Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP 14.12.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Monitor Projekt Gymnázia Nymburk podpořený z prostředků ESF.
Advertisements

Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
Evaluace Rámce podpory Společenství Evaluační jednotka strukturálních fondů.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Informační schůzka ŠANCE – před - po 1. výzvě.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP 4. dubna 2013.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Projekt „AutoAdapt“ Projekt „AutoAdapt“ (stručná informace) Ing. Antonín Šípek, ředitel sekretariátu.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
Stav realizace projektu AutoAdapt RNDr. Danica Pražáková Rada ředitelů AutoSAP
Konference projektu UNIV 2 KRAJE ve Zlínském kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Rada ředitelů AutoSAP Základní informace Počet zapojených firem: 19 Počet proškolených zaměstnanců: 1418 Rozpočet: Kč z Operačního.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Stav realizace 2011 Ondřej Rut Rada ředitelů AutoSAP
Stav realizace projektu AutoAdapt RNDr. Danica Pražáková Rada ředitelů AutoSAP
Kariérní systém učitelů PhDr. Jitka Miklová, MŠMT
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Příprava žádosti a realizace projektu. Sestavení projektu Dotazník – prosinec 2015, leden 2016 Identifikace potřeb školy Vyhodnocení dotazníku a zaslání.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Klíčová aktivita 3 Profesní portfolio Ing. Aleš Jurečka Praha,
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Podpora krajského akčního plánování
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Vzdělávání členů OHK Jablonec
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Představení projektu Základní informace Cíle projektu Klíčové aktivity Realizované aktivity Připravované aktivity.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Plánování prvních kroků
Regionální akční plán Olomouckého kraje
Krajské akční plánování
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích –
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Podpora začínajících učitelů ze strany ředitele školy Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) reg. číslo projektu: CZ /0.0/0.0/17_052/
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
Podpora procesů uznávání
Pracovní setkání středních škol
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Transkript prezentace:

Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP

Základní informace Počet zapojených firem do projektu: 24 (z toho 5 zapojeno v únoru 2012) Plánovaný počet absolventů kurzů: 8364 Plánovaný počet nových/inovovaných produktů: 5 (4 metodiky personalistických nástrojů, 1 vzd. program) Rozpočet: Kč z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Doba realizace projektu: prosinec prosinec 2013

Stav plnění indikátorů projektu Počet podpořených osob Počet úsp. absolventů kurzů Pozn.: 76% míra plnění indikátoru je bez finanční sankce (dle podmínek Rozhodnutí o poskytnutí dotace) Cílový stav Stav k % plnění Cílový stav Stav k Plán do konce realizace proj. (do 10/2013) (49%) Min (76%)

Počet úsp. absolventů dle firem do

Příprava nových produktů projektu Indikátor projektu: 5 nových produktů  4 metodiky odvětvových personalistických nástrojů 1. adaptační program, 2. pravidelná setkávání zaměstnanců, 3. vzdělávací program pro zaměstnance s potenciálem, 4. motivační systém a hodnocení zaměstnanců. Metodiky jsou kompletně připraveny a k dispozici subjektům pro pilotní ověřování; metodika 4. rozpracovaná, dokončení nejpozději v lednu 2013 (hlavní část již předána k přípravě subjektu pilotního ověřování) Připomínkové řízení – realizováno a vypořádáváno v rámci pravidelných personalistických workshopů všech subjektů zapojených do projektu Subjekty, které metodiky pilotně ověřují – metodika č. a subjekt: 1: IVECO, Motor Jikov; 2: Grupo Antolin Bohemia; 3: BRANO; 4:Jihostroj  1 vzdělávací program obsahující 8 vzdělávacích oblastí pro Autoprůmysl Vzdělávací program nastaven a jeho testování a dotváření probíhá v rámci realizace kurzů v projektu

Nové aktivity na základě schválené podstatné změny projektu Změna schválena dne ; realizace od Zavádí nové aktivity projektu, které byly předem se zapojenými subjekty diskutovány navrženy jako potřebné – Možnost dalšího školení v oblasti soft skills (nový objem na rámec plánovaného v projektu) – Rozšíření personalistických workshopů (počet navýšen a zaveden nový typ pracovních setkání v subjektech pilotního ověřování metodik) – Vzdělávací program na rozvoj činností v oblasti LZ – Diagnostika profesních profilů zaměstnanců v autoprůmyslu

Informace o podstatných změnách v projektu; další postup  Personalistické workshopy (rozšíření KA 12) + 2 velké workshopy pro všechny subjekty zapojené v projektu AutoAdapt (září, listopad 2013) + 3 workshopy v každém subjektu pilotního ověřování metodik (prosinec 2012 – listopad 2013); tj. celkem 15 „malých workshopů“ Zapojené subjekty (IVECO, Motor Jikov, GAB, BRANO, Jihostroj) á 4 účastníci Zapojení členů RT (konzultant HR, metodik personalistických nástrojů) Výsledky, výstupy (dokumentace k workshopům, dokumenty aplikující metodiky v jednotlivých subjektech pilotního ověřování)

Děkuji za pozornost RNDr. Danica Pražáková