Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ekosoutěž II. 2010 Zapojte se s námi! aneb Život, tradice a kořeny Jesenicka Technické služby Jeseník, a.s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ekosoutěž II. 2010 Zapojte se s námi! aneb Život, tradice a kořeny Jesenicka Technické služby Jeseník, a.s."— Transkript prezentace:

1 Ekosoutěž II. 2010 Zapojte se s námi! aneb Život, tradice a kořeny Jesenicka Technické služby Jeseník, a.s.

2 Pro koho? Pro třídní kolektivy základních škol Soutěžní kategorie: 2. – 3. tř. ZŠ 4. – 6. tř. ZŠ 7. – 9. tř. ZŠ Cíl: Seznámit děti základních škol s jesenickým regionem.

3 Přihlásit se mohou třídy do 13. února Každých 14 dní budou rozesílány emailem soutěžní úkoly s termínem, do kdy se mají splnit. Jak bude probíhat?

4 Úkoly budou typu: kreslení focení vyrábění práce na PC tvorba křížovek, hádanek, rébusů psaní pohádek či povídek …

5 Co to znamená pro učitele? 1.Zadat žákům úkoly 2.Pohlídat si jejich zhotovení do stanoveného termínu 3.Odeslat úkoly (poštou či přes web či osobně odevzdat, zaleží na výsledku)

6 Harmonogram 1.2. – 13.2. – přihlašování tříd 15.2. – 10.5. – realizace soutěže 23.4. –hodnocení výtvarné a literární soutěže veřejností 28.5. – vyhlášení celkových výsledků soutěže

7 Co za to? 1. Pracovní listy (sborníček) všech úkolů, nápadů, výtvarných a literárních děl všech zúčastněných tříd. 2. Mapa Jesenicka zhotovená třídními kolektivy. 3. Spousta nových zážitků a zkušeností

8 Ceny 1.zážitkové ceny – exkurze, výlety 2.vstupenky do kina na vybraný film 3.věcné ceny – knihy o Jeseníkách, pohádkové knihy vztahující se k Jeseníkům (CD s pohádkami, S příchutí Jesenicka …) …

9 Co od dětí očekáváme? Chuť soutěžit Chuť dozvědět se informace o svém okolí Mít zájem se podílet na tvorbě výukového materiálu (výstup z ekosoutěže je sborník s vítěznými pracemi)

10 A co ještě dodat? Zapojte se a soutěžte s námi! Už se na vás moc těšíme! Technické služby Jeseník, a.s.

11 Kontaktujte nás Hnutí Brontosaurus Jeseníky Průchodní 154 790 01 Jeseník www.jeseniky-brontosaurus.cz jeseniky@brontosaurus.cz Tel.: 584 401 722 Mob.: 774 892 317 Realizační tým: Alena Bajerová Lenka Grygová Ivana Skoumalová


Stáhnout ppt "Ekosoutěž II. 2010 Zapojte se s námi! aneb Život, tradice a kořeny Jesenicka Technické služby Jeseník, a.s."

Podobné prezentace


Reklamy Google