Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vážení turisté, cestovatelé a výletníci. Členové KČT Nepomuk se rozhodli vytvořit fotogalerii z Vašich obrázků z cest. Fotografie budou zveřejňovány v.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení se žánrem pověsti a jejím rozdělením.
INVERZNÍ FUNKCE Podmínky používání prezentace
Byl pozdní večer, první máj,
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Bezpečnost na internetu
Literární výchova 4. ročník, práce s textem
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
Sleanded.
1)seznámit s výstupy učitelské porady 2)připomenout loňskou změnu týkající se kouření 3)zdůraznit změnu týkající se max. počtu absencí a jejich omlouvání.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Počítačové sítě Mgr. Šárka Holečková, Počítačová síť Počítačovou síť tvoří dva nebo více počítačů, které jsou spolu propojeny. Je možné z jednoho.
Jak vytvořit prezentaci – kraje ČR. Zdroje: Učebnice (+ atlas – všechny mapy) – to je základ Webové stránky kraje Webové stránky toho, co prezentujeme.
Ekosoutěž II Zapojte se s námi! aneb Život, tradice a kořeny Jesenicka Technické služby Jeseník, a.s.

ŠKOLNÍ VÝLET 3.B MORAVSKÝ KRAS
3.června 2012 Na náměstí je nás deset, osm pionýrů a dva turisté z Nepomuku.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství.
Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé.
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Věrnostní klub - ČEDOK.
Všechno v mém životě souvisí
Nebuďme lhostejní!! „Vytvořme domov opuštěným koním!“ Lochmanová Aneta a kolektiv.
ČLOVĚK A PŘÍRODA Zeměpis
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Webnode Webové stránky zdarma
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
František Weiss Zabývá se modelingovou a výtvarnou fotografií, fotografováním společenských akcí, fotografováním svateb a životních událostí. „Doufám,
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Clovek se nekdy pta proc...???
Webové stránky AVL Webové stránky AVL www. avlcr.ic.cz www. avlcr.ic.cz.
Jak na bezpečný internet?
Jak na bezpečný internet?
Březnová všehochuť Zadání práce pro 1.březnovou hodinu.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
GEOGRAFICKÉ PROJEKTY SE ZAMĚŘENÍM „GEOGRAFIE PRO PRAKTICKÝ ŽIVOT I JINÉ ŠKOLNÍ PŘEDMĚTY“ MARIE NOVOTNÁ ZČU V Plzni
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
 Hrady, zámky, zříceniny ▪ Spolupráce s NPÚ – francouzský rok kultury  Technické památky ▪ Zejména Ještěd – 40 let od otevření ▪ Spolupráce – Hotel.
Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Naše škola se do programu COMENIUS zařadila na podzim 2004, kdy jsme spolu s kolegy z Polska, Itálie a Španělska začali připravovat společný projekt pod.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
Aneb jak zveřejnit svoji stránku Pavel Beran, FCHI, 351.
VY_32_INOVACE_48_Mala_nocni_hudba Jazyk a jazyková komunikace – český jazyk – orientace a porozumění textu 3. ročník – Malá noční hudba Autor: Hana Štrosová,
Typy připojení k internetu
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
AUTOR: Světlana Havránková
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
HLEDÁNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Základní škola a mateřská škola Bohdalov CZ.1.07/1.4.00/ III/2
Autor: Andrea Kolářová
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_33
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Marie Polanská NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_ Pohoří ČR –Jizerské hory.
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
S aplikacemi na výlet Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Spisovatelé a ilustrátoři
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Vítejte milí žáci/studenti!
Tvorba webových stránek na google – Sites (8.)
Tvorba webových stránek na google – Sites (10.)
MAXIMUM A MINIMUM FUNKCE
Transkript prezentace:

Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství dávných příběhů, protože…

… někde tady máme své kořeny a potřebujeme vědět, kam patříme. Jak to tedy tenkrát bylo s čerty na Ještědu a proč vlastně vznikla Čertova zeď?

Škodolibý, vykutálený nebo dobrosrdečný šprýmař? Pojďme si posvítit na vodníka od pramene Ploučnice…

Záhadný rytíř v brnění… …aneb příběh o jednom tajuplném nočním setkání u zříceniny hradu Děvína, které málem stálo sedláka život.

 Zahrnuje tři pověsti: Čerti na Ještědu, Vodník od pramene Ploučnice a Zakletý rytíř z Děvína.  Pásmo vhodně propojuje literární výchovu a vlastivědu díky kombinaci příběhů s fotografiemi dějišť pověstí, se zajímavými vlastivědnými údaji, kvízy a soutěžemi. Lze ho využít jako podnět k projektovému dni spolu s pracovním listem a mapou s obrázky k nalepení, které je možné si zdarma stáhnout na našich webových stránkách.  Každá pověst je podána jinou formou.  Délka pásma je 45 minut.  Cena: 45 Kč/žák, učitelé neplatí. Pokud Vás naše nabídka zaujala, kontaktujte nás, prosím, rádi za Vámi přijedeme. Mail: Telefon: Mgr. Marie Dušáková – Mgr. Marie Beranová – Web: