European Procurement Forum v New Yorku Martin Dvořák Generální konzul ČR v New Yorku 17. prosince 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
A obchodní příležitosti pro české firmy v tendrech OSN Kodaň
Advertisements

CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Seminář v New Yorku Informace z OSN seminářů Poznatky od firem Tomáš HART.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
Od Setkání 2012 po Setkání 2013 SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až
ECVET v Programu celoživotního učení
Bibliotheca academica , Ostrava EIZ na VŠ po roce 2008 – koordinace a spolupráce Barbora Ramajzlová
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
I. OFICIÁLNÍ SETKÁNÍ PŘEDSTAVITELŮ OBCÍ V SO ORP KUTNÁ HORA GASK 12. ČERVNA 2014 PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE Projekt Svazu měst a obcí reg. číslo: CZ.1.04/4.1.00/B
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Zdravice OS „Veteráni JE CZ“ pro Mezinárodní fórum „DIALOG“ Dalibor Matějů Praha,
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Inovace 2007, Praha, 4. prosince Mezinárodní vědeckotechnická spolupráce ČR Jan Marek Miloš Chvojka Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Nemoforum jako zdroj legislativních námětů v oblasti informací o území Růžena Zimová Nemoforum / Stavební fakulta ČVUT Konference ISSS, , Hradec.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Prezentace projektů na podporu spolupráce mezi ČR a Asií 1.ČSOB Česko – asijské obchodní fórum
Mgr. Štěpánka Vojtěchovská
Partner projektu: podnikatelská samospráva, reprezentant podnikatelů.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
Hospodářská Komora České republiky / FITPRO Bc. Vladimír Šiška Hradec Králové
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Aktivity Centra EUROGUIDANCE Jitka Morčušová, Alice Müllerová Centrum Euroguidance Praha,
Ministerstvo průmyslu a obchodu 8. října 2009 Mgr. Radoslav Klepáč – vedoucí OEÚ ZÚ Bern.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
Business Time Business TO Bc. Macák Ondřej Bc. Švadlenka Martin team Hacker Stanislav.
Umísťování investic a podnikatelských záměrů URBIS INVEST 25. dubna 2012 Ing. Martin Kešner vedoucí Oddělení umístění projektů CzechInvest.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ PORTÁL Ing. Petr Kolář Praha, Celostátní.
Asociace sociálního podnikání. Cíle Asociace sociálního podnikání  ASP založena za účelem podpory sociálního podnikání, hledání činností pro sociální.
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Stav akvizičního systému resortu obrany Závěry z interní prověrky akvizic MO ČR Alexandr Vondra
Zasedání uspořádané k oficiálnímu zahájení činnosti Českého centra pro mobilitu Datum konání: Místo konání: budova AV ČR, Národní 3, Praha.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Fond bilaterální spolupráce Opatření A.
Historie vzniku  celostátní všeoborové konference NNO, vznik Stálé komise konference NNO  celostátní všeoborová konference NNO,
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
VII. Setkání koordinační skupiny , Hospodářská komora Mistelbach 2011: Společně na trhu práce Vysočina – Dolní Rakousko, reg. č. M00190.
Systém sociálních služeb a sociální práce - stávající stav a návrhy změn Seminář APSS ČR, 15. – , Chotoviny Mgr. David Pospíšil ředitel Odboru.
Z historie eTwinningu. Proč eTwinning? Součást Programu celoživotního učení (LLP) - Comenius součást KA2 Erasmus+ vznik 2005 fáze 2: září 2008 fáze 3:
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
OKO pro výzkum nových technologií Pracovní setkání inovačních firem Konsorcium: BIC Brno, spol. s r.o. Grantika CS, a.s. Regionální poradenská agentura,
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
CEITEC – představení centra a možností spolupráce Roman Badík Projektový manažer Brno,
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Armáda a bezpečnost, nová role zbrojního průmyslu
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Možnosti pro české exportéry v Uralském regionu a západní Sibiři
Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
spolupracujeme s ekonomickou diplomacií
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Transkript prezentace:

European Procurement Forum v New Yorku Martin Dvořák Generální konzul ČR v New Yorku 17. prosince 2013

Představení European Procurement Forum 1 Úvodní video

Představení European Procurement Forum 2 European Procurement Forum: nezisková organizace složená ze zástupců diplomatických misí, konzulátů a obchodních komor zemí EU se sídlem v New Yorku nezisková organizace složená ze zástupců diplomatických misí, konzulátů a obchodních komor zemí EU se sídlem v New Yorku cíl: asistence firmám ze zemí EU při jejich úsilí o úspěch ve veřejných zakázkách vypisovaných primárně agenturami OSN cíl: asistence firmám ze zemí EU při jejich úsilí o úspěch ve veřejných zakázkách vypisovaných primárně agenturami OSN

Každoroční EU UN-Procurement Seminar Třídenní program Třídenní program 150 účastnických firem z 18 zemí EU 150 účastnických firem z 18 zemí EU 50 řečníků z 18 agentur OSN a dalších mezinárodních organizací 50 řečníků z 18 agentur OSN a dalších mezinárodních organizací 15 mld. USD v roční hodnotě kontraktů 15 mld. USD v roční hodnotě kontraktů 11. ročník semináře ve dnech 14. až 16.dubna ročník semináře ve dnech 14. až 16.dubna 2014 Popáté v řadě v České národní budově Popáté v řadě v České národní budově

Přínos semináře pro české firmy Prezentace jednotlivých agentur OSNPrezentace jednotlivých agentur OSN WorkshopyWorkshopy Case studies, modelové situaceCase studies, modelové situace Přímá jednání s představiteli agentur OSN a mezinárodních organizací dle oborového zaměření firmy Přímá jednání s představiteli agentur OSN a mezinárodních organizací dle oborového zaměření firmy Možnost jednání s účastnickými firmami z jiných zemí EU (sdílení zkušeností, spolupráce na projektech…)Možnost jednání s účastnickými firmami z jiných zemí EU (sdílení zkušeností, spolupráce na projektech…)

Seminář – registrace Dvoustupňová registrace na webu : 1)Vytvoření účtu s následným ověřením sídla firmy v EU ze strany EUPF - form form form 2)Vlastní registrace k účasti na semináři prostřednictvím vytvořeného účtu, následné uhrazení účastnického poplatku

Seminář – registrace a účast Je nezbytné registrovat se nejpozději , jinak nelze zaručit přímá jednání s představiteli agentur OSN !Je nezbytné registrovat se nejpozději , jinak nelze zaručit přímá jednání s představiteli agentur OSN ! Na webu EUPF lze nalézt detailní program semináře i veškeré organizační pokynyNa webu EUPF lze nalézt detailní program semináře i veškeré organizační pokyny Možnost finanční asistence MZV (v jednání)Možnost finanční asistence MZV (v jednání)

Služby GK New York Informační servisInformační servis Přímá asistence při jednání s představiteli aparátu OSNPřímá asistence při jednání s představiteli aparátu OSN Možnost využití jednacích prostor České národní budovy pro jednání s partneryMožnost využití jednacích prostor České národní budovy pro jednání s partnery Uspořádání prezentace vaší firmy v prostorách ČeNBUspořádání prezentace vaší firmy v prostorách ČeNB Další náměty? Jsme tam pro vás…Další náměty? Jsme tam pro vás…

Děkuji za pozornost a těším se na setkání v New Yorku!