentovaných a motivovaných Čechů a Slováků. Chceme, aby jejich talent vzkvétal a tím také postavení České republiky a Slovenska. q 2008 – Young Leaders q 2010 – Young Talents q 2010 – 2014 – spolupráci se CTY JH, zahájení programu CTY CE

Začali jsme pozvolna, ale s velkými ambicemi 2010: 6 gymnázií 60 studentů v CTYOnline 10 studentů v CTY Summer Kurzovné hrazené stipendii

2014: q Program: CTYOnline, CTY Summer, Objevitelské soboty q CTYOnline: 600 studentů q 30středních škol q Tým 30 instruktorů q Výběrové řízení na CTY Summer, 40 studentů, stipendia q Mezinárodní AP testy a školy v systému College Board q Síť partnerů q Nabídky ze zahraničních univerzit

Mojmír Stehlík - Yale Andrzej Novak, Johns Hopkins University Kristina Uličná, King’s College London

CTYOnline – komplexní středoškolské odborné učivo, on-line výuka v angličtině q Akreditovaný systém kurzů pro středoškoláky q Obsah na úrovni vstupních kurzů na US VŠ q Studium v angličtině q Vše v souvislostech, od konkrétního k obecnému q One – to- one mentoring q Příprava na AP test q Příprava na způsob výuky a studia na vysoké škole q Výhoda při podávání přihlášky na univerzitu q

2013 – 2015 : CTYOnline na 65 školách

Aktuálně CTYOnline q Registrace: – na s doporučením školy q Studenti hradí 20% plného kurzovného CTY Johns Hopkins q Studentské ceny – Kč dle kurzu q Zahájení studia:leden / únor 2015

CTYOnline

CTY Summer Competition

Objevitelské soboty

Spolupracujeme

Kontakty a registrace CTYOnline Jeanne Bočková, tel