Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a. s. Průběh projektu EDUCA CZ.1.04/1.1.04/39.00136.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a. s.
Advertisements

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Plánování a řízení kariéry
Lidský faktor v dopravě!
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Projekt UNIV 3 – podpora procesů uznávání Rekvalifikační program Profesní kvalifikace:VIZÁŽISTKA ( M) Termín: – Počet účastníků.
LEDNICE 28. – 29. BŘEZEN 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V JIHOMORAVSKÉM KRAJI 9. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě Odbor efektivní veřejné správy.
Název projektu: Průvodce světem Multimédií CZ.1.07/3.2.06/ reg. č.: CZ.1.07/3.2.06/ Žadatel: Okresní hospodářská komora LounyPartner: Rozvojová.
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Trainee Program SEKUNDA 2013 / 2014 Marie Mourková, Senior HR Business Partner Březen 2013.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
1 NASKL v roce 2007 Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
Projektový záměr IPn Kariérní systém učitelů
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Implementace NSK do personální praxe Stálá konference předsedů SR, Eva Novotná Tým PR NSK 2.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a.s. Konec projektu EDUCA CZ.1.04/1.1.04/
„Umět a znát, abychom si v životě věděli rady“
Bc. Lucie Kratochvílová
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP 4. dubna 2013.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA DALOVICE PŘEDSTAVUJE NOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROJEKT V OBLASTI ROZVOJE A ÚDRŽBY ZELENĚ v KARLOVARSKÉM KRAJI TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Cíle regionální inovační strategie –Být impulsem pro rozvoj potřebných aktivit a iniciovat pilotní projekty v rámci akčního plánu –Zvýšit povědomí o důležitosti.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
KARIÉRNÍ SYSTÉM ŘEDITELŮ
Úspěšný projekt č. CZ / E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě.
RNDr. Jana Matesová Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Nelékařské zdravotnické profese v ČR. Nelékařské profese MŮJ PROFIL zahájeno studium na SZŠ, 1. vstup do nemocnice maturita, nástup na resuscitační.
Květen Historie sociálního podniku Vznik v červenci 2005 v sekci sociálně podnikatelských aktivit Ligy 16 pracovních míst pro cílové skupiny osob.
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost - EDUCA
Řízení a plánování kariéry
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
Program: Erasmus+ Klíčová akce: KA1 Název organizace: Základní škola M. Choceňského, Choceň Název projektu: Další vzdělávání učitelů cizích jazyků Číslo.
Workshop – KAP Pk Návrh Šablon pro SŠ a VOŠ Pardubice, 29. srpna 2016.
I NFORMATIVNÍ SCHŮZKA PRO ABSOLVENTY MAGISTERSKÉHO STUDIA Šafránkův pavilon
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
EU peníze školám VI. Finanční gramotnost Koordinátor: Luboš Zajíc VI/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti VI/3 Vzdělávání.
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1 Název projektu: Tvorba modulárního systému udělování zápočtů v bakalářském studiu za účelem motivace studenta formou.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
Klíčová aktivita 3 Profesní portfolio Ing. Aleš Jurečka Praha,
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Střední škola jako centrum celoživotního vzdělávání.
„Podpora činnosti základního uměleckého školství při realizaci výuky podle Rámcového vzdělávacího programu pro umělecké obory základního uměleckého vzdělávání“
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Projekt UNIV 3 – podpora procesů uznávání
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
Transition Facility 2005 Twinning Projekt CZ
A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÝ
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
KA 05 Evaluace CZ /0.0/0.0/15_001/
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Místní akční plány vzdělávání Martin Plucha, sekretariát RSK JK
Transkript prezentace:

Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a. s. Průběh projektu EDUCA CZ.1.04/1.1.04/

Průběh projektu V projektu již máme 22 účastníků. Ke dni máme 12 úspěšně vyškolených pracovníků ve všech profesích našeho projektu: 3 přadleny, 2 tkalce, 4 snovačky, 2 nopířky a 1 vyšívačku. Všichni úspěšní účastníci projektu dostali Osvědčení o absolvování školení a skvěle se zařadili do pracovního procesu Nové Mosilany. Projekt probíhá dle schváleného plánu.

Plán V současné chvíli školíme 7 účastníků na všech profesích projektu: Snovárna 2 účastníci projektu předpokládané ukončení školení – květen 2011 Tkalcovna 2 účastníci projektu předpokládané ukončení školení – květen 2011 Nopírna 1 účastník projektu předpokládané ukončení školení – duben 2011 Vyšívárna 1 účastník projektu předpokládané ukončení školení – březen 2011 Přádelna 1 účastník projektu předpokládané ukončení školení – květen 2011

Fotodokumentace průběhu školení na jednotlivých profesích

Propagační předměty projektu