LLS – Link Language School Bc. Ladislav Faigl.  lektorování – transfer knowhow  zaměstnanci  klienti  prezentace na veletrzích / dnech otevřených.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
V RÁMCI ZKVALITNĚNÍ A USNADNĚNÍ STUDIA JAZYKŮ NA SU OPF VÁM KATEDRA CIZÍCH JAZYKŮ A KOMUNIKACE NABÍZÍ V ZS 2011/2012 MOŽNOST ABSOLVOVÁNÍ TĚCHTO JAZYKOVÝCH.
Advertisements

Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Will or shall VY_22_INOVACE_21 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
200 LET LOUIS BRAILLE SONS BLANSKO DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 12.LEDNA 2009.
střední odborná škola služeb
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
FRANCIE Jazykové Pobyty | Workcampy | Letní brigády.
Vliv energetické koncepce na obchodníka s energiemi Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Aktivity pro školy Evaluace a cambridgeské zkoušky Táňa Rybenská Čelákovice 3.dubna 2008.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Masarykovo gymnázium.
Soukromá podřipská střední odborná škola a
Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 9. července 2013.
Martina uková Jakub herák Libor nenutil
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s obyvatelstvem Evropy, evropskými jazyky, náboženstvím. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy Žák se seznámí s.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_04 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluJak se mluví v Evropě Anotace V prezentaci žák přesouváním.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Děti a koncepce : Program, Aktivity, Metodika :
SOS a SOU, Kladno, U Hvězdy 2279 představuje Otázky demografických změn a poptávky trhu práce - vzdělávání dospělých.
f NOVÝ ZPŮSOB HODNOCENÍ PÍSEMNÝCH PRACÍ OD ROKU 2012 Gabriela Sittová
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
Časování slovesa BÝT (to be)
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba For, since VY_22_INOVACE_16 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_12
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
SOCIÁLNÍ FIRMA. Od roku 1990 usiluje o integraci osob s postižením do běžného života Podporuje: –bezbariérovou individuální dopravu, –služby osobní asistence,
Ing. Dagmar Parmová. Kdo jsme? Asociace průvodců České republiky, r. s. 460 individuálních členů z celé ČR, 22 přidružených členů (právnické osoby) –
Úschovna kol a zavazadel, …audioprůvodci Informační centrum Olomouc.
Stáž na 8.6. – Jan Fric PřF KSGRR. Hlavní historické milníky SU 1878 – založení (Stockholms högskola) 1960 – transformace na VŠ univerzitního.
ROLE ÚJOP UK VE VZDĚLÁVÁNÍ ZAHRANIČNÍCH VYUČUJÍCÍCH ČEŠTINY Dana Hůlková Nývltová ÚJOP UK.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
Centrum jazykového vzdělávání Language Centre. VZNIK A ČINNOST CJV bylo zřízeno rozhodnutím Akademického senátu Fakulty humanitních studií na návrh děkanky.
Vzdělávací portál eKabinet.cz a digitální obsah pro střední školy Ing. Richard Valenta
Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 7. července Typy kurzů (moduly): o Dvousemestrální kurzy: Angličtina pro ekonomická studia Příprava na zkoušky Cambridge.
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Den zemí – projektový den. 6.A - Finština,Maďarština 6.B - Španělština,Portugalština 6.C - Balkánský pol. 7.A - Angličtina 7.B - Polština 7.C - Ruština.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Studenti studentům JMÉNO. Fakulta informatiky a statistiky  Fakulta financí a účetnictví  Fakulta mezinárodních vztahů  Fakulta podnikohospodářská.
AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Eva Šimková Brno,
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Zkoušky z jazyků a jazyková příprava do programu Erasmus+
Mezinárodní důkaz Vaší jazykové úrovně
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
StatSoft CR Tel: Fax: Podbabská 16
Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou.
VY_32_INOVACE_Z8-003 ZEMĚPIS 8.ROČNÍK NÁRODY A JAZYKY Název školy
PICTURES FOR DESCRIPTION
učitelská mobilita Univerzita v Groningenu, Nizozemí
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
LOGARITMICKÉ ROVNICE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
DERIVACE FUNKCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Linková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Studium praktycznej nauki języków obcych Uniwersytet Wrocławski
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Co je program Mládež v akci?
SOPHIA, jazykové služby s.r.o.
SOPHIA, jazykové služby s.r.o.
Transkript prezentace:

LLS – Link Language School Bc. Ladislav Faigl

 lektorování – transfer knowhow  zaměstnanci  klienti  prezentace na veletrzích / dnech otevřených dveří Využití získaných vědomostí

 region – působnost  zkušenost – od r  inovace – myslíme jinak  kvalita – spokojení klienti  výsledky – jednička na trhu Co nás charakterizuje?

 angličtina  němčina  španělština  francouzština  italština  ruština  čínština Jazyky

 dětské kurzy  běžné kurzy  intenzivní kurzy  individuální kurzy  letní jazykové kurzy  kurzy FCE, CAE, CPE  příprava ke státním maturitám  výuka pro VŠ studenty  výuka pro firmy  jazykové audity  kurzy Business English  metodické kurzy  překlady  tlumočení Produkty

„We will link you to the world“ Navštivte nás na či v některé z našich poboček. Revoluční Ústí nad Labem T.G.Masaryka Roudnice nad Labem