PAL HD ready full HD % Zdroj: Mediaresearch, odhad CRa.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Technický plán přechodu A co dál?
Advertisements

Multiplex veřejné služby 2008 – Digimedia 2008 Ing.Pavel Hanuš Manažer programu digitalizace ČT.
DAB/DAB+ potenciál rozvoje služby
Efektivita a budoucnost zemského pokrytí digitálním televizním vysíláním Konference DIGImedia Praha 12. června 2008 Kamil Levinský ředitel úseku pro transformaci.
Rok po ostrém startu digitálního televizního vysílání
Emancipace satelitního vysílání v ČR pro reklamní trh Leoš Pohl Czech Digital Group, a.s. 12. června 2008 DIGIMEDIA 2008.
DAB/DMB perspektiva pro ČR. World DMB Forum otevřená nevládní a non-profitní celosvětová organizace, 120 členů koordinování implementace systémů DAB/DMB/DAB.
Radiokomunikační sítě – RKS (referát)
Satelit – nadpozemské řešení digitalizace TV příjmu červen 2009.
Skylink slaví první milión zákazníků Praha
Aktivity ČTÚ pro období let 2014 a 2015
Bilance české digitalizace Ing.Pavel Hanuš Manager programu digitalizace ČT.
Start projektu AdMonitoring - monitoring internetové reklamy hotel Majestic Plaza.
KONEČNĚ SPOLU podzim Aktivní karty ČR + SR dosaženo ČR SR = aktivních karet.
Elektrotechnika Přenosová technika
Michal Krsek Za hranice YouTube Michal Krsek
Tato prezentace byla vytvořena
Vysílací síť DVB-T Nový rozsah a nová technologie pro spokojenost diváků a posluchačů v Praze, v Brně a v Ostravě 9. února 2006.
TELEKO1 Vaše cesta k digitálnímu rozhlasovému vysílání v České republice Ing. Tomáš Řapek Vaše cesta k digitálnímu rozhlasovému vysílání v České republice.
USB Universal Serial Bus – univerzální sériová sběrnice
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Zjevná spotřeba oceli. Vývoj hlavních odběratelských oborů.
Rozvíjíme DVB-T2 a HDTV v ČR
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury veřejné správy (KIVS) Ing. Lubomír Moravčík
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
OBRÁZKY Popis karty Grafická karta se stará o grafický výstup na monitor, TV obrazovku či jinou zobrazovací jednotku. V případě, že grafická karta obsahuje.
IPTV dva roky poté Jan Potůček, DigiZone.cz. Stručná historie září 2005 – zahájení prvního pilotního vysílání IPTV v České republice (Mattes AD, Ostravsko)
AUKCE SPEKTRA - očekávání a realita – Marek Ebert, ČTÚ Digitální výzvy 2012 Praha, 8. listopadu 2012.
Plazmové monitory Plazmové displeje jsou určeny zejména pro použití ve veřejných informačních systémech - letiště, nádraží, banky, nebo při prezentacích.
Nasazení DVB-T2 ve Spojeném království Mike Brooks Květen 2010 ředitel technického rozvoje (DVB) divize pozemního vysílání.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Analogově digitální převodník
Aktuální trendy na trhu televizních přístrojů
Satelit = HDTV do každé domácnosti září Limity pro rozvoj HDTV Dostupnost signálu HDTV Vybavenost domácností televizory zobrazujícími HDTV Cenová.
DIGITÁLNÍ VYSÍLÁNÍ V ČR. ISSS Proces digitálního vysílání v ČR (1999 – 2004) 1999  zahájení experimentálního vysílání DTV (Praha, později Brno)
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
‹datum a čas›‹zápatí›Snímek ‹#› Digitální televizní multiplex 4 Telefónica O2 Czech republic, a.s. Prezentátor
Impulsová odezva zobrazovací soustavy - PSF Převzato z: Fliegel, K. Diplomová práce. Vedoucí: Jiří Hozman. Praha: ČVUT, 2004.
Liberalizace trhu z elektřinou a plynem má být prostředkem k dosažení větší konkurenceschopnosti evropského průmyslu, ne cílem za který je často vydávána.
Digitální Česko – veřejná konzultace Ing. Jan Duben ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Charakteristiky videomateriálu
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva NKS 2008.
Pokročilé architektury počítačů (PAP_11.ppt) Karel Vlček, katedra Informatiky, FEI VŠB Technická Univerzita Ostrava.
Divák musí vědět, kdy a proč by měl investovat do nové televize Marcel Procházka Ředitel regulace a strategie DVB-T2 Televizní digitalizace
Strategie rozvoje pozemního televizního vysílání 1. prosince 2015 Konference Asociace regionálních a lokálních televizí Marcel Procházka Ředitel regulace.
Přehled televizorů vybavených technologií podporující DVB-T2 H.265/HEVC Tomáš Krátký vedoucí obchodního oddělení CE HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. Prštné-Kútiky.
AnotaceMetodický pokyn Prezentace, obsahující test znalostí o televizním digitálním vysílání. Na devíti snímcích rozebírá základní problematiku systému.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Princip digitálního Princip digitálního.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Martin Jiřiště NÁZEV:VY_32_INOVACE_08C_15_televize TEMA:Multimédia a grafika.
Budoucnost DTT: DVB-T2 a konkurence RNDr. Radim Pařízek
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Terestriální vysílání digitální.
Strategie rozvoje zemského televizního vysílání 3. prosince 2015 Volební výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Martin Gebauer Generální.
MUX4 Regiony Digital Broadcasting s.r.o.. DVB-T MUX 4 Parametry 52 vysílačů Pokrytí (podle měření ITU-R P ): 92,2% území České republiky 95,5% obyvatel.
Inf Formáty zvukových souborů a videosouborů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Strategické úkoly MD Pardubice
KAMEROVÉ SYSTÉMY NA ČERPACÍCH STANICÍCH
Tomáš Búřil, předseda Výkonné rady SPIR
Obrázky v 4K Termín 4K se vztahuje k počtu pixelů šířky obrazu v rozlišení 4096, což je stejný počet jako 4 kilobytes. V 16/9, je při 4K dvakrát tolik.
I. Dvořák Zahajovací setkání
Přínos přechodu na DVBT-T2 pro koncové uživatele
Německý start DVB-T2 Ivo Ferkl Strana
Náklady a efektivita e-learningu
Český telekomunikační úřad
Obrázky v 4K Až to dočteš tak klikni.
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Role ČT v rozvoji DTT.
NeJVĚTŠÍ ZRCADLO SVĚTA.
Český rozhlas - DAB+ Zbiroh 2018.
Přehled televizorů vybavených technologií podporující DVB-T2 H
Transkript prezentace:

PAL HD ready full HD

% Zdroj: Mediaresearch, odhad CRa

Zdroj: Ofcom

Vývoj prodejů HD zobrazovačů

MUX2=76% MUX3=59%

informační kampaň TPP + start výstavby standardizace vývoj DVB-T2 vývoj čipsetů první přijímače v kombinaci DVB-T2 / T první přijímače v kombinaci DVB-T2 / T low cost přijímače účinné kodéry 2. generace (HE-AVC) průmyslový standard pilotní projekt Praha (BM,OVA) zahájení výstavby sítě na kmitočtech uvolněných ASO zahájení výstavby sítě na kmitočtech uvolněných ASO pokrytí > 95% ASO ČR a EU ASO ČR a EU DVB-T / MPEG2 SD DVB-T2 / MPEG4 AVC HD pilotní projekt první fáze výstavby síť 1HD (MUX5) sítě DVB-T pokrytí > 95% MUX1 pokrytí > 95% MUX1 pokrytí > 95% MUX2,3 pokrytí > 95% MUX2,3 ASO ČT ASO ČT