Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič 2. projekt - sběrnice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Složitější funkce tangens a kotangens
Advertisements

HRADLOVÁ POLE REKONFIGUROVATELNÁ ZA PROVOZU ZAŘÍZENÍ Soběslav Valach Ústav automatizace a měřicí techniky, FEKT, VUT Brno, Czech Republic.
Modulární systém dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků JmK v přírodních vědách a informatice CZ.1.07/1.3.10/ Úvod do teorie grafů.
Matematické metody v ekonomice a řízení II
Burzovní graf Vytvořte burzovní graf, ve kterém se uvádí objem obchodované akcie, maximální a minimální cena, konečná cena.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_08B01 AutorRNDr. Marcela Kepáková Období vytvořeníŘíjen.
Paměti RAM. 2 jsou určeny pro zápis i pro čtení dat. Jedná se o paměti, které jsou energeticky závislé. Z hlediska stavu informace v paměťové buňce jsou.
zpracovaný v rámci projektu EU
ZŠ, ZUŠ a MŠ Kašperské Hory, Vimperská 230 Předmět: FYZIKA Ročník: 9.
Architektura databází Ing. Dagmar Vítková. Centrální architektura V této architektuře jsou data i SŘBD v centrálním počítači. Tato architektura je typická.
MATLAB TEST 2D.
Harmonická analýza Součet periodických funkcí s periodami T, T/2, T/3,... je periodická funkce s periodu T má periodu T perioda základní frekvence vyšší.
Klopné obvody pro realizaci čítačů a registrů
DYNAMIKA HARMONICKÉHO POHYBU.  Vychýlíme-li kuličku z rovnovážné polohy směrem dolů o délku y, prodlouží se pružina rovněž o délku y.  Na kuličku působí.
ZPRACOVÁNÍ A ANALÝZA BIOSIGNÁLŮ
Kvadratická funkce. Co je to funkce Každému prvku x z definičního oboru je přiřazeno právě jedno číslo y z oboru hodnot x je nezávisle proměnná y je závisle.
Procvičování vlastnosti kvadratické funkce. Určete vlastnosti funkcí z minulého procvičování.
Tato prezentace byla vytvořena
vlastnosti lineární funkce
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Pavel Najman. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Pavel RPZ a návratnost IT projektů ČSSI Pavel Učeň.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_08B07 AutorRNDr. Marcela Kepáková Období vytvořeníListopad.
Nahaněče krav.
11/2011Přednáška č. 31 Řízení sestaveného modelu Obsah předmětu: Počítačová podpora řízení Předmět : Počítačová podpora řízení K126 POPR Obor : E ZS, 2011,
Tvorba spojnicových grafů v aplikaci MS Excel
VY_32_INOVACE_6C-11 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Název: Určení rezonance v RLC obvodu Autor: Mgr. Miloš Boháč © 2012.
Elektromagnetické vlnění
Tomáš Martínek Technologie FPGA Tomáš Martínek
VÝKON STŘÍDAVÉHO PROUDU
Poznámky pro výuku Předmět: FYZIKA Autor: Jaroslava Šmerdová
Směrování - OSPF.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Průměr Maximum Minimum
Práce s excelem.
PRÁCE S EXCELEM PROJEKTOVÝ DEN - Informační technologie.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Metodika generování a ladění modelů neuronových sítí Ing. Martin MoštěkVŠB – Technická Univerzita Ostrava.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
MECHANICKÉ KMITÁNÍ 03. Harmonické kmitání Mgr. Marie Šiková KMITAVÉ A VLNOVÉ JEVY
Technologie a náklady Čtvrtý seminář.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Databázové systémy 2 Zkouška – 8:00. Příklad I - Funkce Vytvořte funkci ZK_DIFF_MIN_MAX (P_ZAM_ID NUMBER) RETURN VARCHAR2. Funkce může vracet.
Grafické řešení Jediné optimální řešení. Zadání příkladu z = 70x x 2 → MAX omezení:  x 1 + 2x 2 ≤ 360  x 1 + x 2 ≤ 250  x i ≥ 0, i= 1, 2.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Směrování -RIP. 2 Základy směrování  Předpoklady:  Mějme směrovač X  Směrovač nemůže znát topologii celé sítě  X potřebuje určit směrovač pro přístup.
MINIMUM MAXIMUM V MS Excel Tvůj úkol V souboru výšek chlapců a dívek vytvoř kopii Listu1 a přejmenuj ji na min_max. Z tohoto listu odstraň graf.
6. Měření na RLC obvodu.
OBVOD STŘÍDAVÉHO PROUDU
Hodnocení výstupů dynamických modelů Obsah předmětu: Počítačová podpora řízení Předmět : Počítačová podpora řízení K126 POPR Obor : E LS, 2015, K126 EKO.
Ústav technických zařízení budov MĚŘENÍ A REGULACE Ing. Václav Rada, CSc. ZS – 2003/
SMĚROVÁNÍ V POČÍTAČOVÝCH SÍTÍCH Část 1 – principy směrování Zpracovala: Mgr. Marcela Cvrkalová Střední škola informačních technologií a sociální péče,
Počítačové sítě 12. Další technologie LAN © Milan Keršlágerhttp:// Obsah: ● Arcnet.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_32_INOVACE_33_02 Název materiáluRovnoměrný.
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně AUTOR: Ing. Oldřich Vavříček NÁZEV: Podpora výuky v technických oborech TEMA: Základy elektrotechniky.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Katedra řídicí techniky FEL ČVUT1 5. Přednáška. Katedra řídicí techniky FEL ČVUT2 Regulační obvod S … regulovaná soustava R … regulátor (řídicí systém)
Autor: Předmět: Ročník: Název: Označení: DUM vytvořen: Mgr. Danuše Chrastecká Matematika 2. ročník Lineární lomená funkce ChrM611 říjen 2013 Číslo klíčové.
Domovní rozvody * hlavní domovní vedení * * odbočky k elektroměrům *
Harmonická analýza Součet periodických funkcí s periodami T, T/2, T/3,... je periodická funkce s periodu T má periodu T perioda základní frekvence vyšší.
Rozmístění středisek obsluhy v dopravní síti Předmět: Teorie dopravy - cvičení Ing. František Lachnit, Ph.D.
Seminář - routing Směrování Pojmy IP adresa
Autor: Předmět: Ročník: Název: Označení: DUM vytvořen:
VY_32_INOVACE_pszczolka_ Registry - test
Fylogenetická evoluční analýza
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu: CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou.
Síť ARCnet (1) ARCnet (Attached Resource Computer Net-work) je síťová architektura vyvinutá společ-ností Datapoint Corporation v roce 1982 Používá topologii:
OBVOD STŘÍDAVÉHO PROUDU
VÝKON STŘÍDAVÉHO PROUDU
Transkript prezentace:

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič 2. projekt - sběrnice

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič Zadání pozorujte realizaci a zjistěte dynamické vlastnosti realizace sběrnice různé délky na architektuře Xilinx Virtex

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič Způsob řešení jednoduchý obvod, ruční umísťování CLB, statická časová analýza obvod

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič Příklad standardní rozmístění

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič Příklad ruční posun o 2 CLB

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič Výstup časové analýzy Timing constraint: Default period analysis 64 items analyzed, 0 timing errors detected. Minimum period is 5.209ns. Maximum delay is ns Timing constraint: Default net enumeration 16 items analyzed, 0 timing errors detected. Maximum net delay is 3.098ns All constraints were met.

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič Tabulka a graf 1 Minimální perioda a max. frekvence

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič Tabulka a graf 2 Maximální zpoždění

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič Tabulka a graf 3 Maximální zpoždění sítě

Milan Ptáček, Robert Lufinka, Oldřich Nič Závěr čím delší sběrnice, tím větší zpoždění a perioda zpomalení není nijak drastické je vhodné používat automatické umísťování a propojování co je zpoždění sítě a proč nezávisí na délce vodičů?