Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Konference Křižovatky integrace

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Konference Křižovatky integrace"— Transkript prezentace:

1 Konference Křižovatky integrace
10. ročník konference integrace cizinců v obcích Pořadatel Statuární město Brno ve spolupráci s Jihomoravským regionálním centrem pro integraci cizinců Proč integrace na lokální úrovni? Jsou to právě města a obce, kam cizinci směřují nejvíce. Co je integrace cizinců a koho integrovat? Jaké máme nástroje a jak jsme úspěšní? Jakým problémům čelíme a co nás v budoucnu čeká? Má smysl investovat do integrace a proč? KDY: 16. listopadu 2018 v prostorách Nové a Staré Radnice

2 Orientační harmonogram
Čas Místo Obsah 9:30 – 10:00 Zastupitelský sál Nové radnice Registrace Úvodní slovo 10:30 – 11:30 Integrace cizinců v ČR: integrovat či neintegrovat? Dosavadní zkušenosti 11:30 – 12:30 Integrace cizinců v ČR: kde jsme a jak dál? Budoucnost integrace v kontextu zkušeností a dění v Evropě 13:00 – 14:00 Oddací sál Nové radnice 10 let integrace cizinců v českých městech (obcích) – prezentace konkrétních projektů Worshopy: Interkutlurní práce Spolupráce při integraci cizinců Dezinformace v kontextu migrace a integrace 18:00 Moravská galerie Vernisáž výstavy: Cizinci jak Brno Bližší informace:

3 Zdroje dat týkajících se cizinců
Platforma aktérů integrace v JMK Zdroje dat týkajících se cizinců KDY: 26. října 2018 v aule Administrativního a školicího centra Jihomoravského kraje, Cejl 73, Brno Téma: jaká data o cizincích se dají zjistit kde a jaké instituce s daty pracují co je veřejně přístupné a kde… Bližší informace:

4 Děkuji Vám za pozornost


Stáhnout ppt "Konference Křižovatky integrace"

Podobné prezentace


Reklamy Google