Fleet Festival Praha 2015 Fleet Gala 2015. Co je... Odborná konference věnovaná problematice pořizování a správy vozových parků spojená s výstavou a vyhlášením.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Program činnosti Komise sportu žen ČOV na období
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Financování komunitních projektů Tento příspěvek vznikl při řešení grantu podpořeného Vzdělávací nadací Jana Husa Ing. Jana Krbová.
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
EHP a Norské Fondy Suzana Jovaševićová Ministerstvo financí ČR – Národní kontaktní místo.
Doporučení pro přípravu žádosti a Bilaterální fond na programové úrovni – opatření „B“ Ministerstvo financí Seminář pro žadatele v rámci programu CZ06,
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Vítejte na „novém“ CeBITu března Nový CeBIT Důsledky pro CeBIT Jasná struktura Širší obsah Vyhraněný profil Požadavky vystavovatelů:  Nižší.
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Co je... Tour de Fleet 2015 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Mediální komunikace ČD
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Lucerna VY_32_INOVACE_1A3. sedmipatrový palác z roku 1912 s převážně secesními interiéry budovou je vedena pasáž spojující Štěpánskou a Vodičkovu ulici.
DĚDICTVÍ NAŠICH PŘEDKŮ OBLASTI PODPORY: v. Udržení kulturního dědictví venkova realizací stálé výstavní expozice a muzea s nabídkou místních kulturních.
POSTAVENÍ OBCÍ PO ROCE 1989 Mgr. Radko Martínek Senátor PČR Mgr. Radko Martínek Senátor PČR Mezinárodní konference k meziobecní spolupráci 28.
Gateshead – město s inspirací Gateshead – město s inspirací Havlíčkův Brod Havlíčkův Brod duben 2004 duben 2004 Zlata Houšková Zlata Houšková.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Společné zasedání Rad ředitelů ZAP SR a Sdružení AP „Postavení automobilového průmyslu v ČR a aktuální problematika jeho firem“ Ing. Pavel Juříček, Ph.D.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost.
PREZENTACE PRO ITP Ing. Miloslav ILEČEK, ITP pracoviště Jihlava , Velké Karlovice Institut Trhu Práce.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2011 poosmnácté Pavel Švejda Praha, 6. prosince 2011 INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ PORTÁL Ing. Petr Kolář Praha, Celostátní.
MY A TOPSEC současnost a budoucnost. Obsah prezentace  Splněná očekávání  Přednášky  Další aktivity  Budoucnost  Přednášky  Kontakty  Organizace.
Odborná stáž - Galanta Žáci oboru Truhlář a Zpracování dřeva se zúčastnili oborné stáže na Slovensku, v malebném městě Galanta v termínu: 8.3. až
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Co je... Tour de Fleet 2016 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
1 Cyklus konferencí a seminářů pro nelékařské zdravotnické obory v rámci projektu MZ ČR RNDr. Martin Kalina, Ph.D. Manager Aesculap Akademie B. Braun Medical.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Regionální setkání mateřských center Kraje Vysočina Daria Čapková.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
Téma: Harmonogram a organizační záležitosti
Operační program VaVpI spuštěn
Finanční příležitosti ve vnější akci EU
4. celosvětový týden bezpečnosti OSN rychlost – aktivity BESIP
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Proč copyright? Zdeněk Kučera Kinstellar, FIT ČVUT
Autor: Ing. Sikorová Renata
Spolupráci na dobré věci.
Konference Křižovatky integrace
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Transkript prezentace:

Fleet Festival Praha 2015 Fleet Gala 2015

Co je... Odborná konference věnovaná problematice pořizování a správy vozových parků spojená s výstavou a vyhlášením výsledků ankety ALD Automotive Fleet Awards 2015 Poslední akce a vyvrcholení Tour de Fleet 2015 PREZENTACE FLEET FESTIVAL A FLEET GALA /10

Akce zahrnuje „Fleet Village“ - výstava dodavatelů vozových parků z různých oblastí fleet managementu konference „Efektivní Fleet Management“ slavnostní vyhlášení výsledků ankety ALD Automotive Fleet Awards 2015 PREZENTACE FLEET FESTIVAL A FLEET GALA /10

Datum a místo konání 22. října 2015TopHotel Praha Kongresový sál Blažimská 1781/4 Praha 4 - Chodov PREZENTACE FLEET FESTIVAL A FLEET GALA /10

Harmonogram 8: :00otevření Fleet Village, buffet breakfast 10: :00Efektivní Fleet Management - dopolední část 12: :00přestávka na oběd 13: :30Efektivní Fleet Management - odpolední část 19: :30vyhlášení ALD Automotive Fleet Awards 2015 PREZENTACE FLEET FESTIVAL A FLEET GALA /10

Schéma uspořádání - Fleet Festival Praha 2015 Poznámka: Konkrétní rozmístění partnerských stánků dle počtu partnerů a úrovní partnerství PREZENTACE FLEET FESTIVAL A FLEET GALA /10

Schéma uspořádání - Fleet Gala 2015 Poznámka: Konkrétní rozmístění partnerských stánků dle počtu partnerů a úrovní partnerství PREZENTACE FLEET FESTIVAL A FLEET GALA /10

Partnerství 3 úrovně partnerství Bez exkluzivity, s možností titulárního partnerství akce Výstava, konference a galavečer v jednom Možnost výstavby stánku Možnost vystavení automobilů v rámci stánku Možnost individualizace pozvánek Vyžádejte si obchodní nabídku PREZENTACE FLEET FESTIVAL A FLEET GALA /10

Mediální partnerství a pokrytí Z akce bude odvysílán 15minutový sestřih na celostátním televizním kanálu Sport 5 PREZENTACE FLEET FESTIVAL A FLEET GALA /10

Zveme Vás k účasti na Fleet Festival Praha a Fleet Gala 2015 Těšíme se na spolupráci! PREZENTACE FLEET FESTIVAL A FLEET GALA /10