Polsko 9.-13.3.2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Advertisements

Londýn.
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Vánoční zvyky u nás a ve světě
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_160_Slovní úlohy v oboru do 1000 AUTOR: Jana Dzubáková ROČNÍK,
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
M O D L I T B A M U Ž E PANE BOŽE. Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatím, co má žena si pěkně sedí doma. Chci, aby věděla, co musím vydržet.
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
V pondělí v 1hodinu mám kroužek s p.uč. Najmanovou a pak mám dramaták s paní učitelkou Machalovou. Pak j du ven bobovat.
Návštěva studentů z německého města Hermeskeil Úterý – neděle
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Plán klienta Pavel. Kuchařka Prohlídka kuchařek a časopisů inspirovala Pavla, aby si vytvořil svou kuchařku Albertku. Pavel sbírá časopisy o jídle, při.
Školní výlet – Praha 2013/14.
Lukáš Mičan Gymnázium Česká a Olympijských nadějí kategorie A
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
13. dubna 2013 KČT Nepomuk zajistil autobusový zájezd na toto setkání.
Adaptační kurz
Estonsko Účastníci: Angelika Spilko Kateřina Hemková Tereza Vaňhová
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
Jak to zapsaly Eva Valvodová a Jiřina Palečková, 7. B
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
 Dne se uskutečnil výlet třídy 6.A. Jeli jsme do botanické zahrady a do IQ parku v Liberci.
Školení Špindlerův Mlýn – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
Grand restaurant pana Septima
Polsko Června 2009 Výměnný pobyt Kralupy nad Vltavou- Gorlice.
Ráno, celý den Ref: Ráno, celý den, andělé nade mnou bdí, můj Pane, ráno, celý den, andělé nade mnou bdí. 1. Když probouzím se v nový den, andělé nade.
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
HRADEC KRÁLOVÉ → PARDUBICE → LÁZNĚ BOHDANEČ → KUTNÁ HORA
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Mariánská u Jáchymova 13. – 20. ledna Sobota 13.1 Sobota :00 odjezd od školy 13:30 dorazili jsme do Mariánské – bohužel po sněhu ani památky.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
RODINNÁ DOVOLENÁ- LIPNO ZPRACOVALI :PAVLA LEITGEBOVÁ, LÁĎA MACHÁČ, KUBA POSPÍŠIL.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
Francie. Francouské jídla Večeře a obědy Deserty.
13. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Valná hromada ČAT Litoměřice 13. –
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Chemnitz 2008 HŠ2.A HŠ2.B HŠ2.C.
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
26. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
U Císařské cesty Menu: Minipivovar a restaurace ,, U Císařské cesty‘‘
Pardubický kraj Petra Alexandra Bergerová. Petra Nguyenová.
Kuřecí vývar s mušličkami
Název projektu: Moderní škola Číslo klíčové aktivity: III/2 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Vráž, okres Beroun Autor: Zuzana Měchurová Název.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Školní výlet Michaela Roušová 4.A.
Poznávací zájezd do Říma
Transkript prezentace:

Polsko 9.-13.3.2015

Učastníci Julie Jirgesová Barbora Boháčová Štěpán Maškarinec A Mgr. Jana Volejníková Mgr. Zuzana Jedličková

9.3. První den jsme jeli v 8:03 vlakem z nádraží v Liberci. Jeli jsme do Pardubic, kde jsme přestupovali na další vlak, kterým jsme jeli až do Polska. Když jsme přijeli vyzvedli nás. Odvezli nás na internát a paní učitelky do hotelu.

10.3. Ráno bylo uvítaní na radnici. Uvítaní ve škole. Prohlídka školy. Oběd(řízek s bramborovou kaší). Lepení kalendáře. Večeře ochutnání jídel z jiných zemí. Smažení bramboráků.

11.3. Ráno jsme vyrazili do solného dolu Wielicka. Oběd v restauraci (řízek s bramborovou kaší a salát) Prohlídka Krakowa-nakupování. Večeře v restauraci.

12.3. Ráno jsme jeli do Katovic do nákupního centra, kde jsme si dali oběd. Nákupy. Jeli jsme na internát a začali balit Jeli jsme do restaurace, kde jsme měli párty a večeři do 24:00.

13.3. Ráno jsme se rozloučili. Jeli jsme autobusem na nádraží. Jeli jsme vlakem do Pardubic, kde jsme přestupovali. V Liberci jsme byli v 20:15.