Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí 15.000,- až 25.000,- Kč.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
J.O. My jsme ji zažili! Využijte nabídku taneční školy Orientální tance Jana!
Advertisements

INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Systém spolupráce pojišťoven s pojišťovacími makléři
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
specialista na firemní květinový servis
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
CK – činnosti touroperátora
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
KONTAKT BOHUMÍN – metodika komunitního centra a soc
Likvidace českého lázeňství pokračuje. Příčiny likvidace Indikační seznam Omezení opakování lázeňské péče Nástup lázeňské péče do 3 měsíců Jednotná délka.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
Scope2 INDEX 1. Internet mktng and sales 2. Marketing Strategy 3. International M. 4. Tenders and public procurement 5. Q & A E-commerce (Elektronické.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Vraťme český fotbal tam, kam patří! Radost ze hry, týmového ducha, hry fair play!
Jiří Štyrský 11.června 2009 Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Současnost a budoucnost.
Cestovní kanceláře funkce CK – 1. zkoumání spotřebitelské poptávky
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Věrnostní klub - ČEDOK.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Co vám nabízíme v oblasti partnerské spolupráce měst a obcí Praha, 19. června 2012.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Integrovaný projekt cestovního ruchu Libereckého kraje (IPCRLK) Operační program: Regionální operační program NUTS II Severovýchod Prioritní osa 3. Cestovní.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Vybrané otázky nového ZÁKONÍKU PRÁCE Zákon č. 262/2006 Sb.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
 konečná úprava ceny před prodejem spotřebiteli  využívá psychologii prodeje  cílem je přesvědčit zákazníka o výhodnosti nákupu  používají se zejména.
_ Marketingový mix na podporu domácího cestovního ruchu 21/05/13 Radka Neumannova.
Stipendijní program.
Cenové triky.
Vzdělávací portál Edumenu.cz a jeho funkce pro uživatele systému ORTEX
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Sportisimo ½ Marathon Praha
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Cestovní kancelář Margareta
Kalkulace ceny zájezdu
KONGRESOVÝ CESTOVNÍ RUCH
Povinnosti průvodce CR při vzniku mimořádných situací
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Základní pojmy v cestovním ruchu, podnikání v cestovním ruchu, činnosti a povinnosti cestovní kanceláře.
Michaela Borovanská, Jana Malíková
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
VY_32_INOVACE_Fi_III_09 Název Cestovní ruch II.
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Cestovní kancelář Margareta
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
HYPOTÉKY 1,89% na 10 let! 1,99% na 8 let
Cestovní kancelář DAEN
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Nabízíme reklamní podporu a úpravy reklamních ploch Vaší provozovny na naše náklady Nabízíme prezentaci Vaší společnosti v oblasti informací o dopravě, nabídek zájezdů, rekreačních pobytů a ubytovacích zařízení v mateřských zemích klientů a ČR zdarma

Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Doporučující informace pro klienty v distribuovaných tiskovinách zdarma Nabízíme bonusový program a benefity pro Vaše klienty, kteří opakovaně využívají služby společnosti Chequepoint Nabízíme zhotovení reklamních a informačních materiálů vkládaných do nabídek zájezdů a smluv pro „první pomoc“ Vaším klientům kteří se ocitli v zahraničí v nesnázích

Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Nabízíme Vám jako našemu Agentovi zveřejnění a prezentaci Vaší společnosti v seznamech, databázích, inzerci, letácích a na webu rovněž zdarma Prezentaci Vaší vybrané nabídky v naších tipech na zájezdy a dovolené pro Vás jako našeho Agenta zdarma Nabízíme Vám spolehlivou a vzájemně výhodnou spolupráci s perspektivou dalšího rozšíření služeb