Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NEMOCNICE WESTFRIESTGASTHUIS CHIRURGICKÉ ODDĚLENÍ
Advertisements

Náš domov. Pojďte s námi na prohlídku Bezbariérový vstupVede k hlavnímu vchodu.
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Hotel Garni - Současná finanční situace v hotelnictví očima managementu“
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Hotel a vinařství Galant. Hotel Galant - Mikulov.
Výjezdní zasedání prezidia, předsedkyň a předsedů sekcí a regionů ČAS Luhačovice – Hotel Fontána II – kongresový sál Luhačovice.
stravovacích zařízení
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
CATERING.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.17 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
 Jsme RK, která se specializuje na poptávky klientů  V případě prodeje investiční nemovitosti máme databázi 850 nejbohatších investorů do nemovitostí.
C V I K O V DĚTSKÁ LÉČEBNA – :46 10/04/2017
Z technické praxe budoucím tlumočníkům Michael Scholze David Lazák
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Materiálně technické předpoklady
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Umísťování investic a podnikatelských záměrů URBIS INVEST 25. dubna 2012 Ing. Martin Kešner vedoucí Oddělení umístění projektů CzechInvest.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
KONFERENČNÍ A SPOLEČENSKÉ PROSTORY AUTOKLUBU ČESKÉ REPUBLIKY Zajišťuje a pronajímá společnost GANIMED spol. s r.o.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Síť podniků stravovacích zařízení. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Prostory zámku Litomyšl pro Vaše akce. 1.Kongresové centrum 2.Svatební prostory 3.Zámecké divadlo 4.Exteriéry a zahrada.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
OSTROVY ORSOS Nápady a možnosti pro rozvoj a využívání hotelových a rezidenčních parků jsou rozmanité a zajímavé…
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce.
Státní zámek Sychrov. Nabízíme:  prostory pro svatby  prostory pro koncerty, módní přehlídky  prostory pro jednání, konference a přednášky  prostory.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí zasedací místnosti 440 možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a.
LP catering & events s.r.o.
Domov pro osoby se zdravotním postižením ZBOROVICE
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_09_PRVOUKA
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Vitajte v Hoteli Turiec
Ateliérová tvorba I VB301 Petr MACURA.
Horácká galerie Nové Město na Moravě
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ A MEZIGENERAČNÍ SPOLUPRÁCI
Náš domov.
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
Belojarský.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering

Možnosti uspořádání stolů dle požadavků klienta. Základní audiovizuální technika

Salonek se nachází naproti restaurace, možnost společného stolu nebo oddělených stolků. Lze využít na firemní jednání i soukromé oslavy. Nabídka základní audiovizuální techniky nebo květinové výzdoby. Před salonkem je prostor s posezením.

V suterénu hotelu se nachází vinárna se dvěma prostory – sálem a tanečním parketem u baru, samostatné toalety a šatna. Individuálně ovládaná klimatizace. Další fota v naší galerii na