... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

Moderní studijní obory SPŠ
Tvorba a realizace programu výuky moderních komunikačních technologií na SŠ informatiky a spojů Brno Projekt ESF Realizační tým: odborní učitelé SŠ informatiky.
ISC Communication Czech a.s.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Prezentace bakalářského oboru
managementu znalostí podle
Spolupráce s firmami – cesta k partnerství školy a praxe Doc. RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D.
Studijní obor Informační a automatizační technika www. fsid. cvut
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Osamocený Moodle nestačí Marek Kocan MoodleMoot.cz 2014.
Centrum informačních technologií Ostravské Univerzity 2005.
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia.
Ruber, Saitz.  Customer Relationship Management  Systémy pro řízení vztahů se zákazníky  Zjednodušeně : ◦ shromažďování ◦ zpracování ◦ využití informací.
Informační systémy podnikové systémy CRM
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno – P8
3. Životní cyklus a procesy projektu
Úspěšné strategie k integraci na volném trhu práce Wien Work Jobmanagement Wien Work Arbeitsassistenz.
Ing. Jiří Šilhán.  představuje komplex aplikačního a základního software, technických prostředků, podnikových procesů a personálních zdrojů určených.
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Optical Fibre Apparatus Kam kráčí české GEPON sítě Konference „Kam kráčí české bezdrátové sítě“ Sušice Věra Plodíková OFA s.r.o.
Dokumentace „skelnatění“ sítě
Motivační program.
NABÍDKA ÚSEKU CŽV Střední škola technická AGC a.s.
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Spolupráce střední školy se sociálními partnery Ing. Jiří DLAPAL.
Kam kráčí české bezdrátové sítě Sušice 2011 Marek Bako- vedoucí velkoobchodu Daniel Nalevajko- manažer rozvoje Jiří Vaja – vedoucí velkoobchodních služeb.
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Corpus Solutions a.s. Zkušenosti s budováním komunikační bezpečnosti Ing. Martin Pavlica.
Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 1. TÝDEN (25. – )
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Důvody vstupu na zahraniční trhy
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
KREATIVNĚ ORIENTOVANÁ PÉČE O KLÍČOVÉHO ZÁKAZNÍKA- NOVÁ FIREMNÍ STRATEGIE.
Alternativní způsob pořízení měřicích přístrojů
MÍSTO – PLACE – DISTRIBUČNÍ CESTY
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání; vysoké školy a inovace Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR INOVACE 2007 Plenární sekce 4.

Centrum informačních technologií Ostravské Univerzity v Ostravě Čestmír Kantor, říjen 2006.
Obsah Marketingový mix Marketingový mix obchodníka Nákupní marketing.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Portál jako Dynamic WorkPlace.  Cleverbee s.r.o.  společnost založena 2000  15 let zkušeností (prodej a vývoj ERP řešení)  švýcarská společnost se.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Řízená praxe Asistence oddělení vývoje , Informatické praxe 2011, Jitka Němečková.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
Stipendijní program.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
MERIIS Business Consulting
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
elektrotechnických měření
Silnoproudá elektrotechnika
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Změny na trhu práce?.
Transkript prezentace:

... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru vláknové optiky a optických komunikací. Evoluční přechod celého týmu a s tím souvisejících obchodních aktivit do nově založené společnosti na jaře 2007 představuje změnu, kterou oceňuje řada našich zákazníků a obchodních partnerů. Pro novou společnost PROFiber Networking s.r.o. je charakteristické pružné vedení projektů mladými lidmi, orientace na skutečné potřeby zákazníka a dynamická strategie rozhodování tak, jak to podmínky trhu ICT vyžadují. Co nás charakterizuje odbornost a zkušenost získaná v průběhu dvou desetiletí profesionální přístup k zákazníkům a technické podpoře jejich projektů pracovní tým doplněný mladými lidmi a novými nápady

Příležitost pro studenty Nabídka zajímavé práce při škole na částečný úvazek s možností nástupu do plného pracovního poměru po ukončení studia. Pro studenty z oborů informačních a komunikačních technologií, výpočetní techniky, elektrotechniky příležitost práce v některé z následujících oblastí měřicí technika   technická podpora prodeje měřicí techniky EXFO, softwarová podpora   technická podpora monitorovacích a dohledových systémů pro telekomunikace/datakomunikace   testování přístrojů, asistence při měření, tvorba aplikací pro zpracování měřicích protokolů   překlady návodů a technické literatury, publikační činnost optické přístupové sítě FTTx, sítě Triple Play, sítě HFC/CATV   návrh sítí FTTH/FTTB   technická podpora prodeje aktivních prvků FTTx Allied Telesis, Alloptic, atd.   technická podpora prodeje distribučních prvků sítí HFC (Hybrid Fiber-Coax) a sítí kabelové televize CATV  testy a konfigurace aktivních prvků pro IPTV,VoIP. v případě zájmu nás kontaktujte telefonicky nebo em na adrese PROFiber Networking s.r.o., Mezi Vodami 205/29, Praha 4 tel , mob

Příležitost pro studenty Nabídka zajímavé práce při škole na částečný úvazek s možností nástupu do plného pracovního poměru po ukončení studia. Pro studenty z oborů jemná mechanika a optika nabízíme následující pracovní uplatnění  servis a technická podpora optických svářeček FURUKAWA/FITEL  výroba a vývoj měřicích doplňků a příslušenství pro vláknovou optiku v případě zájmu nás kontaktujte telefonicky nebo em na adrese PROFiber Networking s.r.o., Mezi Vodami 205/29, Praha 4 tel , mob

Příležitost pro studenty Nabídka zajímavé brigády nebo práce při škole na částečný úvazek s možností nástupu do plného pracovního poměru po ukončení studia. Pro studenty škol s obchodním a ekonomickým zaměřením  zadávání dat do informačního systému CRM  kancelářské činnosti, vedení obchodní agendy, péče o zákazníky, marketing v případě zájmu nás kontaktujte telefonicky nebo em na adrese PROFiber Networking s.r.o., Mezi Vodami 205/29, Praha 4 tel , mob